Konferenční liga: Hapoel Beer Sheva vs. Mladá Boleslav online

První zápas o postupujícím nenapověděl. Mladá Boleslav se nyní po domácí remíze 1:1 chystá na odvetu s Hapoelem Beer Sheva. Přečtěte si vše důležité před rozhodujícím utkáním. A sledujte souboj o postup do play-off Konferenční ligy živě na TV Tipsport.

VÝSLEDEK: Mladá Boleslav v odvetě porazila Hapoel Beer Sheva 4:2, ačkoli po první půli prohrávala o dva góly. Po změně stran se ovšem prosadili Ladra (49. a 82. minuta), Králik (59.) a také Kušej (90.). V závěrečném předkole na Středočechy čeká Paks – první zápas hraje Mladá Boleslav 22. srpna doma, k odvetě o týden později odcestuje do Maďarska. Další fotbalové zápasy sledujte živě ZDE.

Živý přenosKurzy
Hapoel Beer ShevaMladá BoleslavTip

Lukáš Mašek se raduje z trefy proti Českým Budějovicím Foto: ČTK / Petrášek Radek

Hapoel Beer Sheva vs. Mladá Boleslav živě: kde dnes sledovat odvetu 3. předkola Konferenční ligy v online live streamu?

Po úterním postupu Sparty a Slavie je tu další důležitý den pro český fotbal. V Evropě se představí Plzeň, Baník a Mladá Boleslav. Středočechy čeká odveta 3. předkola Konferenční ligy proti Hapoelu Beer Sheva. Úvodní střetnutí skončilo remízou 1:1 a nyní je tak vše otevřené. Druhý duel si můžete pustit ve čtvrtek od 19:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Hapoel Beer Sheva vs. Mladá Boleslav živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na fotbal Hapoel Beer Sheva vs. Mladá Boleslav ve 3. předkole KL

Podle sázkových kanceláří má do play-off Konferenční ligy blíže Hapoel Beer Sheva. Na jeho postup je vypsaný kurz 1,69. Pokud věříte, že dál půjde Mladá Boleslav, je pro vás připravený kurz 2,16.

Když se podíváme na kurzy na odvetu, tak vítězství Hapoelu má hodnotu 2,36. Na výhru středočeského klubu se dá sázet v kurzu 3,18. U remízy najdete kurz 3,46. Za nerozhodného stavu by se šlo do prodloužení.

Odvetu odřídí Joonas Jaanovits. Tento estonský sudí pískal už jeden z duelů 2. předkola Konferenční ligy. Zkušenost s českým fotbalem má z roku 2023, kdy rozhodoval utkání české reprezentace do 17 let.

Informace před zápasem Hapoel Beer Sheva vs. Mladá Boleslav
📅 Kdy: 15. 8. 2024 od 19:00
🌍 Kde: Gradski stadion Lovech, Loveč
🏆 Soutěž: Odveta 3. předkola Konferenční ligy 2024/25
Rozhodčí: Joonas Jaanovits, Estonsko
Kurzy Tipsportu: 2,36 – 3,46 – 3,18
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Beer Sheva zatím hraje jen poháry, poprvé ukázala i novou posilu

Zatímco česká liga už se naplno rozjela, tak izraelská nejvyšší soutěž ještě spí. Hapoel Beer Sheva, třetí tým minulého ročníku, vstoupí do ligových bojů až 24. srpna. Zatím tak mužstvo trenéra Rana Kozucha odehrálo jen čtyři pohárové duely. A to na domácí i evropské scéně.

V předsezonním Toto Cupu to žádná sláva nebyla. Beer Sheva padla 0:3 s Maccabi Haifa a čeká ji jen zápas o sedmé místo. V Konferenční lize to je lepší. Hapoel nejprve ve 2. předkole postoupil přes Černo More Varna (0:0 a 2:1). Ve 3. předkole pak remizoval v Mladé Boleslavi 1:1.

sipka Skončí remízou i odveta? Vsaďte si

Utkání se šancemi na obou stranách dohrála o něco lépe Boleslav a hosty musel v poslední desetiminutovce dvakrát zachránit brankář Niv Eliasi. Tou dobou byl na hřišti také záložník Kings Kangwa. Reprezentant Zambie dorazil v létě z Crvené zvezdy Bělehrad a střetnutí v Česku bylo jeho debutem.

Jde zatím o největší posilu klubu, který svůj poslední ligový titul získal v roce 2018. Na první vyloženě domácí střetnutí si ale tento nově příchozí fotbalista ještě počká. Izraelské kluby totiž kvůli válečnému konfliktu nemohou hrát poháry ve své zemi. Odveta proti Mladé Boleslavi tak proběhne v bulharské Loveči.

Co čeká vítěze dvojzápasu Mladá Boleslav vs. Hapoel Beer Sheva
  • Play-off Konferenční ligy proti týmu Paks (Maďarsko)
  • Paks ve 3. předkole přešel přes Mornar (Černá Hora)
  • Doma Paks vyhrál 3:0, venku poté remizoval 2:2

Mladá Boleslav si v lize zastřílela a po víkendu je šestá

Hráči Mladé Boleslavi za sebou mají čtyři ligová klání a jejich domácí a venkovní forma nemohou být rozdílnější. V Jablonci (0:2) a Hradci Králové (1:2) mančaft kouče Davida Holoubka nebral ani bod. Doma je ale zatím stoprocentní. Šestý celek tabulky si zastřílel proti Slovácku (3:0) a naposledy také proti Českým Budějovicím (4:0).

Jednoznačný výsledek přitom neříká úplnou pravdu. Budějovice v Boleslavi odehrály slušný první poločas a trefily i tyč. Přesto odcházely do šaten za stavu 0:1. Když pak krátce po pauze zvýšil Vasil Kušej, tak už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Z kádru Středočechů se opět prosadil i jeden z mladíků. Tentokrát to byl Lukáš Mašek.

sipka Postoupí Mladá Boleslav přes Beer Shevu? Vsaďte si

Předtím zase ve 2. předkole Konferenční ligy k postupu přes Transinvest (2:0 a 1:0) v odvetě gólově přispěl Matyáš Vojta. V lize proti Českým Budějovicím se ale na plac dostal i nejzkušenější fotbalista Holoubkova týmu. Poprvé po zranění nastoupil kapitán Marek Matějovský.

Ve víkendové sestavě, ve které byly tři změny oproti předchozí výhře nad Transinvestem, jinak scházeli David Kozel a Lamin Jawo. Oba chybějí Středočechům od startu sezony. Kozla trápí po příchodu z Dukly podkolenní šlacha. Jawo se zranil v jednom z přípravných utkání.

  • Datum, čas a místo zápasu: 15. 8. v 19:00, Gradski stadion Lovech (Loveč)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na fotbal Hapoel Beer Sheva vs. Mladá Boleslav dnes ve 3. předkole Konferenční ligy

Po úvodní remíze si myslíme, že to mezi Beer Shevou a Mladou Boleslaví bude tuhý boj o postup i v odvetě. Na tiket tedy dáváme remízu v poločase nebo po 90 minutách.

TIP: Remíza po 1. poločase nebo na konci zápasu sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde dnes sledovat fotbal Hapoel Beer Sheva – Mladá Boleslav živě? Online livestream zdarma a přímý přenos v televizi (TV)

Odvetu 3. předkola Konferenční ligy můžete sledovat v televizi i na internetu. O televizní přenos se postará placená stanice O2 TV Sport. Zdarma si pak můžete toto utkání pustit online. A to díky streamu na TV Tipsport.

Mladá Boleslav o víkendu porazila České Budějovice 4:0. Podívejte se na všechny góly Středočechů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2024/25 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.