Chance Liga: Slavia Praha vs. Teplice živě v livestreamu

Slavia se představí doma proti Teplicím. Poprvé v sezoně se může alespoň na chvíli dostat do čela ligové tabulky. Sledujte zápas živě. V jakém rozpoložení se oba týmy nacházejí a kde bude možné utkání sledovat?

Živý přenosKurzySlavia – Teplice
Bilance H2H – Tip

Slavia zvládla těžkou odvetu v Belgii Foto: ČTK / Panoramic / Nico Vereecken

SK Slavia Praha vs. FK Teplice – 5. kolo Chance Ligy 2024/2025: kde sledovat živě online live stream

Slavia od prvního kola ztrácí dva body na Spartu, a tak zatím nemohla okusit chuť vedoucí pozice v tabulce. To se může alespoň na pár hodin změnit po utkání pátého kola proti Teplicím. Sledujte další zajímavý zápas české Chance Ligy v sobotu od 17:00 živě na Betano TV či na O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slavia - Teplice ŽIVĚ ONLINE

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Slavia vs. Teplice dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Co se týče šancí obou mužstev, Betano poměrně výrazně favorizuje Slavii. Ta je dlouhodobě silnější než Teplice, a tak není překvapením, že kurz na její vítězství činí 1,20. Ten na triumf hostů je mnohem vyšších 17,50.

Bookmakeři zároveň věří ve vyšší počet branek v zápase, na tři a více je vypsán kurz jen 1,50. Zatímco u Teplic je hranice úspěšných zásahů stanovena na 0,5, u Slavie je to 2,5. Z hráčů je nejnižší kurz na loňského krále ligových střelců Jurečku a také Chorého (shodně 1,91).

Hlavním rozhodčím duelu bude Ondřej Pechanec. V pražském Edenu se dá očekávat velmi slušná atmosféra, stadion je znovu už s předstihem vyprodaný.

Sázková nabídka je u Betana opravdu široká, pár nejzajímavějších příležitostí zrekapitulujeme i zde:

Kurzy Betana na fotbal Slavia - Teplice v Chance Lize 2024/25:

  • 1/0/2: Slavia 1,20 | remíza 6,70 | Teplice 17,50
  • 3,5 gólu: více 2,20 | méně 1,65
  • 4,5 žlutých karet: více 2,07 | méně 1,70
  • 10,5 rohů: více 1,80 | méně 1,95
  • Střelci: Jurečka, Chorý 1,91 | Gning 5,50
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Slavia Praha vs. Teplice – informace o zápase
📅 Kdy: 17. 8. 2024 od 17:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 5. kolo Chance Ligy 2024/25
⚽ Rozhodčí: Ondřej Pechanec
✔ Kurzy Betana: 1,20 - 6,70 - 17,50
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Slavia zvládla i odvetu proti Unionu a je dva zápasy od Ligy mistrů

Zbývá poslední krok. České kluby v úvodu sezony v evropských pohárech válí a platí to i o Slavii. Ta se nezalekla těžkého losu a belgického vicemistra Royale Union SG porazila v obou zápasech. Po přesvědčivé domácí výhře jí stačilo v odvetě neinkasovat více než jednou. To se povedlo, Kinský udržel další čisté konto, v závěru navíc z ojedinělé šance udeřil střídající Jurečka a byl z toho triumf 1:0.

Ve čtvrtém předkole čeká zřejmě ještě těžší protivník. Lille po prodloužení přetlačilo Fenerbahce a právě na severu Francie se Sešívaní už v úterý představí v úvodním duelu. O týden později se odehraje odveta v Edenu, po které bude jasné, který z klubů si zahraje letošní hlavní fázi Ligy mistrů. Poražený půjde do Evropské ligy.

sipka Vrátí se Slavia do Ligy mistrů? Vsaďte si u Betana

Vzhledem k nahuštěnému programu se dá pro sobotní utkání Chance Ligy proti Teplicím očekávat větší rotace sestavy. Šanci by tak mohli znovu dostat mladíci jako Jurásek, Fila nebo třeba i Chaloupek. Posledně dva jmenovaní působili ještě na jaře právě na severu Čech a vypracovali se tam v hráče, kteří nyní mohou být platní i ve Slavii.

Poslední slovo ještě evidentně neřekl ani dvojnásobný nejlepší střelec ligy z posledních dvou sezon Václav Jurečka. Ten první čtyři zápasy ročníku strávil jen na lavičce, při návratu proti Olomouci ale hned skóroval a klíčovou branku přidal i za devět strávených minut na hřišti v Belgii. Z fotbalisty, který už vypadal v Edenu odepsaný, se tak najednou znovu může stát platný člen kádru.

Domácí ale letos spoléhají především na neprostupnou defenzivu. V české nejvyšší soutěži ještě ani jednou neinkasovali, od Unionu dostali jednu branku, kterou si ale vstřelili sami. Stále tak neví, jaké je to být pokořen soupeřem. Kromě mladého gólmana Kinského na tom mají zásluhu i stopeři Holeš či Ogbu, kteří jsou zpět ve výborné formě. V sobotu budou možná odpočívat, jak si povedou jejich náhrady?

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (RUSG - SKS 0:1)
Kinský - Holeš, Ogbu, Zima - Masopust, Zafeiris, Oscar, Diouf - Schranz, Provod - Chorý
Kdo se dostal do hry z lavičky: Prebsl, Douděra, Jurečka, Bořil, Jurásek

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Teplice konečně zabraly a odlepily se ode dna

V Teplicích šel fotbal v posledních letech hodně nahoru, a to z pohledu výkonů na hřišti, ale i vedení klubu, fanouškovské podpory, zkrátka vše vypadalo na dobré cestě. Porážka v dvojzápase s Hradcem Králové zhatila sen o evropských pohárech, vzhledem ke vzestupné trajektorii byli ale Skláři pasováni do role černého koně letošní sezony Chance Ligy.

O to větším zklamáním byly tři porážky v řadě na úvod nového ročníku. Při bližším pohledu na jednotlivé zápasy ale bylo zřejmé, že šlo spíše o nepříjemnou shodu okolností než nějaký nepříjemný trend. V Hradci už to vypadalo na vítězství, když se v 90. minutě trefil Čihák, VAR ale branku zrušil a v nastavení pak Teplice inkasovaly.

Proti Spartě se Frťalovi svěřenci drželi, výsledek 1:4 vypadá mnohem hůře, než jaká byla situace na hřišti, když dva góly dostali až v úplném závěru do otevřené obrany. A také v Olomouci se hrál vyrovnaný fotbal, v němž byla Sigma spíše šťastnější než lepší. Na absenci štěstí se ale nelze vymlouvat donekonečna, a tak to chtělo body. Ty přišly v minulém kole proti Liberci po dalším dramatu, který rozlouskl v 94. minutě Gning.

Teplický realizační tým ale bude mít práci na první vítězství navázat dalším. V Edenu totiž bude mít problém složit základní sestavu. Horský s Labíkem nebudou moci nastoupit kvůli dohodě hráčů o hostování. Zdravotní potíže pak trápí Marečka, Takásce, Knapíka, Švandu i Yassera.

Dalším strašákem jsou pak poslední výkony Teplic na půdě Slavie. Zatímco doma tři z posledních čtyř vzájemných zápasů skončilo remízou, v Edenu za předešlých pět duelů inkasovaly 21 branek a skórovaly jedinkrát, poslední bod pak získaly v roce 2016.

sipka Zaberou Teplice na Slavii a oberou favorita o body? Vsaďte si u Betana

Sestava Teplic v posledním soutěžním zápase (TEP - LIB 2:1)
Němeček - Bílek, Jukl, Mičević - Radosta, Kričfaluši, Beránek, Harušťák - Trubač - Vachoušek, Horský
Kdo se dostal do hry z lavičky: Svatek, Gning, Labík, Čerepkai

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Vzájemná bilance Slavie s Teplicemi, H2H, výsledky předchozích zápasů

Teplice nepatří k nejoblíbenějším soupeřům Slavie, ta proti nim v historii české nejvyšší soutěže vyhrála "jen" lehce nad polovinu zápasů. Památné je především vzájemné měření sil z roku 2013, kdy Skláři uštědřili soupeři v Edenu ostudnou sedmičku. V posledních letech už favorit většinou vyhrává, naposledy s Teplicemi padl v roce 2014. Pět soubojů v Edenu v řadě skončilo vítězstvím Slavie minimálně o tři góly.

Bilance Slavia vs. Teplice v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Teplic
29 15 12

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Teplice vs. Slavia 1:5 (21. 07. 2019)
  • Slavia vs. Teplice 3:0 (10. 11. 2019)
  • Slavia vs. Teplice 5:1 (18. 09. 2020)
  • Teplice vs. Slavia 1:1 (21. 02. 2021)
  • Teplice vs. Slavia 1:3 (30. 07. 2021)
  • Slavia vs. Teplice 3:0 (28. 11. 2021)
  • Slavia vs. Teplice 6:0 (31. 08. 2022)
  • Teplice vs. Slavia 1:1 (18. 02. 2023)
  • Teplice vs. Slavia 0:0 (01. 10. 2023)
  • Slavia vs. Teplice 4:0 (10. 03. 2024)

sipka Zastřílí si doma opět Slavia proti Teplicím? Vsaďte si u Betana

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 17. 8. v 17:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Chance Ligy: Slavia vs. Teplice v sobotu 17. 8. 2024

4:0, 6:0, 3:0, 5:1, 3:0. To jsou poslední výsledku ze vzájemných zápasů Teplic v Edenu. Vzhledem k ne zrovna ideální formě Sklářů na začátku sezony a velkým absencím se velké zlepšení nedá očekávat ani tentokrát. Slavia sice zřejmě protočí sestavu, i její širší kádr ale má dostatečnou kvalitu na to, aby s přehledem zvítězil.

TIP: Slavia vyhraje alespoň o tři góly sipka vsadit

Teplice z Edenu v posledních letech odjíždějí s výpraskem

Kde sledovat fotbal Slavia Praha vs. Teplice živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Betano TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Sledujte live streamy 1. české fotbalové ligy zdarma na Betano TV

Betano live streamy: fotbalová Chance Liga živě online

Chcete sledovat český fotbal zdarma? Betano livestreaming TV vysílá všechny zápasy 1. ligy živě v online live streamu.