Konferenční liga: Transinvest vs. Mladá Boleslav v livestreamu

Mladá Boleslav to má ve 2. předkole Konferenční ligy dobře rozehrané. Do odvety proti Transinvestu si veze dvougólový náskok. V článku se dozvíte více o aktuální situaci v obou týmech. A zjistíte, kde jejich zápas sledovat živě.

Výsledek: Mladá Boleslav zvládla i odvetu, zvítězila 1:0 a s přehledem postupuje do třetího předkola. O dnešní výhře rozhodl jedinou brankou střídající mladík Vojta.

Živý přenosKurzy
TransinvestMladá BoleslavTip

Daniel Mareček o víkendu nasázel hattrick Slovácku Foto: ČTK / Šimánek Vít

Odveta 2. předkola Konferenční ligy 2024/2025: FK Transinvest vs. FK Mladá Boleslav dnes živě a zdarma na TV Tipsport

Návrat do evropských pohárů se Mladé Boleslavi povedl. První zápas v Evropě po pěti letech Středočeši zvládli, když doma porazili Transinvest 2:0. Nyní je čeká odveta v Litvě. Sledujte ve čtvrtek od 18:00 na TV Tipsport, jestli Boleslav postoupí do 3. předkola Konferenční ligy.

sipka Sledujte odvetu mezi Transinvestem a Mladou Boleslaví živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na KL: Mladá Boleslav je favoritem i v odvetě

Bookmakeři mají o postupujícím jasno. Na to, že Mladá Boleslav projde do 3. předkola Konferenční ligy, vypsali kurz 1,01. Na obrat Transinvestu a jeho následný postup si můžete vsadit v kurzu 12,00.

Sázkové kanceláře pak českému klubu věří i v odvetě. Na výhru hostů je vypsaný kurz 1,54. Vítězství domácích je ohodnoceno kurzem 5,74. Remíza, která by Boleslavi stačila, u sebe má kurz 4,54.

Čtvrteční utkání odřídí Matthew MacDermid. Tento skotský rozhodčí už si Konferenční ligu vyzkoušel, pískal jeden z duelů 1. předkola.

Informace před zápasem Transinvest vs. Mladá Boleslav
📅 Kdy: 1. 8. 2024 od 18:00
🌍 Kde: LFF stadionas, Vilnius
🏆 Soutěž: Odveta 2. předkola Konferenční ligy 2024/25
Rozhodčí: Matthew MacDermid
Kurzy Tipsportu: 5,74 – 4,54 – 1,54
📺 Přímý přenos: TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Transinvest měl v lize volno, zápas proti lídrovi byl odložen

Celý týden se mohli hráči Transinvestu chystat na odvetu proti Mladé Boleslavi. Po prohře 0:2 v Česku sice původně měli odehrát zápas proti Žalgirisu, ten byl ale odložen. Oba týmy bojují v předkolech evropských pohárů a extra dny na přípravu jim přijdou vhod.

I když Transinvest se Žalgirisem reprezentují Litvu v Evropě, jejich příběh je odlišný. Žalgiris je lídrem místní ligy. Transinvest naproti tomu hraje o záchranu. V desetičlenné soutěži je po 23 duelech na deváté příčce, která by ho poslala do baráže. Na zlepšení má tento klub v lize hrané systémem jaro-podzim ještě 13 utkání.

sipka Překvapí Transinvest v odvetě? Vsaďte si

I když může působit překvapivě, že poháry hraje tým bojující o udržení, tak pro Transinvest je to stále pohádka. Založen byl teprve v roce 2021 a toto je jeho první sezona v nejvyšší soutěži. Do Evropy se dostal díky triumfu v domácím poháru. V něm je ve hře i nyní. Po vyřazení zmiňovaného Žalgirisu ho čeká čtvrtfinále.

Evropská klání pro Transinvest znamenají také změnu prostředí. Odvetu proti Mladé Boleslavi sehrají Litevci v centru Vilniusu, kde jinak nastupuje právě Žalgiris. Co se měnit nebude, je povrch. Transinvest normálně hraje na umělé trávě, což bude platit i ve čtvrtek v jeho náhradním domově.

Na koho Mladá Boleslav narazí, pokud postoupí do 3. předkola Konferenční ligy?
  • Vítěz dvojzápasu Hapoel Beer Sheva vs. Cherno More Varna
  • První utkání skončilo remízou 0:0
  • Odveta se hraje ve čtvrtek od 19:30 v Razgradu

Mladá Boleslav se chytla i v lize, hattrickem zazářil Mareček

Výhra 2:0 nad Transinvestem byla dobrou reakcí na špatný vstup Mladé Boleslavi do ligy. Na úvod ligové soutěže totiž padla 0:2 v Jablonci, kde navíc dohrávala v devíti. A poté, co se Středočeši chytli v Evropě, se jim to podařilo rovněž na tuzemské scéně. V Lokotrans Aréně porazili Slovácko jasně 3:0.

V utkání zářil Daniel Mareček, který dal hattrick. Už v minulé sezoně zaznamenal ve všech soutěžích solidních devět branek. Nyní dobře vykročil k tomu, aby toto číslo třeba i překonal. Těžit přitom může z toho, že trenér David Holoubek ho dobře zná. Potkali se ve sparťanské mládeži.

sipka Vsaďte si na víkendové kolo Chance Ligy

Dávat více šancí mladým je jedním z mladoboleslavských cílů. Mareček si v 26 pomalu může připadat jako mazák. Proti Slovácku totiž do hry zasáhlo sedm fotbalistů do 21 let. V naprosté většině případů jde navíc o hráče, kteří klubu patří. Jen Patrik Vydra je vypůjčen ze Sparty, která musí mít také radost, jaké se mu dostává herní praxe.

Nesrovnatelně více jí v kariéře nasbíral Marek Matějovský. Ve 42 letech nejstarší fotbalista, který zatím nastoupil v aktuálním ročníku Chance Ligy, ale bude kvůli zranění chybět ještě několik týdnů. Na marodce je také David Kozel. Ten má zánět v podkolenní šlaše.

  • Datum, čas a místo zápasu: 1. 8. v 18:00, LFF stadionas (Vilnius)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek zápasu Transinvest vs. Mladá Boleslav ve 2. předkole Konferenční ligy

V prvním zápase v Česku padaly góly jen v prvním poločase. Tentokrát tipujeme, že to bude jinak. Na tiket dáváme to, že nejvíce branek uvidíme až po přestávce.

To už by se Transinvest mohl více hnát do útoku. Na druhou stranu by to znamenalo více prostoru pro rychlé ofenzivní hráče Mladé Boleslavi.

TIP: Více gólů padne ve 2. poločase sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat Konferenční ligu živě: fotbal Transinvest vs. Mladá Boleslav v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

Čtvrteční odvetu nemá v programu žádná televizní stanice, která by byla dostupná na českém území. Zápas ale můžete sledovat živě a zdarma díky streamu na TV Tipsport.

Mladá Boleslav o víkendu porazila Slovácko 3:0. Pusťte si všechny její góly.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2024/25 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.