Chance Liga: Slavia Praha vs. Sigma Olomouc živě v livestreamu

Slavia úspěšně vstoupila do evropských pohárů, v prvním utkání třetího předkola Ligy mistrů na domácím hřišti po zásluze porazila belgický Royale Union SG 3:1 a udělala důležitý krok směrem do milionářské soutěže. Před odvetou v Bruselu ještě bude muset zvládnout jedno ligové kolo, když v sobotu do Edenu přijede Sigma. Sledujte utkání živě na Betano TV.

Živý přenosKurzySlavia
Olomouc – Bilance H2H – Tip

Chorý si první góly ve Slavii schoval na ideální moment Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Jan De Meuleneir

SK Slavia Praha vs. SK Sigma Olomouc – 4. kolo Chance Ligy 2024/2025: kde sledovat živě online live stream

Jen čtyři týmy zůstaly po třech kolech neporaženy, v tuto chvíli je jisté, že minimálně pro jeden to bude platit i po tomto víkendu. Dva z nich totiž hrají proti sobě, když se v Edenu utkají Slavia a Sigma Olomouc. Sledujte poslední duel sobotního programu Chance Ligy v sobotu od 20:00 živě na Betano TV či na O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slavia - Olomouc ŽIVĚ ONLINE

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Slavia vs. Sigma Olomouc dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Sešívaní budou na české scéně na domácím hřišti za současného rozložení sil vždy favoritem. Nejinak tomu tak může být v situaci, kdy do Edenu míří Sigma, která zde naposledy vyhrála v roce 2015. Jenže pozor, byla to právě Olomouc, kdo na jaře definitivně zařídil to, že derby pražskžch S se v nadstavbě hrálo na Letné. Na Slavii totiž šokovala remízou 2:2, a to navíc v době, kdy celkově zažívala strašné časy.

Do letošní sezony Sigma vstoupila podstatně lépe a prezentuje se velice zajímavým fotbalem. K tomu připočtěme náročný program domácích, kteří mají v nohách těžký středeční duel v Lize mistrů a už v úterý ji čeká odvěta. To jsou souvislosti, které by mohly dávat hostům z Hané naději na dobrý výsledek.

Kdyby se ale rozhodovalo na papíře, tři body by zůstaly v Edenu, který by měl být mimochodem opět zcela zaplněný. U Betana, kde se na utkání můžete i živě podívat, si lze na vítězství Slavie vsadit v kurzu 1,20, zatímco ten na triumf Sigmy činí 15,00. Sázková nabídka je ale opravdu široká, pár nejzajímavějších příležitostí zrekapitulujeme i zde:

Kurzy Betana na fotbal Slavia - Sigma v Chance Lize 2024/25:

  • 1/0/2: Slavia 1,20 | remíza 6,80 | Sigma Olomouc 15,00
  • 3,5 gólu: více 1,98 | méně 1,83
  • 4,5 žlutých karet: více 2,15 | méně 1,65
  • 11,5 rohů: více 2,02 | méně 1,75
  • Střelci: Chytil 1,75 | Kliment 5,00
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Slavia Praha vs. Sigma Olomouc – informace o zápase
📅 Kdy: 10. 8. 2024 od 20:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 4. kolo Chance Ligy 2024/25
⚽ Rozhodčí: Jan Petřík
✔ Kurzy Betana: 1,20 - 6,80 - 15,00
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Slavia díky prvním gólům Chorého vykročila za postupem v LM

Los třetího předkola sice přisoudil Slavii velmi těžkého soupeře, český vicemistr ale znovu ukázal, že ať v lize zrovna vypadá jakkoliv, na evropské scéně je schopen se vždy vybičovat k velmi dobrým výkonům. Dalším cenným skalpem Slavie se stal belgický Royale Union SG, který z Edenu odjel s porážkou 1:3. Hotovo ale ještě určitě není, odveta v Bruselu, kde Belgičané dokázali nedávno porazit třeba i Liverpool, se hraje už v úterý.

Výborně zahrál celý mančaft, zejména je ale potřeba zmínit tři jména. Tím prvním je Tomáš Chorý, jenž dal slávistickým fanouškům první dva důvody, aby ho vzali na milost, když dvěma parádními hlavičkami poslal soupeře do kolen. Třetí gól přidal Oscar, který znovu potvrdil, že pokud by o něj Sešívaní měli skrz zájem Sevilly či AS Řím přijít, měli by velký problém.

Zvláštní pochvalu pak zaslouží muž, od kterého se v českém fotbale zatím čekalo více, stále se ale může ukázat být klíčovou postavou Slavie. Záložník Zafeiris sice nebyl až tolik vidět na míči, perfektní "osobkou" ale ubránil největší hvězdu soupeře Puertase a navrch přidal ještě jednu asistenci. Když si v 66. minutě řekl o střídání, jelikož po zranění ještě nestihl dohnat tréninkové manko, obraz hry se změnil a Belgičané snížili.

sipka Vrátí se Slavia do Ligy mistrů? Vsaďte si u Betana

Přesto byl předvedený výkon velmi slušným příslibem slávistických šancí na postup do ligové fáze Ligy mistrů. Stále navíc platí, že v letošní sezoně gólman Kinský ještě nedostal ani jeden gól od soupeře. Zmiňované snížení Unionu totiž přišlo po vlastní brance střídajícího mladíka Bužka, jenž zažil hodně smolný debut v červenobílém.

Ještě než se ale Slavia bude soustředit na zvládnutí odvety v Belgii, potřebovala by přenést podobná představení i na českou ligovou scénu. Především na hřištích soupeře se jí totiž v Chance Lize nedaří hrát fotbal s podobnou intenzitou a ofenzivní lehkostí, jakou předvedla ve středu.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SKS - RUSG)
Kinský - Prebsl, Ogbu, Zima - Masopust, Zafeiris, Oscar, Diouf - Schranz, Provod - Chorý
Kdo se dostal do hry z lavičky: Bužek, Douděra, Chytil, Vorlický, Bořil

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Sigma má za sebou snový start, Kliment pálí ostrými

Od olomouckého klubu se popravdě mnoho nečekalo. Po hrůzostrašné minulé sezoně, ve které to jednu dobu vypadalo dokonce na boj o záchranu, fanoušci protestovali proti vedení a hráči se na trávníku trápili, ale přišel na Hané v létě restart. Kouče Saňáka nahradil na lavičce Tomáš Janotka a úvodní týdny ukazují, že se atmosféra v celém týmu pročistila.

Sedm bodů ze tří kol je skvělou bilancí, zvlášť když Sigma dvakrát z toho hrála mimo svůj stadion. Jasně, výhra nad Českými Budějovicemi by v současné době mohla hraničit se splněnou povinností, další dva soupeře už ale byli podstatně náročnějšího charakteru. Remíza v ambiciózním Liberci se počítá, stejně jako těsná výhra nad v posledních letech stále se zlepšujícími Teplicemi.

Přestože ale jde o důležité body v ligovém hodnocení, které by mohly hned od začátku nasměrovat Sigmu do vyšších pater tabulky, nejsou tím nejdůležitějším poznatkem o současném stavu olomouckého mančaftu. Tím jsou předvedené výkony, Janotkova družina se prezentuje líbivým fotbalem plným agresivity, nasazení a napadání. Musí to zkrátka bavit i nezaujaté fanoušky, což rozhodně u Olomouce nebývalo zvykem.

Velký podíl na zlepšení situace má i forma nejzvučnější letní posily, útočníka Jana Klimenta. Ten ukončil své trápení v Plzni a ukazuje, že ještě ve svých třiceti letech lize rozhodně má co nabídnout, na kontě má už tři přesné zásahy a společně s mladoboleslavským Marečkem vládne tabulce střelců.

sipka Prosadí se Kliment znovu? I na to si lze vsadit

Velmi pozitivním jevem je pak také významná úloha, kterou v Sigmě hrají mladíci. Například do posledního utkání s Teplicemi zasáhli devatenáctiletý brankář Koutný, dvacetiletí obránci Hadaš s Dohnálkem či třiadvacetiletý Fiala, z lavičky pak přišli ještě další tři hráči do 23 let. Sigma se vždy mohla chlubit skvělou mládeží, tak je nejvyšší čas, aby z její práce znovu začal těžit i A tým.

Sestava Sigmy v posledním soutěžním zápase (OLO - TEP 2:1)
Koutný - Hadaš, Pokorný, Dohnálek, Sláma - Breite, Spáčil - Navrátil, Zorvan, Fiala - Kliment
Kdo se dostal do hry z lavičky: Mikulenka, Langer, Šíp, Juliš

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Vzájemná bilance Slavie s Olomoucí, H2H, výsledky předchozích zápasů

Sigma nepatří mezi nejoblíbenější soupeře Slavie, která vyhrála méně než polovinu vzájemných duelů. Na domácím hřišti má sice bilanci o něco lepší, už ale byla výše řeč například o posledním souboji z letošního dubna, kdy utkání skončilo remízou.

Bilance Slavia vs. Olomouc v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Sigmy
29 15 15

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Olomouc vs. Slavia 0:0 (23.11.2019)
  • Slavia vs. Olomouc 3:1 (13.01.2021)
  • Olomouc vs. Slavia 0:1 (09.05.2021)
  • Slavia vs. Olomouc 1:0 (27.10.2021)
  • Olomouc vs. Slavia 0:1 (04.12.2021)
  • Olomouc vs. Slavia 2:0 (09.10.2022)
  • Slavia vs. Olomouc 4:0 (01.04.2023)
  • Olomouc vs. Slavia 2:3 (23.05.2023)
  • Olomouc vs. Slavia 1:3 (12.11.2023)
  • Slavia vs. Olomouc 2:2 (21.04.2024)

sipka Vyzraje tentokrát Slavia na Sigmu? Vsaďte si u Betana

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 10. 8. ve 20:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Chance Ligy: Slavia vs. Sigma Olomouc v sobotu 10. 8. 2024

Slavia má v nohách náročný zápas proti belgickému soupeři, který by se přeci jen mohl na projevu domácích projevit, stejně jako myšlenky na úterní odvetu. Proto tentokrát neočekáváme podobně silný rozjezd, jaký Sešívaní předvedli před dvěma týdny proti Budějovicím. Kvalita je ale na jejich straně a vítězství by si měli pohlídat.

TIP: Slavia vyhraje a padnou maximálně 3 góly sipka vsadit

Slavia by doma neměla zaváhat, žádný ofenzivní koncert se ale čekat nedá

Kde sledovat fotbal Slavia Praha vs. Sigma Olomouc živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Betano TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.