Příprava: Slavia Praha vs. Podbrezová v online livestreamu

Slavia zintenzivňuje herní část své letní přípravy. Po výhrách nad výběry z Polska a Rakouska tentokrát změří síly se zástupcem další sousední země. Soupeřem jí tentokrát bude slovenský celek Železiarne Podbrezová.

Živý přenosKurzy
SlaviaPodbrezováTip

Slavia v přípravě dvakrát v řadě přesvědčivě vyhrála Foto: ČTK / Glück Dalibor

Letní příprava 2024: přátelský zápas Slavia Praha vs. Železiarne Podbrezová už dnes živě

Sešívaní už jsou za polovinou svého zápasového programu v rámci letní přípravy, a tak je nejvyšší čas ladit formu směrem ke startu nové sezony. Poslední dva duely přinesly výhry nad silnými pohárovými zástupci, tentokrát Slavii čeká papírově podstatně slabší protivník, slovenská Podbrezová. Sledujte utkání v úterý od 17:00 živě na Slavia TV.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Slavii v přípravě na novou sezonu

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Příprava na podzim sezony 2024/2025: jaké jsou kurzy na přípravný zápas Slavia vs. Podbrezová?

Slavia stupňuje svou formu, po remíze s Pardubicemi na úvod přípravy dokázala zdolat Slask Wroclaw i Rapid Vídeň v úterý se očekává další triumf. Podbrezová už má za sebou pět přátelských utkání a vede si velice slušně, před třemi dny dokonce porazila další české mužstvo. Tím ale byla brněnská Zbrojovka, která kvality Sešívaných ani zdaleka nedosahuje.

Bookmakeři vidí situaci před zápasem zcela jasně, na Slavii je vypsán kurz jen 1,20, zatímco na slovenského protivníka 10,10. Roli určitě hraje i loňské setkání obou týmů, kdy Sešívaní nad Podbrezovou zvítězili jasně 4:1.

Tehdy se rovněž hrálo v Rakousku, i když v Aigenu. Tentokrát bude dějištěm utkání Rorhbach. I tentokrát platí, že vstupenku lze na místě zakoupit za 13 eur.

Informace před zápasem Slavia - Podbrezová
📅 Kdy: 9. 7. 2024 od 17:00
🌍 Kde: Rohrbach, Rakousko
🏆 Soutěž: Letní příprava
Kurzy Tipsportu: 1,20 - 6,48 - 10,10
📺 Přímý přenos: Slavia TV
Vsaďte si na zápas Slavia - Podbrezová u Tipsportu

Slávističtí mladíci se hlásí o slovo

Jindřich Trpišovský není znám jako trenér, který by rád dával prostor mladíkům. Jistě, třeba Matěj Jurásek či Tomáš Vlček v minulé sezoně dostali už slušnou porci minut, pokud byli zdraví, přesto se nedalo ubránit dojmu, že by slávistický kouč v klíčových chvílích raději vsadil na zkušenější a osvědčené borce.

O slovo se ale hlásí další vlna talentů, kteří na sebe v přípravě upozorňují v tom nejlepším možném světle a pokud v nastoleném trendu budou pokračovat, bude velice obtížné je přehlížet.

Dva z nich už fanoušci české nejvyšší soutěže dobře znají z hostování v minulé sezoně. Útočník Fila se po úspěšném působení v Teplicích chce porvat o místo ve Slavii a v sobotu si pomohl vítěznou trefou do sítě Rapidu Vídeň. Ve stejném duelu se zaskvěl také brankář Kinský, jenž si vychytanou nulu zajistil jistým výkonem a jedním opravdu fantastickým zákrokem.

O něco méně známé jméno českým příznivcům pak nosí Lukáš Vorlický. Stále teprve 22letý ofenzivní záložník strávil poslední roky v italské Atalantě, provázela ho ale těžká zranění kolena. Na jaře se už párkrát představil v sešívaném dresu v třetiligovém béčku, kde se dostával do kondice, nyní už je ale právoplatným členem A týmu a Trpišovský s ním podle všeho počítá. Vorlický stále musí dohánět fyzičku, v každém vystoupení ale i v omezeném čase dokazuje, že po fotbalové stránce jde o nadstandardního hráče. Také on se proti Rapidu zapsal mezi střelce.

Třetím do party se zápisem v listině o utkání pak byl stoper Chaloupek. U něj se zřejmě ještě bude řešit, jestli ve Slavii zůstane, nebo zamíří na další hostování, tak jako jaro strávil v Teplicích. Než se ale do přípravy vrátí reprezentanti po mistrovství Evropy, má ještě mladý obránce příležitost zaujmout.

sipka Vrátí se Slavia letos na vrchol české ligy? Vsaďte si v kurzu 2,00

Výsledky Slavie v letní přípravě
Datum Soupeř Výsledek
29.06. Pardubice 1:1
03.07. Slask Wroclaw 2:0
06.07. Rapid Vídeň 3:0
09.07. Železiarne Podbrezová
13.06. Žilina

Podbrezová na poháry nedosáhla a přišla o nejproduktivnější hráče

Tým z malinkého, zhruba čtyřtisícového městečka uprostřed Slovenska má za sebou vyloženě průměrnou sezonu. Dostal se sice do nadstavbové skupiny o titul, čímž splnil prvotní cíl.

V ní ale absolutně propadl. Podbrezová z deseti utkání proti těm nejsilnějším konkurentům hned devětkrát prohrála a se ziskem tří bodů se místo boje o evropské poháry, na které po základní části ztrácela jen tři body, beznadějně propadla na poslední šesté místo.

Pro další sezonu navíc musí řešit citelné ztráty v kádru. Ten opustil nejlepší střelec klubu, útočník Assinor, definitivně pryč je pak i další autor šesti branek Blahút, jenž přeměnil své hostování na Slovácku v trvalý přestup. Aby toho nebylo málo, tak nejproduktivnější muž Železiaren, dvaadvacetiletý záložník Kováčik, bude zkoušet své štěstí v italském Comu.

Díru by měl pomoci zaplnit česku mladík Smékal, jenž už loni z Baníku dočasně působil ve Skalici, nyní přestoupil právě do Podbrezové. Jinak ale dorazili jen buď navrátilci z hostování, nebo volní hráči po vypršení jejich stávající smlouvy.

V přípravě to zatím na žádné velké ofenzivní trápení nevypadá, je ale potřeba přiznat, že Podbrezová zatím měřila síly spíše s o něco slabšími soupeři. Z pěti zápasů tři vyhrála a celkem v nich nasázela patnáct branek. Proti Slavii se však podobně produktivní útok očekávat nedá.

sipka Nahradí Podbrezová odcházející opory a podívá se do Evropy? Vsaďte si u Tipsportu

  • Datum, čas a místo zápasu: 9. 7. v 17:00, Rohrbach, Rakousko

Tip na výsledek zápasu Slavia vs. Podbrezová v letní přípravě

Slavia se v přípravě s každým dalším zápasem zlepšuje. Po remíze s Pardubicemi ještě v rámci kondičního soustředění si následně v Rakousku poradila nejprve se Slaskem 2:0 a následně Rapidem dokonce 3:0. A to jsou silnější týmy, než je slovenská Podbrezová. V redakci věříme vyššímu vítězství Sešívaných.

TIP: Slavia vyhraje o tři a více gólů sipka Vsadit u Tipsportu

Slavia by si měla dojít pro další výhru

Kde sledovat letní přípravu živě: fotbal Slavia Praha vs. Železiarne Podbrezová v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Zápas mezi Slavií a Podbrezovou nevysílá žádná televizní stanice, která by byla dostupná na českém území. Momentálně nemáme žádné informace ani o žádném přenosu od sázkových kanceláří, například u Tipsportu si ale můžete na utkání vsadit.

Můžete si navíc pustit online stream na klubové Slavia TV! Ta vysílala i minulé přípravné souboje Sešívaných, na vše důležité z toho proti Rapidu Vídeň se můžete podívat v následujícím videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.

Sázková kancelář Tipsport

Recenze sázkové kanceláře Tipsport: registrace, bonusy a kurzy

Přečtěte si recenzi ☝️ sázkové kanceláře Tipsport. V článku se mimo jiné dozvíte, jaké ❓ služby a bonusy Tipsport nabízí.