Liga mistrů: Stuttgart vs. Sparta Praha živě

Sparta se v Lize mistrů poprvé představí venku. Ve 2. kole ligové fáze jede na hřiště Stuttgartu. Přečtěte si vše důležité před úterním zápasem. Včetně toho, kde utkání Letenských v Champions League sledovat živě.

Živý přenosKurzy
StuttgartSpartaTip

Victor Olatunji po střídání děkuje fanouškům Foto: ČTK / Kamaryt Michal

2. kolo ligové fáze Ligy mistrů 2024/2025: Vfb Stuttgart vs. AC Sparta Praha dnes živě v TV

Ligu mistrů začali tím nejlepším možným způsobem. Fotbalisté Sparty na úvod porazili doma Salcburk 3:0. Nyní je ale patrně čeká ještě těžší zkouška. V úterý od 18:45 nastoupí na půdě Stuttgartu. Tedy klubu, který v minulém bundesligovém ročníku skončil druhý. Sledujte tento souboj na stanici Nova Sport 6.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na zápas Stuttgart vs. Sparta

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: Sparta je v zápase Ligy mistrů proti Stuttgartu outsiderem

Bookmakeři se k úternímu duelu postavili jasně. Favoritem je v jejich očích domácí Stuttgart v kurzu 1,42. Hostující Sparta je s kurzem 6,70 outsiderem. U remízy pak najdete kurz 5,20.

Zápas odřídí Manfredas Lukjančukas. Tento litevský rozhodčí si v aktuálním pohárovém ročníku zatím zapískal předkola Evropské ligy a Konferenční ligy. Zkušenost má i se sparťany. V sezoně 2022/23 byl na Letné u bezbrankového střetnutí s Vikingem Stavanger.

Informace před zápasem Stuttgart vs. Sparta
📅 Kdy: 1. 10. 2024 od 18:45
🌍 Kde: MHPArena, Stuttgart
🏆 Soutěž: 2. kolo ligové fáze Ligy mistrů 2024/25
Rozhodčí: Manfredas Lukjančukas, Litva
Kurzy Betana: 1,42 – 5,20 – 6,70
📺 Přímý přenos: Nova Sport 6

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Stuttgart remizoval ve Wolfsburgu, bod zachraňoval až v nastavení

Fotbalový Stuttgart je jako znovuzrozený. Klub, který ještě v sezoně 2019/20 hrál druhou ligu, skončil v minulém bundesligovém ročníku na druhém místě. Za sebou nechal i Bayern a připsal si nejlepší výsledek od roku 2007. To vše pod vedením 42letého trenéra Sebastiana Hoeneße.

Bývalý kouč Hoffenheimu v sezoně 2022/23 nejprve Die Roten zachránil a nyní s nimi hraje dokonce Ligu mistrů. Tu načal Stuttgart prohrou 1:3 v Madridu. Proti favorizovanému Realu ale předvedl velice dobrý výkon a obhájce triumfu v Champions League rozhodl o svém vítězství až v posledních 10 minutách.

sipka Získá Stuttgart první body v Lize mistrů? Vsaďte si

Od té doby sehráli Hoeneßovi svěřenci také dvě utkání v lize. V ní jsou aktuálně na osmé příčce. Nejprve doma rozprášili Dortmund 5:1. Naposledy o víkendu remizovali 2:2 ve Wolfsburgu. Hosté hráli zhruba půl hodiny v oslabení a bod jim nakonec v sedmé minutě nastavení zajistil nejlepší střelec týmu Deniz Undav.

Německý reprezentant, který v této sezoně stihl nasázet už šest gólů, by měl strašit i obranu Letenských. Spartu naopak nejspíše neohrozí zranění Dan-Axel Zagadou, Leonidas Stergiou a Justin Diehl. Na marodku po plichtě s Wolfsburgem přibyl také Josha Vagnoman.

Sparta v LM 2024/25 - rozpis a výsledky zápasů
Datum Zápas Výsledek
18.9.2024, 18:45 Sparta Praha - RB Salcburk 3:0
1.10.2024, 18:45 Stuttgart - Sparta Praha 1:1
23.10.2024, 21:00 Manchester City - Sparta Praha
6.11.2024, 21:00 Sparta Praha - Brest
26.11.2024, 18:45 Sparta Praha - Atlético Madrid
11.12.2024, 21:00 Feyenoord - Sparta Praha
22.1.2025, 21:00 Sparta Praha - Inter
29.1.2025, 21:00 Leverkusen - Sparta Praha

Sparta dostala v lize facku, soutěžní zápas prohrála poprvé od března

Vzpomínáte, když Sparta v březnu dostala lekci na Liverpoolu? Porážka 1:6 na Anfieldu byla bolestivá, zafungovala ale jako odstrašující případ. Letenští totiž následujících 28 soutěžních duelů neprohráli. Padli až nyní v lize, doma překvapivě nestačili na Olomouc. Sigma si z Prahy odvezla vítězství 3:2.

Sparťané přitom brzy vedli a zdálo se, že mají vše pod kontrolou. Jak ale na pozápasové tiskové konferenci uvedl trenér Lars Friis, tak Letenští ve druhém poločase sundali nohu z plynu a vlastními chybami vrátili Hanáky do utkání. Ti hrubky domácích třikrát potrestali a snížení z nastavení přišlo příliš pozdě.

sipka Napraví Sparta své zaváhání? Vsaďte si

Porážka s Olomoucí je nepříjemná i z toho důvodu, že vedoucí Slavia si nyní na Letenské vytvořila tříbodový náskok. O to důležitější bude nedělní derby v Edenu. Ještě předtím je tu ale samozřejmě Liga mistrů. Do ní Friisův soubor odstartoval skvěle, když před necelými dvěma týdny porazil před svými fanoušky Salcburk 3:0.

Oproti tomuto duelu by měl být k dispozici stoper Asger Sørensen. Po ráně loktem do hlavy v Českých Budějovicích (2:0) by se mohl do zápasové nominace vrátit také jeho krajan Mathias Ross. Mimo hru naopak zůstává letní posila Elias Cobbaut. Dlouhodobě zraněný je pak Imanol.

  • Datum, čas a místo zápasu: 1. 10. v 18:45, MHPArena (Stuttgart)

Tip na výsledek zápasu Stuttgart vs. Sparta Praha ve 2. kole ligové fáze Ligy mistrů

Stuttgart by měl být tím nejtěžším soupeřem, kterého Sparta zatím v aktuálním pohárovém ročníku potká. Očekává se, že na balonu bude častěji mužstvo, které má v Bundeslize druhé nejvyšší držení míče.

Letenští se tak možná budou muset spokojit s menším počtem ofenzivních výpadů, ze kterých bude potřeba být efektivní. Sázíme tedy na to, že hosté zapíší maximálně devět střel.

TIP: Sparta bude mít -9,5 střely sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbal Stuttgart – Sparta v přímém přenosu v televizi (TV) na Nova Sport 6, bude i online live stream zdarma na Voyo?

Utkání mezi Stuttgartem a Spartou můžete sledovat na placené televizní stanici Nova Sport 6. Ta se nenachází v nabídce služby Voyo.

Zápas nenajdete ani ve streamech sázkových kanceláří. U Betana si ovšem na tento duel můžete vsadit. A to s bonusem, který dostanete zdarma jen za registraci.

Letenští v lize překvapivě nestačili na Olomouc. Pusťte si sestřih pátečního střetnutí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fotbalisté Sparty před zápasem s Malmö

Sparta v Lize mistrů: TV program zápasů a kolik stojí Nova Sport

Sparta je po 19 letech součástí nejprestižnější klubové soutěže. Zjistěte, kde sledovat zápasy Letenských v Lize mistrů.

David Lafata v souboji s Leroyem Saném

Bilance Sparty proti německým klubům v evropských pohárech

Spartu v Lize mistrů čekají duely se Stuttgartem a Leverkusenem. Podívejte se na pohárovou bilanci Letenských s německými týmy.

Fotbalisté Stuttgartu před zápasem ve Wolfsburgu

Stuttgart: představení soupeře Sparty v Lize mistrů

Sparta se v rámci ligové fáze Champions League představí ve Stuttgartu. Přečtěte si více o úterním soupeři Letenských.