Konferenční liga: Baník Ostrava vs. Urartu živě ve streamu

Třetím českým týmem, který se v nové sezoně zapojí do evropských pohárů, bude ve čtvrtek večer Baník Ostrava. Ten se do mezinárodních soutěží dostal po dlouhých čtrnácti letech, úvodním soupeřem mu bude čtvrtý celek posledního ročníku arménské ligy, tedy Urartu.

Živý přenosKurzy
BaníkUrartu – Tip

Baník do nové sezony nevstoupil dobře Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Baník Ostrava vs. Urartu – 2. předkolo Konferenční ligy 2024/2025: kde sledovat živě v TV či ve streamu

Baník nezvládl začátek nové sezony Chance Ligy a v prvním kole ukázal stejné slabiny, které ho provázely i v posledních letech. Nyní je ale třeba otočit list a rychle se myšlenkami přeorientovat na Konferenční ligu. Úspěchem v ní by totiž veškeré trápení fanoušků mohlo být okamžitě zapomenuto. Ostrava se do Evropy vrátí ve čtvrtek od 19:00, úvodní duel s Urartu sledujte živě zdarma online.

sipka Sledujte live stream Baník - Urartu ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Baník Ostrava - Urartu dnes živě v Konferenční lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Čtvrtý proti čtvrtému ve svých domácích soutěžích. Jenže zatímco česká Chance Liga je v žebříčku koeficientů UEFA aktuálně na desáté pozici, ta arménská se nachází až na 39. místě.

Také proto je Baník před výkopem dvojzápasu favoritem. Tipsport na jeho postup vypsal kurz 1,25 oproti 3,79 na Urartu. Tato sázková kancelář také očekává v úvodním utkání alespoň tři branky.

Ostravu požene dopředu takřka zaplněný stadion, už den před zápasem bylo údajně prodáno přes 11 tisíc vstupenek. Na to, aby vše během samotné hry probíhalo korektně, bude dohlížet kosovský sudí Bejtullahu.

Kurzy na fotbal Baník - Urartu v Konferenční lize 2024/25:

Baník - Urartu: informace o zápase
📅 Kdy: 25. 07. 2024 od 19:00
🌍 Kde: Městský stadion v Ostravě-Vítkovicích, Ostrava
🏆 Soutěž: 2. předkolo Konferenční ligy 2024/25
⚽ Rozhodčí: Mervan Bejtullahu, Kosovo
✔ Kurzy Tipsportu: 1,33 - 5,19 - 9,61
📺 Přímý přenos: TV Tipsport ZDE

Baník nezačal dobře, chce si ale vybojovat setkání s Kodaní

Pokud bychom měli jmenovat tři hlavní důvody, proč se Baník v minulé sezoně ani nepřiblížil trojici českých velkoklubů a měl velké problémy vůbec se dostat do pohárové Evropy, co by to bylo? Nejspíše hra na domácím hřišti, žalostná efektivita před brankou soupeře a individuální chyby v defenzivě.

No, před vlastními fanoušky zatím Ostrava v začínajícím ročníku nehrála, debut ji čeká až nyní. Zbylé dva problémy se ale ukázaly hned při prvním letošním vystoupení. V Ďolíčku proti Bohemians mužstvo trenéra Hapala srazily neproměněné tutové příležitosti, když především Kubala měl sám na noze hattrick. Oba inkasované góly pak padly po chybách, tu první vyrobil nedůrazný Pojezný, tu druhou pak Prekop.

Baník tak na úvod Chance Ligy padl 1:2, jeho příznivci by ale zajisté rádi vše odpustili, pokud se podaří uspět v Evropě. V ní jsou Slezané po dlouhých čtrnácti letech, naposledy vypadli ve třetím předkole Evropské ligy s běloruským Dněprem Mohylev po porážkách 0:1 a 1:2.

Tentokrát by ale tým měl přeci jen být lépe připraven. Přes léto sice odešla brankářská opora, když Letáček zamířil do španělského Getafe, jinak ale tým neoslabil, naopak dorazili stoper Chaluš, krajní hráči Fukala s Holzerem a také ofenzivní univerzál Prekop. Nejdůležitější zprávou ale bylo dotažení přestupu brazilského šikuly Ewertona, u něhož už to na setrvání v Ostravě nevypadalo, nakonec ale Baník připlatil a svou největší hvězdu udržel.

Podobně nadstandardní fotbalisty bude kouč Hapal potřebovat. V ideálním případě snad ještě ne ve druhém předkole proti arménskému outsiderovi, se kterým by si dle papírových předpokladů měl Baník poradit. Pokud to však dokáže, na 99 % by v další fázi kvalifikace číhala dánská Kodaň. To už by byl mnohem větší oříšek. Ale postupně...

Sestava Baníku v posledním soutěžním zápase
Markovič - Frydrych, Chaluš, Pojezný - Buchta, Boula, Rigo, Kpozo - Klíma, Kubala, Ewerton
Kdo se dostal do hry z lavičky: Prekop, Šín, Tanko, Holzer, Rusnák

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Urartu už má za sebou historický postup

Arménský celek už má za sebou dokonce dva zápasy. Neproběhly ale v rámci nové ligové sezony, Urartu totiž jakožto čtvrtý tým posledního ročníku tamní Premier League muselo už do prvního předkola Konferenční ligy. A v něm si připsalo druhý největší úspěch v historii klubu.

Tím největším byl bezpochyby mistrovský titul ze sezony 2013/14. Na mezinárodní scéně ale nyní tým z hlavního arménského města Jerevanu zažívá svůj dosavadní vrchol. Na úvod kvalifikace potkal estonskou Tallinnu Kalev, kterou relativně přesvědčivě přehrál 2:1 a 2:0.

Už v 11. minutě úvodního duelu sice inkasoval, pak ale dvěma góly skóre v Estonsku otočil Movsesyan a odvetu už si Urartu pohlídalo, když se pro změnu dvakrát prosadil Mirzoyan. A tak se urodil historicky první postup v evropských pohárech v dějinách.

Arménská liga jinak začíná až v srpnu, a tak jsou zápasy v KL na programu klubu v tuto chvíli jediné. A to se ještě netýkají všech členů kádru. Ruští fotbalisté, kterých v Urartu působí hned sedm, totiž do Estonska nedostali potřebná víza, a tak se spoluhráči odcestovat nemohli. To samé by se dle dostupných informací mělo týkat i výjezdu do Ostravy.

Sestava Urartu v posledním soutěžním zápase
Ghazaryan - Margaryan, Ayvazyan, Isaac, Simonyan - Ghazaryan, Mirzoyan, Polyarus, Aghasaryan - Abou, Movsesyan
Kdo se dostal do hry z lavičky: Ignatjev, Harutyunyan, Tarakhchyan, Gilmore, Mkrtchyan

Kdy hraje Baník další zápas:

  • Datum, čas a místo: 25. 7. v 19:00, Městský stadion v Ostravě-Vítkovicích

sipka Zvládne Baník svůj návrat do evropských pohárů? Sledujte LIVE u Tipsportu

Tip na zápas 2. předkola Konferenční ligy: Baník Ostrava vs. Urartu ve čtvrtek 25. 7. 2024

Zápasy Baníku rozhodně nenudí, a tak by se měl proti papírově slabšímu soupeři vícekrát střelecky prosadit. Na druhou stranu si ale domácí nejsou schopni odpustit zbytečné chyby, který by i vzhledem k nervozitě spojené s premiérovým vystoupením v evropských pohárech mohlo být rovněž požehnaně. V redakci očekáváme gólové utkání s úspěšným koncem pro české mužstvo.

TIP: Baník vyhraje, ale dostane gól sipka vsadit ZDE

Tip na Baník vs. Urartu dnes živě v Konferenční lize

Kde sledovat fotbal Baník Ostrava vs. Urartu živě v live streamu online a kdo dává Baník v televizi?

Úvodní vystoupení Baníku v letošním ročníku evropských pohárů odvysílá sázková kancelář Tipsport v ONLINE STREAMU ZDARMA ZDE. ČT Sport ani O2 TV toto utkání v programu nemají, proto je vynikající zprávou, že si můžete přesto užít návrat Baníku do evropských pohárů se vším všudy v přímém přenosu na internetu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...