Liga mistrů: FCSB vs. Sparta Praha živě

Pro Spartu je to jeden z nejdůležitějších zápasů podzimu. V odvetě 3. předkola Ligy mistrů Letenští nastoupí na hřišti FCSB. A po úvodní remíze 1:1 je vše otevřené. Přečtěte si novinky z obou táborů před rozhodující bitvou.

Živý přenosKurzy
FCSBSpartaTip

Sparťanská radost po gólu Indrita Tuciho proti Bohemians Foto: Beranek / CNC / Profimedia

Odveta 3. předkola Ligy mistrů 2024/2025: FCSB (dříve Steaua Bukurešť) vs. AC Sparta Praha dnes živě v TV

Jeden sen se jí může rozplynout už na začátku sezony. Sparta potřebuje venku porazit FCSB, aby i nadále mohla bojovat o Ligu mistrů. Z Prahy do Bukurešti si Letenští vezou remízu 1:1. Odveta je na programu v úterý od 20:30. Pustit si ji můžete díky službě Voyo a televizní stanici Nova Sport 1.

sipka Sledujte zápas FCSB vs. Sparta na Voyo

Fotbal - sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: Sparta je i před odvetou favoritem na postup

Po úvodní remíze v Praze se kurzy na postup o něco více vyrovnaly. Favoritem na to jít dál je ale podle bookmakerů stále Sparta v kurzu 1,57. Postup FCSB je ohodnocen kurzem 2,30.

Pokud jde o samotnou odvetu, tak na výhru Letenských je vypsaný kurz 2,15. U vítězství domácích najdete kurz 3,45. K remíze, která by dvojzápas poslala do prodloužení, je přiřazen kurz 3,40.

Duel v Bukurešti bude řídit Morten Krogh. Tento dánský rozhodčí si v minulé sezoně zapískal i skupinovou fázi Ligy mistrů. Znají ho třeba i fotbalisté Plzně. Byl totiž u jejich utkání Konferenční ligy se Servettem Ženeva (0:0).

Informace před zápasem FCSB vs. Sparta
📅 Kdy: 13. 8. 2024 od 20:30
🌍 Kde: Stadionul Steaua, Bukurešť
🏆 Soutěž: Odveta 3. předkola Ligy mistrů 2024/25
Rozhodčí: Morten Krogh, Dánsko
Kurzy Betana: 3,45 – 3,40 – 2,15
📺 Přímý přenos: Voyo, Nova Sport 1

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

FCSB se na první ligovou výhru pořádně nadřelo

Čtyři zápasy za sebou zatím má FCSB v rumunské nejvyšší soutěži. Až v pátek se ale obhájce mistrovského titulu mohl radovat ze svého prvního triumfu. Po dvou remízách a jedné prohře se FCSB dočkalo doma proti týmu Farul Constanta. Šampiona ze sezony 2022/23 porazilo 3:2.

Trenér Ilias Charalampous udělal oproti remíze 1:1 s pražskou Spartou osm změn v sestavě. Nepříznivý stav ho ale dovedl k poměrně rychlým rošádám a v 60. minutě měl kyperský kouč vystřídáno. Jedním z nově příchozích byl i kapitán Darius Olaru. A právě jeho dva góly ze závěru zápasu zajistily domácím vítězství.

sipka Trefí se Olaru i proti Spartě? Vsaďte si

Celé střetnutí odehrála letní posila Marius Ștefănescu. Pravý křídelník se ukázal krásnou brankou z přímého kopu. Další konkurenci do ofenzivy FCSB má přinést Florin Tănase. Ten se do klubu vrátil po štacích ve Spojených arabských emirátech a Saúdské Arábii. Proti Constantě ale ještě nebyl v zápasové nominaci.

V ní chyběli také Alexandru Pantea a Octavian Popescu. Jejich absence je dána zdravotními problémy. Ani jeden z těchto mladých hráčů si v aktuálním ročníku zatím nekopl. Rumunskému šampionovi scházel rovněž William Baeten, který se zranil před týdnem na Letné.

Na koho narazí vítěz dvojzápasu Sparta vs. FCSB
Tým Výsledek 1. zápasu
Vítěz Malmö vs. PAOK Soluň 2:2

Sparta otočila malé pražské derby, k odvetě odletěla i s kapitánem

Zatímco FCSB v lize nastoupilo s osmi změnami v sestavě, tak trenér Sparty Lars Friis jich provedl šest. I letenský mančaft musel svůj duel otáčet, nakonec ale ze hřiště Bohemians přivezl výhru 2:1. Svým prvním ligovým gólem v rudém dresu k ní přispěl Indrit Tuci. Rozhodnutí pak zařídil Veljko Birmančević.

Letenští tak po čtyřech ligových kolech zůstávají jediným mužstvem se stoprocentní bilancí. Vítězství v Ďolíčku jinak přineslo dobré i špatné zprávy z hlediska zdravotního stavu kádru. Zpět v základní sestavě byl po lehčím zranění Jaroslav Zelený. Ještě v první půli naopak musel z placu Imanol, který je tak pro odvetu mimo hru.

sipka Udrží Sparta v Bukurešti čisté konto? Vsaďte si

Zdraví obránců bylo vůbec na Letné v posledních dnech velkým tématem. Fanoušky vylekala proti Bohemians absence Asgera Sørensena. Kouč Friis ale na pozápasové tiskové konferenci obavy tišil s tím, že v případě dánského stopera šlo jen o rozložení zátěže. Zdravotní problémy jinak vyřadily Martina Suchomela.

Naději ohledně složení defenzivy dostali příznivci Letenských v pondělí. S týmem k odvetě odletěl také kapitán Filip Panák, který v sezoně odehrál jen úvodní ligový duel proti Pardubicím. Od té doby Spartě chyběl, i když klub ujišťoval příznivce, že nejde o nic vážného.

  • Datum, čas a místo zápasu: 13. 8. ve 20:30, Stadionul Steaua (Bukurešť)

Tip na výsledek zápasu FCSB vs. AC Sparta Praha ve 3. předkole Ligy mistrů

Očekáváme, že odveta mezi FCSB a Spartou začne spíše opatrně, což by mohlo nahrávat nižšímu počtu branek.

Na tiket tedy dáváme to, že první gól fanoušci uvidí až po čase 28:00.

TIP: 1. gól padne po čase 28:00 sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Ligu mistrů živě a zdarma: fotbal FCSB – Sparta v přímém přenosu v televizi (TV) na Nova Sport 1 a online live streamu na Voyo

Odvetu mezi FCSB a Spartou má v programu služba Voyo a televizní stanice Nova Sport 1. Měsíční předplatné Voyo stojí 159 Kč.

Odveta v Bukurešti se bohužel neobjeví v nabídce streamů sázkových kanceláří.

Sparta o víkendu porazila v lize Bohemians 2:1. Podívejte se na sestřih malého pražského derby.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.