Liga mistrů: Sparta Praha vs. FCSB v online livestreamu

Spartu čeká první vážnější test. Ve 3. předkole Ligy mistrů se utká s FCSB. Přečtěte si vše podstatné před prvním zápasem proti rumunskému šampionovi. A sledujte utkání z Letné živě a zdarma na Betano TV.

sipka Vše důležité o odvetě mezi FCSB a Spartou (13. 8.) najdete ZDE

Živý přenosKurzy
SpartaFCSBTip

Veljko Birmančević se raduje z gólu proti Dukle Foto: ČTK / Šimánek Vít

3. předkolo Ligy mistrů 2024/2025: AC Sparta Praha vs. FCSB (dříve Steaua Bukurešť) dnes živě a zdarma na Betano TV

V sezoně zatím jen vítězí. Pražská Sparta v novém ročníku pětkrát vyhrála, teď ji ale čeká první opravdová zkouška. Ve 3. předkole Ligy mistrů se střetne s FCSB. Úvodní duel proti mistrovi rumunské ligy je na programu v úterý od 20:00. Pustit si ho můžete zdarma díky streamu u sázkové kanceláře Betano.

sipka Sledujte Spartu proti FCSB živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: sázkové kanceláře favorizují Spartu

Bookmakeři věří, že v souboji Sparty s FCSB půjdou dál Letenští. Na jejich postup vypsali kurz 1,32. Na to, že dvojzápas lépe zvládne rumunský celek, se dá sázet v kurzu 3,20.

Když se podíváme na úvodní duel na Letné, tak domácí jsou favoritem s kurzem 1,50. Vítězství hostů je ohodnoceno kurzem 6,70. U remízy najdete kurz 4,35.

Hlavním rozhodčím bude v úterý Rohit Saggi. Tento Nor má už s evropskými poháry své zkušenosti. V minulém ročníku pískal i tři střetnutí v základních skupinách Evropské ligy.

Informace před zápasem Sparta vs. FCSB
📅 Kdy: 6. 8. 2024 od 20:00
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: 3. předkolo Ligy mistrů 2024/25
Rozhodčí: Rohit Saggi, Norsko
Kurzy Betana: 1,50 – 4,35 – 6,70
📺 Přímý přenos: Betano TV, Nova Sport 1

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Sparta o víkendu nezaváhala, proti Dukle už nastoupila v plné palbě

Začátek sparťanské sezony se na Letné nesl ve znamení výrazné rotace. Trenér Lars Friis reagoval na přípravu, kterou narušil pozdní návrat hráčů po reprezentačních akcích. Dánský kouč postupně ladil sestavu na klíčové boje o Ligu mistrů. A zdá se, že o víkendu se přiblížil své ideální jedenáctce.

Při domácí výhře 2:0 nad Duklou v základní sestavě z opor chyběli jen Filip Panák a Qazim Laci. Kapitána Letenských na hřiště nepustily zdravotní problémy. Zranění naopak vyléčil Kaan Kairinen, který v novém ročníku nastoupil podruhé – a poprvé od začátku. Po zhruba 70 minutách ho střídal právě Laci.

sipka Přidá Sparta další výhru? Vsaďte si

Sparťané tak díky gólům Martina Vitíka a Veljka Birmančeviće zapsali v pátém zápase sezony pátou výhru. Zatímco ve 2. předkole Champions League přešli přes Shamrock (2:0 a 4:2), v ligové soutěži postupně porazili Pardubice (2:1), Teplice (4:1) a zmiňovanou Duklu (2:0).

Pokud jde o zdravotní stav letenského mančaftu, tak v úvodní bitvě s FCSB bude scházet už probíraný kapitán Panák. Zdravotní trable v úvodu ročníku trápí také Romana Mokrovicse. Zatímco Panákův start kouč Friis na předzápasové tiskové konferenci vyloučil, Mokrovicsovo zapojení označil za nejisté.

Poslední vzájemné zápasy mezi Spartou a FCSB (dříve Steaua)
Soutěž Výsledek Střelci
3. předkolo Ligy mistrů 2016/17 Sparta vs. FCSB 1:1 Šural – Stanciu
Odveta 3. předkola Ligy mistrů 2016/17 FCSB vs. Sparta 2:0 2× Stanciu

FCSB má první trofej sezony, v lize ale ještě nevyhrálo

Klub FCSB, který se v roce 2017 musel vzdát názvu Steaua, je úřadujícím rumunským šampionem. Místní ligu ovládl celkem jednoznačně, když slavil tři kola před koncem. Za obhajobou ale mužstvo v červenomodrých barvách nevykročilo dobře. Po třech kolech má jen dva body.

Přesto mohl trenér Ilias Charalampous slavit první trofej nového ročníku, když jeho svěřenci ovládli Superpohár. Zároveň FCSB postoupilo přes dvě předkola Ligy mistrů, ve kterých vyřadilo Virtus ze San Marina (7:1 a 4:0) a izraelské Maccabi Tel Aviv (1:1 a 1:0). Právě duel s Maccabi byl zatím posledním utkáním FCSB.

sipka Postoupí FCSB i přes Spartu? Vsaďte si

Rumuni rozhodli o postupu v poslední minutě, kdy po ubráněné standardní situaci zakončili rychlý brejk. Vyhnuli se tak prodloužení, ve kterém by museli vydat další síly. Ty pošetřili také o víkendu. Rumunský mistr si totiž kvůli pohárovému klání na Letné odložil ligové utkání s Botosani.

Když se podíváme na opory FCSB, tak čtyři góly zatím mají na kontě Darius Olaru a David Miculescu. Olaru je zároveň kapitánem a patří do rumunské reprezentace. V ní se potkává i s Florinelem Comanem. Nejlepší střelec klubu v minulé sezoně se ale v létě stěhoval. Vykoupil ho katarský klub Al-Gharafa.

  • Datum, čas a místo zápasu: 6. 8. ve 20:00, epet ARENA (Praha)

Sledujte Sparta vs. FCSB na Betano TV

Tip na výsledek zápasu Sparta vs. FCSB ve 3. předkole Ligy mistrů

Za FCSB nastupuje na levé obraně Risto Radunović. Tento Černohorec zatím hraje čistě a v této sezoně nebyl ani jednou napomínán žlutou kartou. V předešlých sezonách ale pokaždé viděl alespoň 10 takových varování.

Tipujeme tedy, že žlutit se v jeho případě bude i v úterý. Na své straně by měl totiž čelit Veljku Birmančevićovi s Angelem Preciadem.

TIP: Risto Radunović dostane žlutou kartu sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Ligu mistrů živě: lístky a vstupenky na fotbal Sparta – FCSB i přímý přenos v televizi (TV) a online live streamu

Úterní zápas Sparty s FCSB můžete sledovat živě a zdarma online na Betano TV. Podmínkou je jen pozitivní balanc na vašem Betano účtu nebo uzavřená sázka v posledních 24 hodinách. Utkání se objeví také v televizi, a to na placeném kanálu Nova Sport 1.

V pondělí letenský klub hlásil, že jsou stále k dispozici i lístky. Dopoledne uváděl, že zbývá 1 000 vstupenek. Pro aktuální informace navštivte web Sparty.

O víkendu sparťané v lize porazili Duklu. Pusťte si sestřih tohoto duelu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.