Evropská liga živě: Frankfurt vs. Viktoria Plzeň

Fotbalisté Plzně ještě teď těžce skousávají ligovou porážku se Slavií (0:3). Svěřenci Miroslava Koubka ale nemají mnoho času se velmi nepovedeným výsledkem trápit, neboť ve čtvrtek zavítají v rámci Evropské ligy do Deutsche Bank Parku, kde se představí proti domácímu Frankfurtu. Sledujte souboj živě a zdarma od 21:00 na ČT sport.

Živý přenosKurzy
FrankfurtPlzeňTip

Emil Jirka v zápase proti Slavii Foto: MICHAL SVÁČEK / MFDNES + LN / Profimedia

Evropská liga UEFA 2024/25, 1. kolo: Eintracht Frankfurt vs. Viktoria Plzeň v televizi i bezplatném streamu dnes od 21:00

Plzeňská série bez porážky trvající jedenáct zápasů v sobotu skončila. Katem viktoriánů se stala Slavia, která si zejména po výborném výkonu během prvních 45 minut dokráčela k vítězství 3:0. Výrazný nezdar přišel pro Západočechy v poměrně nešťastnou chvíli, jelikož nyní na ně čeká 1. kolo Evropské ligy, v němž se utkají s rozjetým Frankfurtem. Atraktivní střetnutí můžete sledovat ve čtvrtek 26. září od 21:00 prostřednictvím stanice ČT sport.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Evropskou ligu

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na EL: Frankfurt jednoznačným favoritem

Bookmakeři sázkové kanceláře Betano mají o případném vítězi jasno. Zcela jednoznačně totiž favorizují domácí tým, na jehož eventuální tříbodový zisk vypsali kurz 1,36. Naopak Plzeň vstupuje do měření sil jako velký outsider, což dokládá vyšší kurz na výhru 8,75. Pokud sázející věří v nerozhodný stav, je pro ně připraven kurz 5,00.

V roli hlavního rozhodčího uvidíme ukrajinského arbitra Mykolu Balakina.

Sázkové kurzy na zápas Frankfurt – Plzeň:

  • 1/0/2: Frankfurt 1,36 | remíza 5,00 | Plzeň 8,75
  • Dvojtip: neprohra Frankfurt 1,09 | neprohra Plzeň 3,25
  • 2,5 gólů: méně 2,40 | více 1,57
  • Oba týmy dají gól: ANO 1,83 | NE 1,91
  • Střelec gólu: Hugo Ekitiké 2,10 | Pavel Šulc 5,00
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Frankfurt vs. Plzeň – info
📅 Kdy: 26. 09. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Deutsche Bank Park, Frankfurt
🏆 Soutěž: 1. kolo ligové fáze Evropské ligy
Rozhodčí: Mykola Balakin, Ukrajina
Kurzy Betana: 1,36 - 5,00 - 8,75
📺 Přímý přenos: ČT sport, ČT sport Plus, AMC Mikro

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Frankfurt je ve formě, naposledy to pocítil Mönchengladbach

Svěřenci Dina Toppmöllera zatím drží krok v Bundeslize s těmi nejlepšími a po čtyřech odehraných kolech se nachází na čtvrté příčce s tříbodovou ztrátou na vedoucí Bayern. Poslední souboj podstoupil Frankfurt doma s Mönchengladbachem. Přestože byli hosté střelecky aktivnější a současně více drželi balon, na branky Larssona a Marmoushe nedokázali zareagovat.

Právě druhý jmenovaný hráč patří v současné chvíli k největším ofenzivním hrozbám Eintrachtu (4+3). Egyptský útočník na sebe upozornil již v sezoně 2023/24, kdy nastřádal 17 gólů a 6 asistencí. V létě se kromě toho mluvilo o zájmu anglických klubů (Liverpool, West Ham či Arsenal), Frankfurt ovšem dosud žádnou nabídku nepřijal.

sipka Prosadí se Marmoush proti Plzni? Vsaďte si

Plzeňská defenziva se zároveň musí mít na pozoru před rychlíkem Hugem Ekitikém. Ten nastupuje po boku Marmoushe a rovněž v letošním ročníku už stihl obohatit své individuální statistiky (1+2). Součástí německého týmu je i mistr světa z roku 2014 Mario Götze. Zkušený 32letý fotbalista však 1. kolo Evropské ligy pravděpodobně zmešká kvůli poranění třísel.

Eintracht si druhý nejlepší evropský pohár zahraje poprvé od ročníku 2021/22. Před dvěma lety prokázal Frankfurt výrazné kvality a po zásluze nakonec celou soutěž ovládl, když zdolal ve finále skotské Rangers (1:1, 5:4 po penaltovém rozstřelu). Plzeň tak nečeká v úvodním klání vůbec lehký úkol.

Posledních pět zápasů Eintrachtu Frankfurt
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
21.09.24
Bundesliga Frankfurt vs. M' gladbach – 2:0
14.09.24
Bundesliga Wolfsburg vs. Frankfurt – 1:2
31.08.24
Bundesliga Frankfurt vs. Hoffenheim – 3:1
24.08.24
Bundesliga Dortmund vs. Frankfurt – 2:0
19.08.24 DFB Pokal Braunschweig vs. Frankfurt – 1:4

Plzeň utržila premiérovou porážku v letošní sezoně

Dlouho to vypadalo naprosto idylicky, jenže v sobotu Plzeň poprvé narazila, a to vcelku tvrdým způsobem. Viktoriáni šlágr 9. kola Chance Ligy se Slavií naprosto nezvládli a na půdě soupeře prohráli 0:3. O vítězství domácího celku rozhodli již v prvních 45 minutách Bořil, Chorý a Provod.

Západočeši sice vstoupili do druhého poločasu o něco lépe (navíc se změnou na brankářském postu), ke zdramatizování utkání jim to ale nepomohlo. Naopak sešívaní měli na kopačkách další branku, nicméně slibný hlavičkový pokus Tomáše Holeše skončil ke smůle domácích příznivců pouze na tyči.

sipka Překvapí Plzeň ve Frankfurtu? Vsaďte si

Série Západočechů bez porážky tak skončila na čísle jedenáct. Sám hlavní trenér Miroslav Koubek v pozápasovém rozhovoru přiznal, že Slavia byla daleko lepším týmem, současně vyzdvihl její kvality hlavně co se týče výborného fyzického a nátlakového fotbalu, jenž označil za stěžejní faktor neúspěchu.

Teď se český klub představí v pohárové Evropě, kde si v posledních letech připsal skvělé výsledky. Plzeň se účastnila hlavní fáze Evropské ligy před sedmi lety. Mužstvo vedené koučem Romanem Pivarníkem tehdy na postup ze skupiny nedosáhlo a obsadilo v ní konečnou třetí pozici.

  • Datum, čas a místo zápasu: 26. 09. 2024 od 21:00, Deutsche Bank Park, Frankfurt

Tip na výsledek zápasu Frankfurt vs. Plzeň v 1. kole ligové fáze Evropské ligy

Plzeň jde do své premiéry v EL jako oprávněný outsider. Západočeši sice necestují daleko, úspěch proti rozjetému soupeři by však byl v současné chvíli velkým překvapením. Rychlonozí útočníci Eintrachtu (Marmoush, Ekitiké) budou dělat hostům velké problémy a jeden z nich by se tudíž mohl prosadit i ve čtvrtek.

TIP: Hugo Ekitiké dá gól sipka Vsadit u Betana ZDE

tip

Kde sledovat 1. kolo ligové fáze Evropské ligy živě: fotbalový zápas Eintracht Frankfurt vs. Viktoria Plzeň v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Utkání 1. kola Evropské ligy mezi Frankfurtem a Plzní se nakonec dostalo do televizního programu kanálu ČT sport. Duel bude k dispozici také na platformě ČT sport Plus.

Stream nabídne rovněž stanice Sport 1. Ten můžete sledovat v aplikaci AMC Mikro, jež je ke stažení zcela zdarma na zařízení iOS i Android. Po bezplatné registraci si lze vychutnat atraktivní zápas i s českým komentářem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.