Liga mistrů: Sparta Praha vs. Shamrock Rovers v livestreamu

Sparta to má dobře rozjeté. Po výhře 2:0 v Irsku nyní potřebuje doma proti Shamrocku dotáhnout postup do 3. předkola Ligy mistrů. Přečtěte si, co je u obou soupeřů nového a sledujte odvetný zápas na Betano TV.

Živý přenosKurzy
SpartaShamrockTip

Sparťanská radost po gólu Ermala Krasniqiho v Teplicích Foto: ČTK / Hájek Ondřej

Odveta 2. předkola Ligy mistrů 2024/2025: AC Sparta Praha vs. Shamrock Rovers dnes živě a zdarma na Betano TV

První krok zvládli. Sparťané před týdnem vyhráli 2:0 na půdě Shamrocku Rovers a výrazně se přiblížili 3. předkolu Ligy mistrů. Postup ale ještě musí potvrdit doma. Na Letné se začíná dnes v 19:00 a vy odvetu můžete sledovat díky streamu u sázkové kanceláře Betano.

sipka Sledujte Spartu proti Shamrocku živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: Sparta je v odvetě velkým favoritem

Bookmakeři považují dvojzápas Sparty se Shamrockem za téměř rozhodnutý. Na postup Letenských je vypsaný kurz 1,001. Na to, že Rovers dvojutkání ještě otočí, si můžete vsadit v kurzu 24,00.

Pokud jde o kurzy na úterní odvetu na Letné, tak favoritem jsou opět sparťané v kurzu 1,14. Vítězství hostů je ohodnoceno kurzem 17,50. U remízy najdete kurz 6,30.

Střetnutí dostal na starost Simone Sozza. Tento italský rozhodčí už si letos evropské poháry zapískal. Rozhodoval jeden z duelů 1. předkola Konferenční ligy.

Informace před zápasem Sparta vs. Shamrock
📅 Kdy: 30. 7. 2024 od 19:00
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: Odveta 2. předkola Ligy mistrů 2024/25
Rozhodčí: Simone Sozza, Itálie
Kurzy Betana: 1,14 – 6,30 – 17,50
📺 Přímý přenos: Betano TV, Nova Sport 1

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Spartě v Teplicích udělal kromě výsledku radost i návrat klíčového záložníka

Trenér Sparty Lars Friis na začátku sezony postupně dostává do hry téměř všechny své svěřence. Další várku změn nachystal pro ligové utkání v Teplicích. Ze sestavy, která vyhrála ve 2. předkole Ligy mistrů na hřišti Shamrocku 2:0, se od začátku na severu Čech představilo šest fotbalistů.

Rotace ovšem Spartu nezastavila a hosté si z Teplic odvezli vítězství 4:1. Výsledek je možná pro domácí krutý, triumf mistra byl ale zasloužený. Kouč Friis alespoň z lavičky poslal do akce Angela Preciada, posledního reprezentanta, který čekal na herní praxi. V roli střídajícího hráče navíc naskočil uzdravený záložník Kaan Kairinen.

sipka Vyhraje Sparta i čtvrtý zápas sezony? Vsaďte si

Náhradníci byli Na Stínadlech celkově důležití. Zmiňovaný Preciado připravil gól pro Victora Olatunjiho. Svou první trefu v rudém dresu pak zaznamenal i Ermal Krasniqi. Není tedy divu, že si Friis na tiskové konferenci před odvetou se Shamrockem pochvaloval, jak Spartě vychází plán s rozložením zátěže mezi jednotlivé hráče.

Bohužel pro sparťany do něj zatím kvůli zdravotním trablům úplně nezapadá Filip Panák. Podle dánského kouče by ale kapitán Letenských mohl být k dispozici pro páteční ligové střetnutí s Duklou. Už v úterý může jinak o místo opět bojovat Markus Solbakken. Ten v Teplicích chyběl z osobních důvodů.

Na koho Sparta narazí v pohárové Evropě
Výsledek Soutěž Soupeř
Postup 3. předkolo Ligy mistrů Vítěz FCSB vs. Maccabi Tel Aviv (1:1)
Vypadnutí 3. předkolo Evropské ligy Poražený Celje vs. Slovan Bratislava (1:1)

Shamrock měl týden na přípravu, v odvetě potřebuje poprvé v historii porazit český tým

Zatímco Sparta svou sezonu teprve začíná, tak Shamrock už za sebou má 23 ligových utkání. Aktuálně jsou ale ve větším zápřahu Letenští, irská nejvyšší soutěž si totiž vybrala menší pauzu a pokračovat bude až v pátek. Znamená to tedy, že mužstvo kouče Stephena Bradleyho mělo týden na to, aby se nachystalo na odvetu na Letné.

Rovers v prvním duelu padli 0:2. A i když dokázali českého favorita pozlobit, tak trochu přehnaně působí slova trenéra Bradleyho pro klubový web, že jeho tým měl zápas pod kontrolou a vytvořil si větší šance než Letenští. Každopádně pokud má Shamrock pomýšlet na postup, potřebuje v Evropě na osmý pokus porazit celek z Česka.

sipka Překvapí Shamrock v odvetě? Vsaďte si

Zlepšení musí pro Rovers přijít i v ligové soutěži. S 21 tituly jde o nejúspěšnější irský mančaft, v aktuálním ročníku je ale až na pátém místě. Důležitý duel ho čeká už v pátek, kdy jede na hřiště třetího Waterfordu. Právě třetí flek, na který Shamrock ztrácí tři body, zajišťuje postup do evropských pohárů.

Trenér Bradley tak pečlivě sleduje i situaci na marodce. Na ní podle jeho slov zůstává Rory Gaffney. Zpět v tréninku jsou Graham Burke a Aaron McEneff. Blíže návratu na plac by měl být Burke. Úvodní souboj se Spartou pak lehčím zraněním odnesl Johnny Kenny, jehož stav tak bude ještě monitorován.

  • Datum, čas a místo zápasu: 30. 7. v 19:00, epet ARENA (Praha)

Tip na výsledek zápasu Sparta vs. Shamrock ve 2. předkole Ligy mistrů

Sparta nejspíše opět udělá nějaké změny v sestavě, přesto si myslíme, že odvetu se Shamrockem zvládne.

Očekáváme navíc, že vyhraje s čistým kontem. Letenští jsou zase o něco rozehranější a doma bývají tradičně silní.

TIP: Sparta vyhraje s čistým kontem sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Ligu mistrů živě: lístky a vstupenky na fotbal Sparta vs. Shamrock i přímý přenos v televizi (TV) a online live streamu

Zápas mezi Spartou a Shamrockem můžete sledovat živě a zdarma na Betano TV. Musíte mít jen pozitivní balanc na vašem Betano účtu nebo uzavřít sázku v posledních 24 hodinách. Utkání si můžete pustit i v televizi. A to na placené stanici Nova Sport 1.

Pokud jde o vstupenky, tak ty už k dispozici nejsou. Letenský klub v pondělí ohlásil, že je vyprodáno.

Sparťané o víkendu vyhráli v Teplicích 4:1. Níže najdete sestřih tohoto střetnutí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.