Evropská liga: Viktoria Plzeň vs. Hearts v online livestreamu

Viktoria Plzeň postoupila do 4. předkola Evropské ligy a nyní si zahraje o přímou účast v ligové fázi soutěže. V úvodním duelu se viktoriáni představí na domácí půdě, kde změří síly se skotským týmem Heart of Midlothian. Zápas si nenechte ujít ve čtvrtek od 19:00 na Betano TV.

Živý přenosKurzy
Viktoria PlzeňHeartsTip

Daniel Vašulín v odvetě 3. předkola Evropské ligy proti Kryvbasu Foto: ČTK / Chaloupka Miroslav

4. předkolo Evropské ligy 2024/2025: Plzeň vs. Hearts dnes: kde sledovat živě v TV nebo ve streamu

Plzeň prodloužila v posledním utkání s ukrajinským Kryvbasem fantastickou sérii v předkolech, v nichž neprohrála už 14 soubojů za sebou. Nyní na viktoriány čeká závěrečný soupeř, se kterým si to rozdají o účinkování v ligové fázi Evropské ligy 2024/25. Zápas se skotskými Hearts sledujte živě ve čtvrtek 22. srpna v 19:00 na Betano TV.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Plzeň vs. Hearts živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

FC Viktoria Plzeň vs. Heart of Midlothian FC, jaké jsou kurzy?

Bookmakeři sázkové kanceláře Betano favorizují Plzeň, na jejíž vítězství v základní hrací době vypsali kurz 1,44. Skotové vstupují do prvního klání jako jednoznačný outsider, výhru Hearts proto nalezneme v poměrně vysokém kurzu 7,00. Pokud sázející věří v nerozhodný stav, je pro ně připraven kurz 4,70.

V případě, že si plánujete vsadit na postup konkrétního celku, kurzy hrají opět ve prospěch Viktorie. Případný úspěch Západočechů byl oceněn kurzem 1,30, kdežto u hostů najdeme kurz 3,35.

Zápas bude pískat německý sudí Sven Jablonski.

Sázkové kurzy na zápas Plzeň – Hearts:

  • 1/0/2: Plzeň 1,44 | remíza 4,70 | Hearts 7,00
  • Dvojtip: neprohra Plzeň 1,12 | neprohra Hearts 2,87
  • 2,5 gólů: méně 2,30 | více 1,62
  • Každý tým dá gól: ANO 1,80 | NE 1,93
  • Střelec gólu: Pavel Šulc 2,37 | Daniel Vašulín 2,25
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Viktoria Plzeň vs. Hearts - info
📅 Kdy: 22. 08. 2024 od 19:00
🌍 Kde: Doosan Aréna, Plzeň
🏆 Soutěž: 4. předkolo Evropské ligy
Rozhodčí: Sven Jablonski, Německo
Kurzy Betana: 1,44 - 4,70 - 7,00
📺 Přímý přenos: Betano TV, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Plzeň od začátku sezony neprohrála

Miroslav Koubek na konci dubna prodloužil smlouvu a zatím to vypadá, že to byl od vedení západočeského klubu nejlepší možný krok. Viktoriáni působí v novém ročníku svěžím dojmem a v evropských předkolech potvrzují výbornou formu z minulé sezony, v níž dokráčeli v Konferenční lize až do čtvrtfinále.

Ukrajinský Kryvbas český celek rozhodně potrápil, pevnou defenzivu Plzně ovšem překonal jen jednou a viktoriáni tak zcela zaslouženě pronikli do 4. předkola. V něm se utkají s Heart of Midlothian. Skotský tým se pravidělně řadí mezi top tři kluby v nejvyšší domácí soutěži.

sipka Splní Plzeň úlohu favorita? Vsaďte si

Na klíčovou bitvu se Západočeši naladili nedělním vítězstvím nad Českými Budějovicemi. Přestože šlo poslední mužstvo Chance Ligy rychle do vedení (4. minuta), jeho branku nakonec neuznal VAR. Od té doby si Plzeň udržovala herní převahu a třemi góly soupeře postupně pokořila, čímž si došla pro čtvrtou ligovou výhru.

Ve zmíněném střetnutí kromě toho dostalo příležitost větší množství hráčů, kteří nejsou příliš vytěžováni. Šanci využili například Jirka nebo Cadu. Oba fotbalisté si připsali po gólu a druhý jmenovaný ještě připravil branku pro Lukáše Kalvacha, jenž uzavřel skóre na konečných 3:0. Ve čtvrtek bychom ale měli vidět nejsilnější sestavu v čele s Šulcem, Vašulínem či Kopicem.

Posledních pět zápasů Viktorie Plzeň
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
03.08.24 Chance Liga Jablonec vs. Plzeň – 0:0
08.08.24 Evropská liga Kryvbas vs. Plzeň – 1:2
11.08.24 Chance Liga Plzeň vs. Karviná – 5:0
15.08.24 Evropská liga Plzeň vs. Kryvbas – 1:0
18.08.24 Chance Liga České Budějovice vs. Plzeň – 0:3
Vsaďte si na čtvrteční utkání Viktoria Plzeň vs. Hearts

Hearts se rozloučili v sobotu s pohárem

Stejně jako Plzeň skončili i Hearts v minulé ligové sezoně třetí. Jam Tarts (jak se týmu někdy přezdívá) tak vylepšili pozici z ročníku 2022/23, kdy skončili překvapivě až čtvrtí za Aberdeenem. V čerstvě rozehrané Premiership to ale pro svěřence Stevena Naismithe zatím nevypadá vůbec dobře.

Bezbrankovou remízu s Rangers lze určitě považovat za úspěch, porážka na půdě Dundee však ukázala, že mužstvo má jisté rezervy především v defenzivě. O víkendu si Hearts chtěli spravit chuť v pohárovém utkání s Falkirkem, jenže fanoušky favorita čekal další nepříjemný zážitek.

sipka Trefí se Lawrence Shankland proti Plzni? Vsaďte si

Druholigový soupeř se prezentoval houževnatým výkonem a Hearts dostal pod tlak. V duelu plném nedovolených zákroků na obou stranách (8 žlutých karet, 1 červená) se domácí tým poprvé prosadil v 53. minutě. V 81. minutě pak výsledku dal konečnou podobu Tait.

Hearts se tudíž s pohárem rozloučili už v osmifinále a současně jim nevyšla generálka na čtvrteční klání s Plzní. V nové sezoně rovněž zůstává neškodná největší zbraň týmu. Útočník Lawrence Shankland na skvělých 24 tref v sezoně 2023/24 zatím nenavázal a ve třech duelech si připsal pouze dvě žluté karty.

  • Datum, čas a místo zápasu: 22. 8. v 19:00, Doosan Aréna (Plzeň)

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Tip na výsledek zápasu Viktoria Plzeň vs. Hearts ve 4. předkole Evropské ligy

Pavel Šulc jednoznačně patří mezi největší opory Plzně. Svou produktivitu potvrzuje i letos a dosud nastřádal tři góly a stejný počet asistencí. Proti Českým Budějovicím navíc pošetřil síly, neboť odehrál jenom 45 minut. V redakci věříme, že by se mohl prosadit právě ve čtvrtečním měření sil s Hearts.

TIP: Pavel Šulc dá gól sipka Vsadit u Betana

tip

Kde sledovat Evropskou ligu živě: fotbal Plzeň – Hearts v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

Souboj 4. předkola EL mezi Plzní a Hearts najdete v bezplatném online live streamu na Betano TV. Nejprve se pochopitelně musíte zaregistrovat, poté však lze využívat výhody herního konta (živé přenosy zdarma, různé soutěže, možnost vsadit si na libovolné utkání).

Výše uvedený zápas odvysílá i ČT sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Inter Milán slaví dvacátý titul v historii klubu (2024)

Italská Serie A 2024/2025: informace, program zápasů a tabulka

Serie A se řadí mezi nejkvalitnější fotbalové ⚽ ligy světa. Zjistěte více ☝️ informací o ročníku 2024/25 i o celkové historii.