Liga mistrů: APOEL vs. Slovan Bratislava živě

Slovan Bratislava si vybudoval pro odvetný duel s APOELem Nikósie výhodnou pozici a na stadionu kyperského celku bude hájit dvoubrankové vedení. Zápas 3. předkola Ligy mistrů se odehraje v úterý v 19:00.

Živý přenosKurzy
APOELSlovanTip

Kevin Wimmer a Juraj Kucka po zápase s APOELEM Foto: imago sportfotodienst / IMAGO

Odveta 3. předkola Ligy mistrů 2024/2025: APOEL Nikósie vs. Slovan Bratislava dnes: kde sledovat živě v TV nebo ve streamu?

Slovan Bratislava zatím pokračuje v úspěšné cestě Ligou mistrů. V prvním souboji 3. předkola si slovenský mistr doma poradil s APOELem Nikósie a díky vydařenému závěru zvítězil 2:0. Svěřenci Vladimíra Weisse staršího se nyní představí na Neo GSP Stadium, kde se pokusí zajistit účast do dalších bojů. Utkání je na programu v úterý 13. srpna od 19:00.

Bohužel tentokrát není možné utkání sledovat v TV ani online live streamu. Pokud by se situace v průběhu dne náhodou změnila, budeme vás včas informovat.

sipka Zaregistrujte se a vsaďte si na APOEL vs. Slovan Bratislava

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: Domácí mírným favoritem

Kurzy se v odvetě prohodily. Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport tentokrát lehce favorizují domácí tým, na jehož vítězství vypsali kurz 2,03. Naopak případné výhře Slovanu přisoudili vyšší kurz, a to 3,94. U nerozhodného stavu najdeme kurz 3,54.

Co se týče samotného postupu, experti nemají pochyb o dalším účinkování slovenského mužstva v Lize mistrů, což stvrzuje kurz 1,16. APOEL má před sebou těžký úkol. Pokud by dokázal nepříznivý výsledek otočit a soupeře vyřadit, bude to pro sázející oceněno kurzem 5,08.

Sázkové kurzy na zápas APOEL – Slovan Bratislava:

  • 1/0/2: APOEL 2,03 | remíza 3,54 | Slovan Bratislava 3,94
  • Dvojtip: neprohra APOEL 1,29 | neprohra Slovan Bratislava 1,86
  • 2,5 gólů: méně 1,82 | více 2,09
  • Každý tým dá gól: ANO 1,86 | NE 1,89
  • Střelec gólu: Marquinhos 3,46 | Strelec 3,41
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Informace před zápasem APOEL vs. Slovan Bratislava
📅 Kdy: 13. 08. 2024 od 19:00
🌍 Kde: Neo GSP Stadium, Nikósie
🏆 Soutěž: Odveta 3. předkola Ligy mistrů
Rozhodčí: Sascha Stegemann, Německo
Kurzy Tipsportu: 2,03 - 3,54 - 3,94
📺 Přímý přenos:

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

APOEL doplatil v prvním klání na nepovedený závěr

Od kyperského celku čekali fanoušci v Lize mistrů asi trochu lepší výkony. APOEL měl problémy už ve 2. předkole, kde narazil na slabý Petrocub Hincesti. Moldavský protivník favorita ve dvojzápase trápil a svěřenci Davida Gallega nakonec byli rádi za těsný postup (1:0, 1:1).

Se Slovanem začal APOEL daleko lépe a dlouhou dobu to vypadalo, že by si domů mohl odvézt bezbrankovou remízu. To se však nestalo. O jeho konečném neúspěchu rozhodlo posledních dvacet minut. Nejdříve si vstřelil nešťastný vlastní gól záložník Petrovič a poté hosté inkasovali v nastavení druhou branku.

sipka Předvede APOEL v odvetě lepší výkon? Vsaďte si

Vzhledem k tomu, že Kypřané hráli se soupeřem téměř 75 minut vyrovnaný fotbal, je poměrně smolná porážka pochopitelně velkým zklamáním. Na druhou stranu nyní se mužstvo představí před domácími příznivci. Na Neo GSP Stadium se navíc ostatním týmům těžko vítězí.

APOEL zde sehrál v minulé sezoně nejvyšší kyperské soutěže osmnáct duelů a odešel poražen pouze ve dvou případech (13-3-2) při skvělém skóre 38:10. K eventuálnímu obratu ovšem bude potřebovat výrazně vyšší aktivitu směrem dopředu, neboť proti Slovanu mířil z celkových čtyř střeleckých pokusů pouze jeden mezi tři tyče.

Na koho narazí vítěz a poražený z dvojzápasu APOEL vs. Slovan
Scénář Soutěž Soupeř
Vítěz Play-off Ligy mistrů Vítěz Midtjylland vs. Ferencváros
Poražený Play-off Evropské ligy Vítěz Santa Coloma vs. RFS

Slovan zatím v nové sezoně neprohrál

Svěřenci Vladimíra Weisse staršího se zdají být v ročníku 2024/25 perfektně připraveni. Slovan dosud absolvoval sedm utkání a hned v šesti slavil vítězství (6-1-0). Úřadující šampion zvládl oba úvodní ligové duely a před klíčovou odvetou s APOELEM si dal volno.

Tým zapracoval v posledních soubojích zejména na defenzivě. Ta neinkasovala už ve třech po sobě jdoucích měření sil a ani kyperskému soupeři prakticky nic nedovolila. Střelecky se zase daří více hráčům. Slovan se v současné chvíli může spolehnout na góly Strelce, Maka či Barseghyana.

sipka Oslaví Slovan postup do další fáze Ligy mistrů? Vsaďte si

Právě druhý jmenovaný se v prvním střetnutí postaral o důležitý gól v 93. minutě, jenž Slovan posunul k postupu. V kádru slovenského týmu jsou rovněž dva kvalitní brankáři. Zatímco Trnovský dostává příležitosti v lize, v předkolech milionářské soutěže nastupuje Takáč.

Do odvety na Kypru určitě nezasáhnou dva fotbalisté. S poraněným ramenem už nějaký čas laboruje pravý obránce Lukáš Pauschek. Problémy s kolenem zase neumožní hrát švýcarskému útočníkovi Adlerovi.

  • Datum, čas a místo zápasu: 13. 8. ve 19:00, Neo GSP Stadium (Nikósie)

Tip na výsledek zápasu APOEL vs. Slovan v odvetě 3. předkola Ligy mistrů

V odvetě asi nelze čekat od Slovanu ofenzivní podívanou. Do koncovky se potlačí zejména APOEL, který bude chtít rychle umazat dvougólové manko. Domácí určitě mají schopnosti na to, aby se prosadili. Jejich přílišná aktivita směrem dopředu by však mohla hrát do karet i hostům. V redakci jsme zvolili následující tip.

TIP: Oba týmy vstřelí branku – ANO sipka Vsadit u Tipsportu

tip

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbal APOEL – Slovan v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

První zápas bylo možné sledovat na TV Tipsport, odvetu bohužel v žádném bezplatném online live streamu nenaleznete. Stejně je tomu u českých televizních kanálů.

Níže si prohlédněte sestřih z prvního vzájemného utkání.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

Zápas mezi Zbrojovkou Brno a Varnsdorfem

Chance Národní Liga 2024/25: program, výsledky a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Chance Národní Lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje 16 týmů.

Fotbalisté Plzně slaví gól do sítě Českých Budějovic

FC Viktoria Plzeň - zápasy, program a výsledky

Plzeň je jedním z nejúspěšnějších českých klubů. ⚽ Podívejte se na její program a výsledky.