Slavia Praha vs. FK Pardubice: Chance liga živě dnes

Co chybělo. Slavia v odvetě proti Lille předvedla další ze svých velkých evropských výkonů, postup do Ligy mistrů jí ale těsně unikl a zahraje si tak znovu jen Evropskou ligu. Ještě předtím se ale musí rychle přeorientovat zpět na ligovou soutěž, v rámci níž v neděli doma přivítá Pardubice. Sledujte utkání živě na Betano TV.

Živý přenosKurzySlavia – Pardubice
Bilance H2H – Tip

Slavia dřela, na postup ale těsně nedosáhla Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

SK Slavia Praha vs. FK Pardubice – 7. kolo Chance Ligy 2024/2025: kde sledovat živě online live stream

V Evropě se Sparta vzdálila, v letošní sezoně si zahraje Ligu mistrů, zatímco na Slavii zbyla jen Evropská liga. V nejvyšší domácí soutěži ale budou chtít Sešívaní pomyslné nůžky sevřít a svému odvěkému rivalovi se přiblížit. Šanci k tomu budou mít v domácím zápase proti Pardubicím, se kterými ještě nikdy v historii neprohráli. Sledujte utkání sedmého kola Chance Ligy v neděli od 17:00 živě na Betano TV či na O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slavia - Pardubice ŽIVĚ ONLINE

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Slavia vs. Pardubice dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Předsezonní největší favorit na titul proti jednomu z hlavních adeptů na sestup. Podle papírových předpokladů nemůže být tento souboj o moc jasnější, což si uvědomují i bookmakeři, kteří vypsali kurzy opravdu jednoznačně. Na vítězství Slavie si lze vsadit v kurzu jen 1,10, zatímco šokující triumf Pardubic lze hrát za 40,00.

Východočeši ostatně Slavii ještě nikdy v historii nedokázali porazit. Poslední utkání sice skončilo remízou, šlo ale o letní přípravu. V soutěžních zápasech s ní sedmkrát v řadě prohráli a nevstřelili jí za tu dobu jediný gól, zatímco jich hned 25 inkasovali. Cokoliv jiného než další přesvědčivá výhra domácích by bylo obrovským překvapením, čemuž odpovídají i další sázkové příležitosti.

Nabídka je u Betana opravdu široká, pár nejdůležitějších příležitostí vybíráme i zde:

Kurzy Betana na fotbal Slavia - Pardubice v Chance Lize 2024/25:

  • 1/0/2: Slavia 1,10 | remíza 10,00 | Pardubice 40,00
  • 3,5 gólu: více 1,75 | méně 2,10
  • 3,5 žlutých karet: více 1,82 | méně 1,91
  • 11,5 rohů: více 1,98 | méně 1,78
  • Střelci: Chorý, Jurečka 1,62 | Krobot, Zlatohlávek 6,00
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Slavia Praha vs. Pardubice – informace o zápase
📅 Kdy: 1. 9. 2024 od 17:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 7. kolo Chance Ligy 2024/25
⚽ Rozhodčí: Pavel Orel
✔ Kurzy Betana: 1,10 - 10,00 - 40,00
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Slavia ukázala svou sílu, Liga mistrů jí ale znovu unikla

Tohle bude slávistické hráče i fanoušky ještě nějakou dobu bolet. V odvetě play-off proti Lille předvedl český vicemistr další ze svých impozantních evropských představení, silný francouzský tým porazil 2:1, vzhledem k úvodní porážce 0:2 na hřišti soupeře to ale na postup nestačilo. A tak se čekání na návrat do Ligy mistrů prodlužuje.

Bylo to přitom opravdu blízko, Slavia byla jasně lepším týmem, Zafeiris dvakrát trefil břevno, v nastavení nevyužil obrovskou šanci Chytil, v posledních vteřinách pak Jurásek hlavou minul branku snad jen o milimetry. Prodloužení bylo velice blízko a v něm už by Sešívaní před elektrizujícím domácím publikem měli momentum na svoji straně.

Zase z toho bude ale nakonec jen Evropská liga. Los ale jakoby Slavii chtěl absenci nejprestižnější klubové soutěže vynahradit a postavil do cesty opravdu zvučné soupeře. Do Edenu dorazí Ajax, Fenerbahce, Anderlecht a Malmö, zatímco slávisté vycestují do Frankfurtu, Soluně, Bilbaa a Razgradu. Fanoušci se mají na co těšit.

Ještě předtím je ale potřeba přeorientovat se zpět na domácí soutěž, kde Slavia v minulém kole dostala dobré zprávy. Sama sice nehrála, její plánovaný souboj s Mladou Boleslaví byl kvůli účinkování obou týmů v evropských pohárech odložen, hlavní rival ze Sparty ale poprvé v sezoně ztratil body a vrátil tak Slavii dárek z úvodního kola. V tabulce Chance Ligy jsou tak Sešívaní stále o tři body pozadu, mají ale zápas k dobru.

Proti papírově slabým Pardubicím se dá očekávat po náročném středečním utkání výraznější obměna sestavy. Šlo o nesmírně fyzicky náročný duel, v němž domácí po celých 90 minut šlapali na plný plyn, a tak někteří hráči určitě budou potřebovat oddechnout. Zápas se pak určitě nebude týkat Davida Douděry, jenž se potýká s onemocněním v rodině a od týmu se tak znovu odpojil.

sipka Poradí si Slavia doma s Pardubicemi? Vsaďte si a sledujte zápas Betana

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SKS - LIL 2:1)
Kinský - Holeš, Ogbu, Zima - Bořil, Zafeiris, Oscar, Diouf - Douděra, Provod - Chorý
Kdo se dostal do hry z lavičky: Chytil, Jurásek, Schranz, Vorlický

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Pardubice zvládly derby a odlepily se ode dna

Obrat o body velké týmy je určitě vždy příjemné a v konečném důsledku to může sehrát klíčovou roli. O záchraně či pádu se ale rozhoduje především ve vzájemných zápasech s konkurenty ze spodku tabulky. O to důležitější pro Pardubice byla těsná výhra v Českých Budějovicích, které zatím vypadají jako jasně největší aspirant na přesun do Chance Národní Ligy.

Pro pardubické fanoušky bylo ale jasně nejdůležitější to vítězství, které přišlo před týdnem. To se totiž hrálo východočeské derby s Hradcem Králové, které je v posledním období vzhledem k rostoucímu zájmu o fotbal v regionu ještě přestižnější než kdy dříve.

Zase si to ale Perníkáři notně zkomplikovali. Díky Patrákovi se sice dostali do vedení a krátce poté byl ještě vyloučen hradecký Petrášek, a tak to vypadalo na poklidnou cestu ke třem bodům. Ta se ale pořádně zamotala po vyrovnávací trefě a přesilovku se pak nedařilo hrát dobře, Pardubice si nevytvořily žádný souvislejší tlak. Nakonec ale vítězství slavily, když se po hrozitánských chybách protivníkovy obrany prosadil sváteční střelec Vacek.

Celkově to ale docela jednoznačně vypadá na další boj ve skupině o záchranu. Ano, sezona je stále teprve na svém začátku, především ve hře směrem dopředu je ale jasně vidět, že si Pardubice nebudou schopny vypomáhat ke snazším bodům. Pokud se dá o něčem říci, že to funguje, tak je to naopak defenziva, která v šesti zápasech inkasovala jen devět branek. Takové zmíněné České Budějovice už "zvládly" o deset více.

Do Edenu se ale pardubickým fotbalistům nemůže jet úplně snadno. Ve své historii zde ještě ani jednou neskórovaly a pokaždé minimálně třikrát inkasovaly. Téměř přesně před dvěma lety navíc dostaly sedmigólový výprask. Mimochodem, tehdy byl na vině i vyloučený stoper Hranáč, jehož kariéra od té doby nabrala zajímavé, bundesligové rozměry. Pokud by se něco podobného zopakovalo, najednou by to skóre už tak nadějně nevypadalo.

sipka Vstřelí Pardubice svůj první gól na hřišti Slavie? Vsaďte si u Betana

Sestava Pardubic v posledním soutěžním zápase (PAR - HK 2:1)
Stejskal - Surzyn, Noslin, Jindra, Šehić - Vacek, Solil - Leipold, Simon, Patrák - Zlatohlávek
Kdo se dostal do hry z lavičky: Krobot, Šimek, Míšek, Zifčák, Mareš

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Vzájemná bilance Slavie s Pardubicemi, H2H, výsledky předchozích zápasů

Pardubice nepatří mezi tradiční účastníky české nejvyšší soutěže, tu hrají teprve od roku 2020. V historii samostatné české ligy tak proti Slavii odehrály pouze osm utkání a na premiérové vítězství zatím čekají. Jedinou remízu si připsaly hned v prvním vzájemném duelu, v dalších sedmi případech odešly poraženy. Při posledních dvou návštěvách Edenu dokonce inkasovaly celkem deset branek.

Bilance Slavia vs. Pardubice v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Pardubic
7 1 0

Všech 8 vzájemných zápasů:

  • Slavia vs. Pardubice 3:0 (25.02.2024)
  • Pardubice vs. Slavia 0:1 (16.09.2023)
  • Pardubice vs. Slavia 0:2 (04.02.2023)
  • Slavia vs. Pardubice 7:0 (21.08.2022)
  • Slavia vs. Pardubice 4:0 (10.04.2022)
  • Pardubice vs. Slavia 0:5 (07.11.2021)
  • Slavia vs. Pardubice 3:0 (13.02.2021)
  • Pardubice vs. Slavia 1:1 (12.09.2020)

sipka Zastřílí si doma opět Slavia proti Pardubicím? Vsaďte si u Betana

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 1. 9. v 17:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Chance Ligy: Slavia vs. Pardubice v neděli 1. 9. 2024

Pardubičtí fotbalisté ještě nikdy nepoznali pocit dát na Slavii gól. Vzhledem k tomu, že jejich ofenziva i letos patří k nejhorším v soutěži a Sešívaní se naopak mohou pochlubit nejlepší obranou v lize, když inkasovali pouze jedinkrát, vše nasvědčuje tomu, že i tentokrát vyjdou naprázdno.

TIP: Pardubice nedají gól sipka vsadit

Pardubice v Edenu ještě nikdy neskórovaly

Kde sledovat fotbal Slavia Praha vs. Pardubice živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Betano TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leverkusen přesvědčivě míří za titulem

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 19.2.-25.2.

Pokračují elitní fotbalové soutěže a hrát se budou opět i evropské poháry. Které zápasy si můžete naladit v televizi?

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.