Konferenční liga: Mladá Boleslav vs. Hapoel Beer Sheva živě ve streamu

Mladá Boleslav zvládla svůj vstup do kvalifikace o postup do Konferenční ligy na jedničku a ve druhém předkole dvakrát porazila outsidera z Litvy. V další fázi už ji ale čeká o něco náročnější zkouška, soupeřem bude izraelský Hapoel Beer Sheva. První utkání sehraje Holoubkův tým na domácí půdě, sledujte ho živě na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
Mladá BoleslavHapoel Beer Sheva – Tip

Mladá Boleslav by chtěla slavit i po dalším dvojzápase Foto: ČTK / Šimánek Vít

Mladá Boleslav vs. Hapoel Beer Sheva – 3. předkolo Konferenční ligy 2024/2025: kde sledovat živě v TV či ve streamu

Mladá Boleslav zatím na domácí scéně zrovna dvakrát nezáří a po třech kolech má jen tři body. Je ale zřejmé, že většinu pozornosti momentálně směřuje právě ke Konferenční lize, kde by moc ráda došla až do hlavní fáze soutěže. Druhým soupeřem v cestě bude Hapoel Beer Sheva, který v nedávných letech hrál se třemi dalšími českými zástupci. První zápas začne ve čtvrtek od 18:00, můžete ho sledovat živě na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Mladá Boleslav - Beer Sheva v Konferenční lize živě a zdarma ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Mladá Boleslav vs. Hapoel Beer Sheva dnes živě v Konferenční lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Mladá Boleslav už za sebou ve své historii jedno setkání s izraelským soupeřem má. Došlo k němu v sezoně 2006/07 v Poháru UEFA, kdy v základní skupině remizovala s Hapoelem Tel Aviv 1:1. V tehdejším systému soutěže se týmy utkávaly v hlavní fázi jen jednou, a tak jde o jediný zápas. Plichta v tu chvíli více vyhovovala Izraelcům, kteří díky ní stvrdili svůj postup, zatímco Středočeši v Evropě skončili.

Boleslav byla v základní skupině stejného poháru ještě i o rok později, od té doby ale každá její snaha skončila už na kvalifikaci. Jen dvakrát v té době navíc klub dokázal zvládnout alespoň jedno předkolo. To už se mu nyní povedlo po přesvědčivém triumfu nad litevským soupeřem, v cestě do Konferenční ligy ale budou stát ještě dva soupeři.

Proti tomu prvnímu jsou ale Středočeši favoritem na postup. Nikoliv sice nějak závratným, i poměr 1,70 ku 2,10 na projití do čtvrtého předkola ale hovoří ve prospěch mladoboleslavských fotbalistů.

Kurzy na fotbal Mladá Boleslav - Hapoel Beer Sheva v Konferenční lize 2024/25:

Mladá Boleslav vs. Hapoel Beer Sheva: informace o zápase
📅 Kdy: 8. 8. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav
🏆 Soutěž: 3. předkolo Konferenční ligy 2024/25
⚽ Rozhodčí: Joni Hyytiä, Finsko
✔ Kurzy Tipsportu: 1,74 - 3,86 - 4,81
📺 Přímý přenos: TV Tipsport

Mladá Boleslav podruhé prohrála, v pohárech ale válí

Bolka má za sebou hodně frustrující nedělní odpoledne. V Hradci Králové jí všechno mělo hrát do karet, už v první minutě se vlastním gólem soupeře dostala do vedení, pak sice brzy i inkasovala, ještě před polovinou úvodního dějství ale šla do přesilovky a v tu chvíli by si na ztrátu bodů asi nikdo nevsadil. Jenže ofenzivní snažení přišlo vniveč, Středočeši naopak ještě jednou kapitulovali a nakonec odjížděli bez bodu.

Bylo to už druhé úplně zbytečné venkovní zaváhání v úvodu sezony Chance Ligy. V prvním kole v Jablonci se rovněž rozdávaly červené karty, v tomto případě hned dvě pro Boleslav, šlo tak o jiný způsob zpackání zápasu, ovšem podobně hrůzostrašný. Jedinou útěchou je fakt, že mezi tyto dva neúspěchy byl vklíněn alespoň přesvědčivý tříbodový zisk proti Slovácku.

Nelze se ale ubránit dojmu, že svěřenci trenéra Holoubka na úvod podzimu ve svých hlavách jasně upřednostnili zápolení na evropské scéně, kde si zatím počínají podstatně lépe. Neznámého, ale nepříjemného litevského protivníka Transinvest dokázali zdolat v obou zápasech, na domácí výhru 2:0 navázali venkovním triumfem 1:0 v odvetě a byl z toho poměrně jasný postup.

I sestava domácího realizačního týmu ale napovídá tomu, že prioritou je v tuto chvíli účinkování v Konferenční lize. O víkendu zůstali jen na lavičce dva dost možná nejdůležitější členové současného kádru, ofenzivní univerzál Ladra a také pro změnu ten defenzivní Fulnek. Oba se na hřiště dostali nakonec už o poločase, když Mladá Boleslav chtěla zvýšit kvalitu v boji proti deseti mužům, úspěch to ale nepřineslo. I částečný odpočinek před klíčovým dvojzápasem proti Hapoelu se ale bude hodit.

sipka Naváže Mladá Boleslav na své dosavadní výsledky v pohárech? Vsaďte si u Tipsportu

Sestava Mladé Boleslavi v posledním soutěžním zápase
Trmal - Suchý, Král, Králik - Stránský, Vydra, Langhamer, Kostka - Mareček, Kušej - Pulkrab
Kdo se dostal do hry z lavičky: Ladra, Fulnek, Buryán, Vojta

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hapoel čeká na start ligy, zvládl těžké předkolo

Izraelská liga startuje až na konci září, a tak se Hapoel musel na důležitá předkola Konferenční ligy připravit jinak. Začali ve čtvrtfinále tradičního domácího poháru Toto Cup, kterého se účastní všechny týmy nejvyšší soutěže. Beer Sheva byla jakožto pohárový zástupce nasazena rovnou mezi osmičku nejlepších, nestačila ale na Maccabi Haifa a po prohře 0:3 si zahraje jen o 7. místo.

Není tak tedy divu, že když následně Hapoel vstupoval do letošního ročníku evropských pohárů, nebylo to z jeho strany ještě ani trochu ono. Doma se proti nepříliš známému bulharskému týmu Černo More natrápil a i přes soustavnou převahu pouze remizoval 0:0. Ani venku to nebyla žádná krasojízda, dvě branky produktivního obránce Lopese však zařídily nejtěsnější vítězství a tedy i postup.

Do hlavní fáze soutěže ale stále vede poměrně daleko cesta. To Hapoel poznal i loni, kdy ve stejném úseku zdolal livetského soupeře, následně ale padl s Levski Sofia. Do Konferenční ligy se mu podařilo prokousat před dvěma lety, a to úctyhodnou jízdou přes Dinamo Minsk, Lugano a Craiovu.

Není to tak dávno, co se v Evropě Hapoel utkal i s dalšími českými mančafty. Naposledy narazil v sezoně 2020/21 hned na dva, v předkole Evropské ligy nejprve vyřadil Viktorii Plzeň, na úvod skupinové fáze pak zaskočil i Slavii. Ta se ale nakonec z úvodní porážky oklepala a v odvetě zvítězila, Beer Sheva tak v tabulce skončila až třetí a vypadla. V přechozích letech se utkala s Plzní ještě jednou a také se Spartou, všechny duely ale prohrála.

sipka Jak si Hapoel tentokrát povede proti českému týmu? Vsaďte si u Tipsportu

Sestava Hapoelu v posledním soutěžním zápase
Marciano - Mizrahi, Blorian, Tibi, Lopes - Gordana, Elias - Badash, Sefer, Hatuel - Turgeman
Kdo se dostal do hry z lavičky: Ganah, Stoyanov, Yosefi, Quinonez, Shushenachev

Kdy hraje Mladá Boleslav další zápas:

  • Datum, čas a místo: 8. 8. v 18:00, Lokotrans Aréna (Mladá Boleslav)

sipka Zvládne Mladá Boleslav i svůj druhý dvojzápas? Sledujte zápas živě na Tipsportu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na zápas 3. předkola Konferenční ligy: Mladá Boleslav vs. Hapoel Beer Sheva ve čtvrtek 8. 8. 2024

Mladá Boleslav je v pohárech po několika letech a na úvod dostala na rozkoukání úplného nováčka. Hapoel už ale představuje o mnoho těžší zkoušku, jde o poháry ostřílený mančaft, který v nedávné době sehrál vyrovnané duely i s lepšími českými mužstvy. Právě zkušenosti z Evropy hrají jasně ve prospěch hostů, které v redakci nepovažujeme za takové outsidery, jak napovídají kurzy. Proto by se mohla vyplatit hrát neprohra Izraelců.

TIP: Hapoel neprohraje sipka vsadit ZDE

Hapoel má za sebou mnohem více pohárových zkušeností

Kde sledovat fotbal Mladá Boleslav vs. Hapoel Beer Sheva živě v live streamu online a kdo dává Mladou Boleslav v televizi?

Úvodní duel třetího předkola Konferenční ligy mezi Mladou Boleslaví a Hapoelem Beer Sheva nezařadila do své nabídky žádná televizní společnost. Není to ale problém, jelikož existuje varianta, která je dokonce bezplatná. Utkání odvysílá živě TV Tipsport. U této sázkové kanceláře si lze navíc na zápas i vsadit, a to před jeho výkopem i v průběhu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.

Sturm Graz v Rakousku oslavil historický double

Kdo vyhrál titul v sezoně 2023/24: přehled mistrů fotbalových lig

Fotbalová sezona 2023/24 je u konce. Podívejte se na přehled, kdo se v nejprestižnějších ligách radoval z titulu a dalších trofejí.