Konferenční liga: Mladá Boleslav vs. Paks v online livestreamu

Po 17 letech může Mladá Boleslav strávit podzim v pohárové Evropě. Aby si zahrála hlavní fázi Konferenční ligy, musí zdolat maďarský Paks. Přečtěte si naše preview a sledujte úvodní zápas play-off na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
Mladá BoleslavPaksTip

Trenér David Holoubek během utkání v Olomouci Foto: ČTK / Peřina Luděk

Play-off (4. předkolo) Konferenční ligy 2024/2025: FK Mladá Boleslav vs. Paksi FC dnes živě a zdarma na TV Tipsport

Když Mladá Boleslav naposledy hrála hlavní fázi evropských pohárů, tak se Evropská liga ještě jmenovala Pohár UEFA. Nyní středočeský klub usiluje o postup do Konferenční ligy. V cestě mu stojí maďarský Paks. První utkání v Lokotrans Aréně začíná ve čtvrtek v 18:00. Sledovat ho můžete díky streamu sázkové kanceláře Tipsport.

sipka Sledujte zápas Mladá Boleslav vs. Paks živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na KL: Mladá Boleslav je proti Paksi favoritem

Bookmakeři si myslí, že do ligové fáze Konferenční ligy projde Mladá Boleslav. Na postup Středočechů je vypsaný kurz 1,60. Na to, že se po dvojzápase bude radovat Paks, se dá sázet v kurzu 2,28.

Když se podíváme na kurzy na první duel, tak i zde má navrch Boleslav. Její výhra je ohodnocena kurzem 1,72. Vítězství maďarského celku u sebe má kurz 4,75. Pokud tušíte remízu, je pro vás připraven kurz 3,97.

Utkání odřídí Goga Kikacheishvili. Tento rozhodčí z Gruzie si v aktuálním ročníku vyzkoušel také předkolo Ligy mistrů.

Informace před zápasem Mladá Boleslav vs. Paks
📅 Kdy: 22. 8. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav
🏆 Soutěž: Play-off Konferenční ligy 2024/25
Rozhodčí: Goga Kikacheishvili, Gruzie
Kurzy Tipsportu: 1,72 – 3,97 – 4,75
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Mladá Boleslav po velkém obratu v Evropě dostala v lize tři góly ze standardních situací

Dva venkovní zápasy v řadě má za sebou Mladá Boleslav. V odvetě 3. předkola Konferenční ligy předvedla skvělý obrat, po kterém slavila vítězství 4:2 proti Hapoelu Beer Sheva. O víkendu ale potvrdila, že v české lize se jí na hřištích soupeřů nedaří. Prohrála venku i třetí utkání v sezoně, když nestačila na Olomouc po výsledku 2:3.

Porážka byla o to bolestivější, že Sigma rozhodla až v nastavení druhé půle. S čím se kouč hostů David Holoubek odmítal smířit, byl způsob, jakým jeho tým inkasoval. Pokaždé to totiž bylo po standardní situaci a mladoboleslavský trenér pro klubový web uvedl, že jeho svěřenci nebyli dostatečně soustředění.

sipka Zlepší se Boleslav v obraně a udrží čisté konto? Vsaďte si

Na druhé straně hřiště může Holoubka těšit fazona Vasila Kušeje. Ten pomohl ve zmiňované odvetě s Beer Shevou k postupu gólem a asistencí. A trefil se i v Olomouci. Celkově v devíti soutěžních utkáních zapsal čtyři branky a stejný počet asistencí. Začíná se tak vracet do formy, která ho loni na podzim vystřelila až do reprezentace.

Kušej by měl být jednou z opor Středočechů i ve čtvrtek. Mladé Boleslavi naopak zatím kvůli zdravotním problémům scházeli David Kozel a Lamin Jawo. Druhý jmenovaný by se ovšem mohl objevit alespoň na lavičce. Příznivá zpráva z marodky se týká i Patrika Žitného. Ten po zranění nastoupil za béčko do dvou střetnutí třetí ligy.

Poslední účast Mladé Boleslavi v hlavní fázi evropských pohárů:
  • 4. místo v základní skupině Poháru UEFA 2007/08
  • Prohry s Villarrealem (1:2), AEK Athény (0:1) a Fiorentinou (1:2)
  • Výhra nad Elfsborgem (3:1)

Paks v lize vyrovnal své nejlepší umístění a podruhé v historii hraje poháry

V nejvyšší maďarské soutěži je nejlepším výsledkem Pakse druhé místo. Poprvé na něj tento klub dosáhl v roce 2011. A v minulé sezoně tento úspěch za suverénním Ferencvárosem zopakoval. Podruhé ve své historii tak celek s přezdívkou Atomcsapat (Atomový tým) kope i v pohárové Evropě.

Pouť předkoly začalo mužstvo trenéra Györgyho Bognára v 1. předkole Evropské ligy. Z něj se ovšem překvapivě poroučelo, když nestačilo na Hunedoaru z druhé rumunské ligy (0:4 a 2:0). V Konferenční lize to ovšem bylo lepší a Paks vyřadil jak AEK Larnaca z Kypru (3:0 a 2:0), tak černohorský Mornar (3:0 a 2:2).

sipka Postoupí Paks i přes Boleslav? Vsaďte si

V maďarské lize je z toho jinak zatím po čtyřech kolech čtvrté místo s bilancí dvou výher, jedné remízy a jedné porážky. Naposledy o víkendu Paks doma zvítězil nad týmem Nyiregyhaza. Nováčka soutěže zelenobílí porazili 2:1. Ještě před startem sezony měl Paks zkušenost i s českým fotbalem. Bohemians v přípravě podlehl 1:4.

Paks v novém ročníku také obhajuje triumf v domácím poháru, v jehož finále překazil Ferencvárosi maďarský double. Poradit si ale už musí bez nejlepšího střelce uplynulé sezony. Norbert Könyves zaznamenal 13 soutěžních tref, od léta ale nastupuje za druholigový Vasas.

  • Datum, čas a místo zápasu: 22. 8. v 18:00, Lokotrans Aréna (Mladá Boleslav)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek zápasu Mladá Boleslav vs. Paks v play-off (4. předkole) Konferenční ligy

V utkáních Mladé Boleslavi i Pakse padá poměrně hodně gólů. Český celek odehrál poslední tři zápasy v overu, u maďarského týmu jde dokonce o pět střetnutí.

Myslíme si, že branky budou k vidění také tentokrát. Sázíme na to, že v obou poločasech skončí míč alespoň jednou v síti.

TIP: V obou poločasech padne gól sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat Konferenční ligu živě: fotbal Mladá Boleslav – Paks v online live streamu zdarma a v přímém přenosu v televizi (TV)

Čtvrteční zápas můžete sledovat v televizi i na internetu. O televizní přenos se postará placený kanál O2 TV Sport. Variantou zdarma je stream na TV Tipsport.

Mladá Boleslav o víkendu padla 2:3 v Olomouci. Podívejte se na sestřih tohoto duelu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.