Evropská liga: Plzeň vs. Ludogorec živě

Plzeň potvrdila výbornou bilanci v evropských pohárech a v úvodním duelu s Frankfurtem si zajistila bod po divoké remíze 3:3. Nyní do Doosan Areny zavítá bulharský Ludogorec, jenž v prvním zápase ligové fáze prohrál s jiným českým celkem – Slavií (0:2). Budou slavit úspěch i Západočeši? Sledujte souboj živě dnes od 21:00.

Živý přenosKurzy
PlzeňLudogorecTip

Fotbalisté Plzně v zápase s Mladou Boleslaví, 10. kolo Chance Ligy Foto: ČTK / Chaloupka Miroslav

2. kolo hlavní fáze Evropské ligy 2024/2025: Viktoria Plzeň vs. Ludogorec dnes živě v TV

Plzeň se poprvé v sezoně představí v Evropské lize před domácími přiznivci. Do Doosan Areny přijede bulharský Ludogorec, který na úvod ligové fáze soutěže padl doma s pražskou Slavií (0:2). Západočeši zase vybojovali cenný bod na hřišti favorizovaného Frankfurtu a znovu tak ukázali, že v pohárové Evropě umí. Utkání můžete sledovat ve čtvrtek 3. října od 21:00 na Sport 2.

sipka Zaregistrujte se a vsaďte si na Plzeň vs. Ludogorec v Evropské lize

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na EL: Plzeň mírným favoritem

Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport věří o trochu více českému celku, na jehož vítězství vypsali kurz 1,71. Naopak Ludogorec vstupuje do 2. kola ligové fáze jako jasný outsider, což dokládá vyšší kurz na výhru 5,20. U případného nerozhodného stavu najdeme kurz 3,95.

V roli hlavního rozhodčího uvidíme Maďara Tamáse Bognára.

Sázkové kurzy na zápas Plzeň – Ludogorec:

  • 1/0/2: Plzeň 1,71 | remíza 3,95 | Ludogorec 5,20
  • Dvojtip: neprohra Plzeň 1,19 | neprohra Ludogorec 2,23
  • 2,5 gólů: méně 1,97 | více 1,92
  • Oba týmy dají gól: ANO 1,80 | NE 1,91
  • Střelec gólu: Adu 3,00 | Duah 4,30
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Viktoria Plzeň vs. Ludogorec – info
📅 Kdy: 03. 10. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Doosan Arena, Plzeň
🏆 Soutěž: 2. kolo ligové fáze Evropské ligy
Rozhodčí: Tamás Bognár, Maďarsko
Kurzy Tipsportu: 1,71 - 3,95 - 5,20
📺 Přímý přenos: Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Plzeň v Chance Lize opět zaváhala, doma pouze remizovala s Boleslaví

Svěřenci Miroslava Koubka mají za sebou turbulentních čtrnáct dní. Plzeň nejprve schytala krutou porážku na Slavii (0:3), následně však podala výborný ofenzivní výkon v Deutsche Bank Parku, kde si po divoké přestřelce s Frankfurtem (3:3) odvezla domů cenný bod. Poté ale přišla další ligová ztráta.

V neděli viktoriáni nastoupili proti trápící se Mladé Boleslavi, nakonec ovšem dosáhli pouze na remízu. Favorita sice poslal do vedení ve 20. minutě Adu, jenže za Středočechy dokázal srovnat těsně před koncem prvního poločasu ve formě hrající Ladra. Následně hosté přišli o obránce Donáta, jenž obdržel krátce po přestávce červenou kartu.

sipka Přípíše si Plzeň premiérovou výhru v Evropské lize? Vsaďte si

Přestože měla Plzeň více jak pětatřicet minut početní výhodu, vytoužený gól nevstřelila. Naopak s důrazem to přehnal v 85. minutě Červ a rozhodčí podruhé ve střetnutí vytáhl červenou kartu. Viktoria tak znovu herně nepřesvědčila a v současné chvíli ztrácí na vedoucí tandem pražských „S“ čtyři, respektive sedm bodů.

Pozitivem zůstává střelecké probuzení letní posily Adua. Ghanský útočník vstřelil svou první branku v dresu Plzně proti Frankfurtu a posléze se trefil i do sítě Mladé Boleslavi. Naopak opačný problém řeší Daniel Vašulín, který už v sedmi soubojích napříč oběma soutěžemi (Chance Liga + Evropská liga) vyšel gólově naprázdno.

Plzeň v EL 2024/25 - rozpis a výsledky zápasů
Datum Zápas Výsledek
26.09.2024, 21:00 Frankfurt - Viktoria Plzeň 3:3
03.10.2024, 21:00 Viktoria Plzeň - Ludogorec 0:0
24.10.2024, 18:45 PAOK - Viktoria Plzeň
07.11.2024, 21:00 Viktoria Plzeň - Real Sociedad
28.11.2024, 18:45 Dynamo Kyjev - Viktoria Plzeň
12.12.2024, 18:45 Viktoria Plzeň - Manchester United
23.01.2025, 18:45 Viktoria Plzeň - Anderlecht
30.01.2025, 21:00 Athletic Bilbao - Viktoria Plzeň

Ludogorec odvolal po porážce se Slavií trenéra, Jovićević absolvoval úspěšnou premiéru

Vedení bulharského klubu reagovalo na ztrátu se Slavií (0:2) odvoláním dočasného kouče Zahariho Sirakova. Ten opustil A tým a přesunul se k rezervě Ludogorce. Nabídku hlavního trenéra poté přijal Chorvat Igor Jovićević, který naposled působil u saúdoskoarabského celku Al Raed.

Nový lodivod zažil povedený debut. Jeho svěřenci se totiž o víkendu představili na půdě Botevu Vratsa a po gólech Chocheva a Ricka slavili výhru 2:0, po níž udrželi vedoucí pozici v nejvyšší bulharské lize před dotírajícím Levski Sofia, jenž nasbíral zatím shodně bodů.

sipka Překvapí Ludogorec v Plzni? Vsaďte si

Plzeň si musí ve čtvrtek dávat velký pozor na útočníka Rwana Cruze. 23letý Brazilec předvedl kvality už v minulém ročníku, kdy za Ludogorec skóroval ve všech soutěžích 19× a k tomu ještě přidal šest asistencí. Svými výkony si kromě toho řekl o trvalý přestup a letos zatím vstřelil pět branek.

Hosté nebudou ve 2. kole kompletní. Na začátku sezony si přivodil zlomeninu nohy ghanský ofenzivní křídelník Bernard Tekpetey. Otazník visí také nad starty útočníka Matiase Tissery a obránce Antona Nedyalkova. Oba hráči by se ale mohli objevit minimálně na lavičce náhradníků.

  • Datum, čas a místo zápasu: 3. 10. ve 21:00, Doosan Arena (Plzeň)

Tip na výsledek zápasu Plzeň vs. Ludogorec ve 2. kole ligové fáze Evropské ligy

Šance Plzně na tři body jsou velké. Viktoriáni v měření sil s Frankfurtem prokázali kvalitu a ve čtvrtek je čeká o něco snadnější duel. Hosté rozhodně nedají českému celku nic zadarmo, v Doosan Areně ale před sebou mají těžký úkol. Ofenzivní hráči Západočechů by mohli vsítit více než jednu branku. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Adu dá gól – ANO sipka Vsadit u Tipsportu

tip

Kde sledovat Evropskou ligu živě: fotbal Plzeň – Ludogorec v přímém přenosu v televizi (TV) na Sport 2, bude i online live stream zdarma?

Utkání Evropské ligy mezi Plzní a Ludogorcem je na programu placeného televizního kanálu Sport 2.

Sázkové kanceláře sice bezplatné online live streamy k soutěži nezajišťují, po registraci si však u nich lze na fotbal vsadit. Širokou nabídku plnou atraktivních příležitostí pro vás připravil Tipsport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.