Evropská liga: Hearts vs. Viktoria Plzeň v online livestreamu

Viktoria Plzeň se nachází blízko účasti v Evropské lize. Západočeši se pokusí ve čtvrtek prodloužit patnáct utkání trvající sérii bez porážky v předkolech. Sledujte druhý duel s Hearts živě a zdarma na TV Tipsport.

AKTUALIZACE: Viktoria Plzeň si poprvé od sezony 2017/18 zahraje Evropskou ligu! Západočechům zařídil v 76. minutě vítězství nad Hearts Lukáš Červ. Vsaďte si na zápasy viktoriánů v EL ZDE.

Živý přenosKurzy
HeartsViktoria PlzeňTip

Fotbalisté Plzně slaví gól proti Hearts Foto: ČTK / Chaloupka Miroslav

Odveta 4. předkola Evropské ligy 2024/2025: Hearts vs. Plzeň dnes: kde sledovat živě v TV nebo ve streamu

Plzeň první cíl úspěšně splnila. Svěřenci Miroslava Koubka porazili před týdnem Hearts a do druhého duelu si zajistili důležitý jednogólový náskok. Ve Skotsku ale bude chybět Viktorii jedna ze stěžejních postav. Stoper Robin Hranáč totiž přestoupil do Hoffenheimu a v odvetě ho tím pádem už neuvidíme. Souboj o Evropskou ligu začíná ve čtvrtek 29. srpna a vy jej můžete sledovat od 20:45 na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Hearts vs. Plzeň živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Heart of Midlothian FC vs. FC Viktoria Plzeň , jaké jsou kurzy?

Přestože západočeský celek před odvetou spíše oslabil, zůstává favoritem. Stejný názor mají i bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport, jež postup viktoriánů berou jako jednoznačnou věc (kurz 1,16). Naopak šance Hearts na účast v Evropské lize nejsou moc velké (kurz 5,06).

Pokud se zaměříme na čtvrteční střetnutí, výhru domácího mužstva nalezneme v kurzu 3,60. Případný triumf Plzně má o trochu nižší hodnotu, a to 2,05. V případě, že sázející věří v nerozhodný stav, je pro ně připraven kurz 3,80.

Sázkové kurzy na zápas Hearts – Plzeň:

  • 1/0/2: Hearts 3,60 | remíza 3,80 | Plzeň 2,05
  • Dvojtip: neprohra Hearts 1,84 | neprohra Plzně 1,33
  • 2,5 gólů: méně 2,00 | více 1,90
  • Každý tým dá gól: ANO 1,72 | NE 2,06
  • Střelec gólu: Lawrence Shankland 2,77 | Daniel Vašulín 3,11
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Hearts vs. Viktoria Plzeň - info
📅 Kdy: 29. 08. 2024 od 20:45
🌍 Kde: Tynecastle Park, Edinburgh
🏆 Soutěž: Odveta 4. předkola Evropské ligy
Rozhodčí: Georgi Kabakov, Bulharsko
Kurzy Tipsportu: 3,60 - 3,80 - 2,05
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hearts od začátku sezony ještě nezvítězili

Třetí celek minulého ročníku skotské Premiership byl v úvodním měření sil s Plzní vyrovnaným soupeřem. Zatímco obranný val Hearts odolával tlaku českého týmu celých 90 minut, Západočechy zase několikrát podržel skvěle chytající Tvrdoň. Výhodnou pozici do odvety překazil hostům až v závěrečných sekundách střídající Mosquera.

34letý Kolumbijec si naběhl na přetažený centr a s pomocí bránícího Oyegokeho procedil balon do branky. Skotové si připsali již čtvrtou porážku v řadě a v novém ročníku ještě neslavili výhru. Výsledkovou krizi navíc korunovali o víkendu, kdy nestačili na Motherwell.

sipka Otočí Hearts v odvetě nepříznivý výsledek? Vsaďte si

Ve zmíněném souboji sice Hearts dominovali v držení míče, prachbídná produktivita však vedla k další ztrátě. Lehce pozměněná sestava nemohla soupeři vůbec konkurovat a Jam Tarts nakonec prohráli 1:3. O jejich jedinou trefu se postaral v 65. minutě Japonec Oda.

Jeden bod a desáté místo po třech zápasech v nejvyšší skotské soutěži si určitě hlavní trenér Steven Naismith nepředstavoval ani v těch nejhorších scénářích. Hearts navíc inkasovali už šest branek a když k tomu ještě připočteme pohárový kolaps s druholigovým Falkirkem, byl by eventuální postup do hlavní části Evropské ligy vítaným vysvobozením.

Hearts vs. Plzeň: statistiky z prvního zápasu
Hearts Statistika Plzeň
48 Držení míče (%) 52
8 Střely celkem 18
2 Střely na branku 3
3 Rohové kopy 9
3 Žluté karty 2
7 Fauly 12
Sledujte čtvrteční odvetu ZDE

Plzeň prodala Hranáče, o víkendu měla volno

Řada fanoušků si to nepřála, vedení Viktorie i samotný hráč se ale rozhodli jinak. Na konci minulého týdne obdržela Viktoria na reprezentačního obránce Robina Hranáče vysokou finanční nabídku od Hoffenheimu (spekuluje se o rekordní částce 250 milionů korun) a bez větších skrupulí ji okamžitě přijala.

Následkem toho Hranáč už nebude součástí mužstva, které vyrazí do Skotska. Pro defenzivu západočeského celku se určitě jedná o výrazné oslabení, klub má však ještě dostatek času na to najít adekvátní náhradu. Dle posledních zpráv se navíc Plzeň zajímá o několik potenciálních posil ze zahraničí.

sipka Postoupí Plzeň do Evropské ligy? Vsaďte si

Menší výhodou pro viktoriány je skutečnost, že na rozdíl od Hearts o víkendu odpočívali, neboť ligové utkání s Olomoucí bylo přeloženo. Plzeň se tak může v klidu soustředit na odvetu, v níž bude usilovat o patnáctý zápas za sebou bez porážky, co se týče předkol pohárové Evropy.

Miroslav Koubek nevyužije ve čtvrtek služeb několika svěřenců. Útoku nepomohou dlouhodobě zranění Kabongo a Durosinmi, defenziva a záložní řada se zase musí obejít bez Sýkory, Souarého a Hejdy.

  • Datum, čas a místo zápasu: 29. 8. ve 20:45, Tynecastle Park, Edinburgh

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek zápasu Hearts vs. Viktoria Plzeň v odvetě 4. předkola Evropské ligy

První střetnutí příliš fotbalové krásy nenabídlo. Odveta pravděpodobně proběhne v podobném duchu a týmy budou jen stěží překonávat obranu toho druhého. Hearts se samozřejmě pokusí vstřelit rychlý gól, v silách Viktorie ale rozhodně je ubránit jednobrankové vedení. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Obě mužstva dají gól – NE sipka sledujte živě u Tipsportu ZDE

tip

Kde sledovat Evropskou ligu živě: fotbal Hearts – Plzeň v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

Odvetu mezi Heart of Midlothian a Viktorií Plzeň lze sledovat živě a zdarma na TV Tipsport. Po registraci si kromě toho na atraktivní duel můžete v případě zájmu i vsadit.

Zápas najdete i v TV, konkrétně na programu placeného televizního kanálu Sport 2.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Manchester City jako první v anglické historii ovládl ligu čtyřikrát v řadě

Anglická Premier League: informace, program zápasů a tabulka

Nejsledovanější fotbalovou ⚽ ligou světa je Premier League. Přečtěte si ☝️ informace o sezoně 2024/25 i o historii anglické ligy.

Inter Milán slaví dvacátý titul v historii klubu (2024)

Italská Serie A 2024/2025: informace, program zápasů a tabulka

Serie A se řadí mezi nejkvalitnější fotbalové ⚽ ligy světa. Zjistěte více ☝️ informací o ročníku 2024/25 i o celkové historii.

PSG znovu obhajuje francouzský titul

Francouzská Ligue 1 2024/2025: výsledky, program zápasů a tabulka

PSG se třemi tituly v řadě dostalo na čelo historických tabulek francouzské ligy. Také do sezony 2024/25 vstupuje jako největší favorit.