Konferenční liga: Noah vs. Mladá Boleslav živě

Tři nejlepší české celky doplňuje v letošní sezoně evropských pohárů Mladá Boleslav. Středočechy čeká ve čtvrtek premiéra v Konferenční lize. Svěřenci Andrease Brännströma sehrají své úvodní utkání v Jerevanu, kde se postaví domácímu týmu FC Noah. Zápas můžete sledovat živě od 18:45 na Sport 2. 

Živý přenosKurzy
NoahMladá BoleslavTip

Hráči Mladé Boleslavi po zápase s Plzní, 10. kolo Chance Ligy Foto: ČTK / Chaloupka Miroslav

1. kolo hlavní fáze Konferenční ligy 2024/2025: FC Noah Yerevan vs. FK Mladá Boleslav dnes živě v TV

Mladá Boleslav má před sebou náročný souboj. Fotbalisté středočeského klubu se v rámci 1. kola ligové fáze KL představí na půdě arménského celku FC Noah. Českému zástupci se v uplynulém měsíci výsledkově příliš nedařilo a v Chance Lize okupuje až desátou pozici. Vstoupí Boleslav do evropského poháru vítězně? Sledujte duel živě ve čtvrtek 3. října od 18:45 na Sport 2.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Noah vs. Mladá Boleslav v Konferenční lize

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na KL: šance na výhru obou mužstev jsou vyrovnané

Těžko lze před vzájemným měřením sil odhadovat vítěze. Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport přiřadili potenciálnímu tříbodovému zisku domácího týmu kurz 2,81, zatímco u Mladé Boleslavi se nachází kurz pouze o málo nižší, a to 2,70. Pokud sázející věří v nerozhodný stav, je pro ně připraven kurz 3,33.

Zápas bude řídit bulharský rozhodčí Radoslav Gidzhenov.

Sázkové kurzy na zápas Naoh – Mladá Boleslav:

  • 1/0/2: Noah 2,81 | remíza 3,33 | Mladá Boleslav 2,70
  • Dvojtip: neprohra Noah 1,51 | neprohra Mladá Boleslav 1,48
  • 2,5 gólů: méně 1,73 | více 2,22
  • Oba týmy dají gól: ANO 1,83 | NE 1,87
  • Střelec gólu: Mathues Aias 4,50 | Tomáš Ladra 3,50
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Noah vs. Mladá Boleslav – info
📅 Kdy: 03. 10. 2024 od 18:45
🌍 Kde: Vazgen Sargsyan Republican Stadium, Jerevan
🏆 Soutěž: 1. kolo ligové fáze Konferenční ligy
Rozhodčí: Radoslav Gidzhenov, Bulharsko
Kurzy Tipsportu: 2,81 - 3,33 - 2,70
📺 Přímý přenos: Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Noah generálku na Konferenční ligu nezvládl

Arménskému klubu v minulém ročníku jen těsně unikl titul. Šampionem se nakonec stal Pyunik, který získal o dva body více. Letošní sezonu zatím začal Noah průměrně. Střídavé výkony vedly k tomu, že po šesti odehraných kolech domácí soutěže se tým drží na průběžné šesté příčce se ziskem deseti bodů.

Proměnlivou formu potvrdili svěřenci portugalského trenéra Ruie Moty o víkendu. Noah zavítal v rámci 6. kola na půdu Urartu, které se mimo jiné utkalo ve 2. předkole Konferenční ligy s Baníkem Ostrava. Hosté sice šli do zápasu jako mírní favorité, nakonec však museli skousnout těsnou porážku 1:2.

sipka Zůstanou tři body doma? Vsaďte si

Mužstvu znatelně chybí produktivní útočník. Tím byl v sezoně 2023/24 Artur Miranyan, po ovládnutí tabulky střelců v nejvyšší arménské lize se ale stěhoval do rumunského celku U. Kluž. Jeho roli se snaží zastoupit více hráčů. S pěti přesnými zásahy (liga + předkola KL) vede týmové statistiky Brazilec Matheus Aias.

Do hlavní fáze Konferenční ligy proklouzl Noah i s velkou dávkou štěstí. V závěrečném předkole se utkal se slovenským Ružomberokem. Přestože Arménci první souboj vyhráli jednoznačně 3:0, v odvetě prohrávali po 71 minutách rovněž o tři branky, kromě toho hráli v deseti. Jistotu postupu jim zařídil až v 88. minutě již zmíněný Aias.

Posledních pět zápasů FC Noah
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
29.09.24 Liga Urartu vs. Noah – 2:1
24.09.24 Liga Noah vs. Pyunik – 2:0
19.09.24 Liga Van vs. Noah – 1:1
15.09.24 Liga Ararat vs. Noah – 2:1
29.08.24 Konferenční liga Ružomberok vs. Noah –  3:1

Boleslav remizovala s Plzní

Mladá Boleslav je na tom výsledkově podobně jako Noah. Po postupu do Konferenční ligy přišel mírný herní útlum a svěřenci Švéda Andrease Brännströme z posledních tří střetnutí získali dva body. Nutno dodat, že změřili síly se silnými protivníky v podobě Slavie (0:2) a Plzně (1:1).

Proti Západočechům nevystřelil bod nikdo jiný než Tomáš Ladra. 27letý útočník se řadí k nejnebezpečnějším fotbalistům Boleslavi a svou formu stvrdil už sedmi góly a pěti asistencemi ve všech soutěžích. Právě v Konferenční lize se ofenzivnímu hráči nadmíru daří, neboť se trefil v předkolech čtyřikrát.

sipka Prosadí se Tomáš Ladra? Vsaďte si

S Plzní zlepšil středočeský tým i defenzivu. Téměř celý druhý poločas totiž hrál v oslabení, když to ve 49. minutě přehnal s hrubostí obránce Denis Donát. Viktoriáni ovšem nabídnutou přesilovku nedokázali využít a v 85. minutě šli sami do deseti po vyloučení Červa.

Boleslav by ve čtvrtek ráda prodloužila svou sérii vítězství venku. V předkolech Konferenční ligy se Středočeši střetli celkem se třemi soupeři a všechny na jejich vlastních hřištích porazili. Českému klubu postupně podlehl Transinvest, Hapoel Beer Sheva a poté i Paks.

  • Datum, čas a místo zápasu: 3. 10. v 18:45, Vazgen Sargsyan Republican Stadium (Jerevan)

Tip na výsledek zápasu Noah vs. Mladá Boleslav v 1. kole ligové fáze Konferenční ligy

Boleslav již několikrát ukázala, že venku dokáže být nebezpečná. V předkolech KL navíc narazila i na těžší oponenty. Noah určitě nepostrádá kvalitu, na české mužstvo by ale mohl být krátký. Nebylo by překvapením, kdyby si hosté ve čtvrtek zajistili premiérové tři body. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Vítěz – Mladá Boleslav sipka Vsadit u Tipsportu

tip

Kde sledovat Konferenční ligu živě: fotbal Noah – Mladá Boleslav v přímém přenosu v televizi (TV) na Sport 2, bude i online live stream zdarma?

Zápas Konferenční ligy mezi FC Noah a Mladou Boleslaví odvysílá placený televizní kanál Sport 2.

Sázkové kanceláře bezplatné online live streamy k soutěži neposkytují, po registraci si ale u nich můžete v případě zájmu na fotbal vsadit. Nabídku s řadou zajímavých kurzových příležitostí najdete například u Tipsportu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2024/2025: los, program, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.