Konferenční liga: Urartu vs. Baník Ostrava živě v livestreamu

Baník učinil před týdnem obrovský krok za postupem, když Urartu na domácí půdě porazil jasně 5:1. V odvetě v Arménii by tak měl vše jen potvrdit, ve hře je pak samozřejmě i další příspěvek do národního koeficientu. Zvládne Ostrava i své druhé vystoupení v letošním ročníku Konferenční ligy?

Aktualizace: Baník je ve třetím předkole KL, když zvládl vítězně i odvetu v Arménii. O výhře 2:0 rozhodli svými góly Ewerton a Chaluš.

Živý přenosKurzy
UrartuBaník – Tip

Ewerton znovu potvrzuje svou důležitost pro Baník Foto: ALEXANDR SATINSKÝ / MFDNES + LN / Profimedia

Urartu vs. Baník Ostrava – odveta 2. předkola Konferenční ligy 2024/2025: kde sledovat živě v TV či ve streamu

Návrat do Evropy po 14 letech zvládl Baník na jedničku a v polovině dvojzápasu je ve skvělé pozici. V odvetě na půdě arménského Urartu bude hájit čtyřgólový náskok. Další krok Ostravy v cestě za postupem do Konferenční ligy začne ve čtvrtek od 17:00, vše můžete sledovat živě na Tipsport TV.

sipka Sledujte zápas Baníku v Konferenční lize živě a zdarma ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Urartu - Baník Ostrava dnes živě v Konferenční lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Baník byl už před výkopem úvodního vzájemného souboje považován za enormního favorita, dění na hřišti v prvních devadesáti minutách pak nenabídlo nic, čím by se tato pozice měla změnit. Naopak vzhledem k velkému náskoku před odvetou si už nyní na postup Ostravy dokonce nejde ani vsadit. Pokud byste věřili na historický obrat arménského celku, můžete zkusit velice zajímavý kurz 40,00.

Ostravští fotbalisté musí absolvovat dost neoblíbenou dlouhou cestu do daleké Arménie, odvetné utkání se odehraje ve vzdušnou čarou více než 2,5 tisíce kilometrů vzdáleném Jerevanu. Tam stojí poměrně moderní útulný stadionek Urartu Stadium, který pojme bezmála pět tisíc fanoušků. Zbývá ještě dodat, že hlavním rozhodčím duelu bude Kazach Sariyev.

Kurzy na fotbal Urartu - Baník v Konferenční lize 2024/25:

Urartu - Baník: informace o zápase
📅 Kdy: 1. 8. 2024 od 17:00
🌍 Kde: Urartu Stadium, Jerevan
🏆 Soutěž: 2. předkolo Konferenční ligy 2024/25, 2. zápas (1:5)
⚽ Rozhodčí: Bulat Sariyev, Kazachstán
✔ Kurzy Tipsportu: 3,90 - 3,90 - 1,89
📺 Přímý přenos: Tipsport TV

Urartu čeká na start ligy, na Evropu to zase nevypadá

Urartu mělo o víkendu opět volno, v úvodu sezony jeho program zápasů vyplňují jen souboje v rámci Konferenční ligy. Arménská liga totiž startuje až v pátek, obhájce čtvrtého místa z posledního ročníku čeká na úvod městské derby s Pyunikem Jerevan, hrát se ale bude až v pondělí.

Do té doby má Urartu klid na práci v evropských pohárech, ta se ale zřejmě blíží ke svému závěru. Ten bude smutný v tom, že z toho opět nebude premiérová účast v hlavní soutěži, i tak už si ale klub jedno historické maximum vytvořil. Zvládl totiž už první předkolo KL, když si relativně hladce poradil s estonskou Talinnou Kalev. To byl pro něj vůbec první postup v rámci evropských pohárů.

Cesta do ligové fáze má ale čtyři různé překážky a vypadá to, že Urartu skončí už na té druhé v podobě Baníku. V Ostravě Arménci absolutně nestačili, do kabin už šli s tříbrankovým mankem a v žádné fázi utkání to ani náznakem nevypadalo, že by se kvalitou vyrovnal českému zástupci. Za mnohé hovoří celkový poměr střel ve prospěch Baníku 27:4.

Malou útěchou směrem do odvety může být fakt, že v Ostravě (stejně jako předtím v Estonsku) nemohli nastoupit členové kádru s výhradně ruským občanstvím, kteří nedostali potřebná víza. V domácím zápase už budou moci nastoupit, na druhou stranu je ale potřeba říci, že nepatří k oporám.

Sestava Urartu v posledním soutěžním zápase
Ghazaryan - Simonyan, Ghazaryan, Piloyan, Isaac - Margaryan, Aghasaryan, Abou, Polyarus - Mirzoyan, Movsesyan
Kdo se dostal do hry z lavičky: Gilmore, Tarakhchyan, Harutyunyan, Ayvazyan, Melkonyan

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Baník dál táhne za úspěchy Ewerton

Není ve fotbale obvyklé, aby se o nějakém mužstvu mluvilo jako o týmu jednoho muže. Vlastně to není ani úplně dobře. Pro současný Baník to ale platí, jeho výkony stojí a padají na tom, co na hřišti předvede Ewerton. O to důležitější bylo zajištění jeho příchodu natrvalo, což si nakonec po delším váhání uvědomili i v Ostravě a za brazilského šikulu zaplatili jeden milion eur.

A Ewerton hned od začátku nové sezony znovu ukazuje, že na kvalitě nic neztratil a naopak vyřešená situace v kariéře mu možná ještě více uvolnila mysl. První zápasy ročníku ho zachytily ve skvělé náladě. I v Ďolíčku proti Bohemians byl nejlepším hráčem svého týmu, tam to ale ještě na úspěch nestačilo. Na Baníku ale bylo trochu cítit, že hlavou už je v evropských pohárech, které ho čekaly po dlouhých 14 letech.

A byl to právě podsaditý Brazilec s číslem 32 na zádech, kdo odmítl jakékoliv rozpaky či nervozitu. Skóre otevřel sám už po patnácti minutách hry, na další dva góly pak ještě do půle přihrál a bylo rozhodnuto. A i když o víkendu odpočíval a na hřiště šel až o poločase, zase to byl on, kdo po svém střídání změnil ráz celého zápasu a jediným gólem rozhodl souboj s Jabloncem.

Jinak ale kádr Chacharů vypadá letos v porovnání s minulými lety přeci jen silnější a především širší. Kouč Hapal si tak může dovolit větší rotaci sestavy, kromě největší hvězdy o víkendu odpočívali i například Buchta, Kpozo, Kubala, Frydrych nebo Prekop. Nic by tak nemělo bránit stoprocentnímu výkonu, který by měl pojistit postup.

Ve třetím předkole už pak bude čekat dánská Kodaň. Až tam se ukáže skutečná konkurenceschopnost současného Baníku. Nebude ale možné vsadit vše jen na jednu "evropskou" kartu, jinak by se taky situace Slezanů v Chance Lize mohla rychle vymknout kontrole. Los totiž k Ostravě nebyl zrovna dvakrát přívětivý a v nejbližších kolech ji čekají samí aspiranti na pohárové příčky.

Sestava Baníku v posledním soutěžním zápase
Markovič - Aririerisim, Chaluš, Pojezný - Rusnák, Boula, Šín, Rigo, Holzer - Tanko, Adediran
Kdo se dostal do hry z lavičky: Ewerton, Prekop, Klíma, Buchta, Grygar

Kdy hraje Baník další zápas:

  • Datum, čas a místo: 1. 8. v 17:00, Urartu Stadium (Jerevan)

sipka Zvládne Baník svůj návrat do evropských pohárů? Sledujte na Tipsportu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na zápas odvety 2. předkola Konferenční ligy: Urartu vs. Baník Ostrava ve čtvrtek 1. 8. 2024

Baník si arménského soupeře v prvním utkání zkušeně povodil a před bránu soupeře se dostával s lehkostí. Na domácí půdě by mělo Urartu být konkurenceschopnější, kvalita je však stále na straně českého klubu. Ten zároveň není zvyklý hrát žádnou údržbu, a tak by mohlo i v odvetě padnout větší množství branek.

TIP: Baník vyhraje a padnou alespoň tři góly sipka vsadit ZDE

Baník by měl slabšího soupeře přehrát i podruhé

Kde sledovat fotbal Urartu vs. Baník Ostrava živě v live streamu online a kdo dává Baník v televizi?

Druhé vystoupení Baníku v letošním ročníku evropských pohárů odvysílá živě Tipsport TV. V televizi žádný z vysílatelů práva zakoupena nemá. U Tipsportu ale najdete vše, co potřebujete, kromě přímého přenosu si zde na utkání můžete i vsadit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.

Sledujte live streamy 1. české fotbalové ligy zdarma na Betano TV

Betano TV stream: fotbalová Chance Liga živě online

Chcete sledovat český fotbal zdarma? Betano TV vysílá všechny zápasy 1. ligy živě v online live streamu.