Konferenční liga: Paks vs. Mladá Boleslav živě ve streamu

Mladá Boleslav sáhla k nečekanému kroku, když uprostřed dvojzápasu o postup do Konferenční ligy vyměnila trenéra. Švéd Andreas Brännström má tak po pár dnech u týmu těžký úkol, tedy zvítězit v Maďarsku. Úvodní duel skončil remízou 2:2, a tak jsou šance obou mužstev před odvetou vyrovnané. Sledujte zápas ve čtvrtek živě na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
Paks – Mladá Boleslav – Tip

Mladou Boleslav nově vede Švéd Brännström Foto: Profimedia

Paks vs. Mladá Boleslav – odveta 4. předkola Konferenční ligy 2024/2025: kde sledovat živě v TV či ve streamu

Středočeši před týdnem nevyužili optické převahy a nakonec museli až v sedmé minutě nastavení zachraňovat alespoň remízu 2:2. Místo ladění týmu na odvetu ale přišel šok v podobě změny na postu trenéra, a tak bude zajímavé sledovat, s čím se český zástupce v Maďarsku vytasí. Nenechte si to ujít ani vy a druhý zápas mezi Mladou Boleslaví a Paks sledujte ve čtvrtek od 19:00 živě na TV Tipsport či na Sport 1.

sipka Sledujte zápas Paks - Mladá Boleslav v Konferenční lize živě a zdarma ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Paksi vs. Mladá Boleslav dnes živě v Konferenční lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Ještě před týdnem byla Mladá Boleslav favoritem na postup. Jenže domácí remíza a výměna trenéra znamenají, že se situace obrátila. Před odvetou už bookmakeři dávají více šancí na proniknutí do Konferenční ligy maďarskému týmu Paks. Kurzově vyjádřeno je to u Tipsportu 1,84 ku 1,96 v neprospěch Středočechů.

Jinak se ale cokoliv předpovídá jen velice obtížně, nikdo totiž neví, jak se Boleslav pod novým koučem promění či jakým stylem hry se bude prezentovat. Budou pokračovat ofenzivní představení a gólové hody, když ve třech posledních zápasech týmu padlo 15 branek? Bookmakeři věří gólům i tentokrát.

Z nabídky Tipsportu si každý může vybrat to své, je totiž opravdu široká. To nejdůležitější vybíráme níže:

Kurzy na fotbal Paks - Mladá Boleslav v Konferenční lize 2024/25:

Paks vs. Mladá Boleslav: informace o zápase
📅 Kdy: 29. 8. 2024 od 19:00
🌍 Kde: Fehérvári úti stadion, Paks
🏆 Soutěž: 4. předkolo Konferenční ligy 2024/25, 2. zápas (2:2)
⚽ Rozhodčí: Guillermo Cuadra Fernández, Španělsko
✔ Kurzy Tipsportu: 2,54 - 3,73 - 2,74
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, Sport 1

Paks má na dosah historický postup

Existuje už více než 70 let, mezi nejvěhlasnější jména maďarského fotbalu ale nepatří. Paks usiluje teprve podruhé ve své historii o postup do evropských pohárů, takhle blízko přitom ještě nebyl. Před třinácti lety vypadl z kvalifikace Evropské ligy už ve třetím předkole po jasné prohře s Hearts celkovým výsledkem 2:5.

Letos nestačil sice hned v prvním předkole, může být ale rád za existenci Konferenční ligy, do které následně přešel. A v ní zatím působí suverénně, hladce přešel přes AEK Larnaka i Mornar a dobře rozehraný má i dvojzápas s Mladou Boleslaví. Je tak na dosah své vůbec první účasti v hlavní fázi pohárové soutěže.

Tomu uzpůsobil i víkendový program maďarské nejvyšší soutěže, utkání 5. kola si nechal odložit. Přesto mu patří zatím čtvrté místo, ačkoliv polovina týmů ligy má odehráno o utkání více. Priorita je ale nyní jinde.

Pro tým, který se drží svých zásad a celý kádr má složen výhradně z domácích maďarských fotbalistů, by účast v evropském poháru byla vskutku historickým úspěchem.

Trochu alarmující jsou ale výkony defenzivy. V lize Paksi dostalo ve čtyřech zápasech sedm branek, a to mělo přitom spíše papírově jednodušší los na úvod sezony. Také v Mladé Boleslavi inkasovalo dvakrát a mohlo to dopadnout i hůře. Pokud chce do KL, bude muset směrem dozadu zabrat. A to i bez vyloučeného Lenzsera.

sipka Dostane se Paks poprvé v historii do pohárů? Vsaďte si u Tipsportu

Sestava Paksi v posledním soutěžním zápase
Simon - Otvos, Kinyik, Lenzser - Kovacs, Windecker, Vecsei, Papp, Osvath - Haraszti - Zimonyi
Kdo se dostal do hry z lavičky: Toth, Balogh, Bode, Vas, Silye

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Mladá Boleslav vsadila na severskou cestu

Když v lednu Mladá Boleslav oznámila, že nástupcem odvolaného Marka Kuliče se stal David Holoubek, působilo to jako vykročení do nové éry s dlouhodobou vizí. Jenže ta vydržela jen několik měsíců. Po červnovém převzetí majoritního podílu klubu dosavadním generálním ředitelem Davidem Trundou dochází nedlouho poté k další významné změně.

V sobotu bylo definitivně rozhodnuto o tom, že v Boleslavi končí Holoubek i celý jeho realizační tým a Středočeši se vydávají severskou cestou, která v posledních letech tolik zapůsobila v pražské Spartě a vyvrcholila v tomto týdnu postupem do Ligy mistrů. V Mladé Boleslavi vsadili na švédského kouče Andrease Brännströma, jenž naposledy vedl slavná AIK Stockholm, kde se mu ale nedařilo.

Nejpřekvapivější je na celé situaci jednoznačně načasování. Takto radikální změna, kdy tým přebral úplně nový člověk, který začíná od nuly, je vždy složitý proces. Ale přistoupit k němu uprostřed klíčového dvojzápasu, který rozhodně o úspěchu či neúspěchu celého ročníku a především i o tom, zda do klubové pokladny přiteče významná suma financí, to je takřka nevídaná věc.

Zvlášť vzhledem k tomu, že to Středočeši ani nemají rozehrané nikterak strašně. Domácí remíza 2:2 sice byla mírně za očekáváním, průběh utkání ale nahrává spíše pozitivním myšlenkám, český zástupce byl v utkání lepší a kdyby Kušej v první půli proměnil stoprocentní příležitost, mohlo se vše vyvíjet jinak. Je ale možné, že vedení klubu čekalo na jakoukoliv záminku sáhnout ke změně a v případě postupu by se k takto razantnímu kroku sahalo těžko.

Nyní je ale potřeba rychle najít společnou řeč mezi novým trenéram a hráči a zvládnout odvetu v Maďarsku. V evropském poháru byla Mladá Boleslav naposledy v sezoně 2007/08, tehdy ještě v Poháru UEFA. Od té doby hned sedmkrát ztroskotala v kvalifikaci, teď je ale jeden zápas od velkého úspěchu.

sipka Jak si Boleslav povede pod novým trenérem? Vsaďte si u Tipsportu

Sestava Mladé Boleslavi v posledním soutěžním zápase
Trmal - Kostka, Král, Králik, Fulnek - Sakala, Matějovský - Mašek, Mareček, Kušej - Ladra
Kdo se dostal do hry z lavičky: Langhamer, Jawo, Pulkrab

Kdy hraje Mladá Boleslav další zápas:

  • Datum, čas a místo: 29. 8. v 19:00, Fehérvári úti stadion, Paks

sipka Zvládne Mladá Boleslav postoupit do Konferenční ligy? Sledujte zápas živě na Tipsportu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na zápas odvety 4. předkola Konferenční ligy: Paks vs. Mladá Boleslav ve čtvrtek 29. 8. 2024

Jak již bylo zmíněno výše, výkony týmu s úplně novým a neznámým trenérem se dají předpovídat jen velmi těžko. Budeme se tak nyní řídit především kvalitou samotných kádrů, které v prvním utkání vypadaly velice vyrovnané. Mladá Boleslav v úvodu měla navrch, pak ale Paks dokázal dobře takticky reagovat a hru vyrovnal. Podobně by to tak mohlo být i v odvetě a mohli bychom se dočkat dalšího prodloužení u českého týmu.

TIP: Remíza sipka vsadit ZDE

Oba týmy jsou docela vyrovnané

Kde sledovat fotbal Paks vs. Mladá Boleslav živě v live streamu online a kdo dává Mladou Boleslav v televizi?

Rozhodující duel o to, jestli si Mladá Boleslav zahraje v hlavní fázi Konferenční ligy, ve čtvrtek večer odvysílá živě TV Tipsport. U této sázkové kanceláře si lze navíc na zápas i vsadit, a to před jeho výkopem i v průběhu. Utkání případně najdete také v televizi, a to na placené stanici Sport 1.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.

Fanoušci Sparty před zápasem se Slováckem

Sparta je po 19 letech v Lize mistrů, kolik vydělá a kdy je los?

Dokázala to. Sparta si po postupu přes švédské Malmö po 19 letech zahraje hlavní fázi Ligy mistrů. Přečtěte si, co Letenské čeká.