Příprava: Sparta Praha vs. Spartak Trnava v online livestreamu

Sparta odehraje druhý přípravný duel. A opět to bude na Letné. Tentokrát do epet ARENY přijede Spartak Trnava, třetí tým uplynulé sezony slovenské ligy. Přečtěte si více o obou mužstvech a sledujte tento zápas živě u Betana.

Živý přenosKurzy
SpartaTrnavaTip

Sparťané se radují z gólu Jana Mejdra proti AIK Stockholm Foto: ČTK / Vondrouš Roman

Letní příprava 2024: přátelský zápas Sparta Praha vs. Spartak Trnava už dnes živě a zdarma na Betano TV

První test mají za sebou. Sparťanské fotbalisty po výhře nad AIK Stockholm čeká druhé utkání letní přípravy. V epet ARENĚ se představí Spartak Trnava. Ten se podobně jako Letenští chystá nejen na nový ligový ročník, ale i na účast v evropských pohárech. Pusťte si zápas Sparty s Trnavou v pátek od 15:00 na Betano TV.

sipka Sledujte utkání Sparta vs. Trnava živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Příprava na podzim sezony 2024/2025: jaké jsou kurzy na přípravný zápas Sparta vs. Trnava?

Bookmakeři si myslí, že sparťané v pátek přidají druhé vítězství v letní přípravě. Na výhru Letenských je vypsaný kurz 1,40.

Triumf hostující Trnavy je ohodnocen kurzem 5,80. Pokud si myslíte, že toto přátelské střetnutí skončí nerozhodně, můžete si na to u sázkové kanceláře Betano vsadit v kurzu 4,90.

Informace před zápasem Sparta vs. Trnava
📅 Kdy: 5. 7. 2024 od 15:00
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: Letní příprava
Kurzy Betana: 1,40 – 4,90 – 5,80
📺 Přímý přenos: Betano TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Sparta po vítězném vstupu do přípravy pokračovala v zužování kádru

Letenští první zápas letní přípravy zvládli. AIK Stockholm v epet ARENĚ porazili 3:1 po gólech Indrita Tuciho, Ondřeje Kukučky a Jana Mejdra. Nový trenér Lars Friis v utkání protočil kompletní dvě jedenáctky. Příležitost tak dostali i mladíci z B-týmu nebo navrátilci z hostování. V obou kategoriích se přitom našli hráči, kteří zaujali.

V první půli to byl 18letý Roman Mokrovics, který v minulém ročníku druhé ligy dal za béčko pět gólů. Ve druhém poločase pak starosti obraně AIK dělal Kryštof Daněk. Ten se vrátil z hostování v Pardubicích, kterým osmi brankami pomohl k záchraně. Daněk má nyní dobrou příležitost, jak už na Letné zůstat nastálo.

sipka Dá Sparta v přípravě opět tři góly? Vsaďte si u Betana

Lze tak usuzovat alespoň z dosavadních pohybů v kádru. Pryč je Michal Ševčík, který zamířil na hostování s opcí do Norimberku. Podobný osud čeká také Adama Karabce. Ten byl zapůjčen do Hamburku, který má rovněž opci na přestup. Daňkova pozice ve frontě mezi sparťanskými ofenzivními mladíky tak výrazně posílila.

Na Letné v posledních dnech proběhly i další odchody. Oba formou hostování. Stoper Adam Ševínský, který jako kapitán vedl sparťanskou rezervu, stráví příští ročník v Liberci. Součástí dohody není opce. Ta je naopak vložena do obchodu týkajícího se Václava Sejka. Tento útočník putuje pro sezonu 2024/25 do Lubinu.

Sparta vs. AIK Stockholm 3:1
Góly Sparty: 27. Tuci, 48. Kukučka, 80. Mejdr
Sestava Sparty: Vorel (46. Vindahl) – Uhrinčať (46. Mejdr), Panák (46. Kukučka), Zelený (46. Večerka) – Wiesner (46. Suchomel), Vydra (46. Pavelka), Sadílek (46. Solbakken), Pešek (46. Ryneš) – Karabec (46. Daněk), Tuci (46. Olatunji), Mokrovics (46. Rus)

Trnava se chystá na poháry i se čtveřicí českých posil

Podobně jako Sparta, tak i Trnava si v nadcházejícím ročníku zahraje evropské poháry. Zatímco cesta Letenských odstartuje ve 2. předkole Ligy mistrů, tak Spartak začne ve stejné fázi Konferenční ligy. V ní by rád navázal na úspěch z minulého roku, kdy se přes tři soupeře probojoval až do hlavní soutěže.

Trnava už nyní ví, že jejím prvním protivníkem bude vítěz dvojzápasu Aktobe proti Sarajevu. Ve čtvrtek 25. července pro ni půjde o první ostrý duel sezony. Až o několik dní později pak Spartak vstoupí do ligy. V ní obhajuje třetí místo. Na mistrovský Slovan ztratil propastných 16 bodů, druhá příčka mu ale unikla jen o bod.

sipka Vsaďte si u Betana na předkolo Konferenční ligy

Pomoct se zopakováním jízdy předkoly a vylepšením ligového postavení dorazilo i několik Čechů. Kouč Michal Gašparík do mužstva přivítal Libora Holíka, Miloše Kratochvíla, Vojtěcha Kubistu a Filipa Twardzika. Jeden český hráč ale Trnavu opustil. Po půl roce odešel Tomáš Poznar, který podepsal smlouvu s druholigovým Zlínem.

V přípravě jinak Gašparíkův mančaft odehrál už dvě střetnutí. Podlehl slovinským celkům Maribor (1:2) a Bravo (1:3). Kromě utkání se Spartou nastoupí ještě proti rakouskému Hartbergu. Přípravné období pak zakončí duelem se silným soupeřem. Na Slovensko dorazí Aston Villa, čtvrtý tým uplynulého ročníku Premier League.

  • Datum, čas a místo zápasu: 5. 7. v 15:00, epet ARENA (Praha)

Tip na výsledek zápasu Sparta vs. Trnava v letní přípravě

Sparta zatím v přípravě nemá k dispozici své největší ofenzivní hvězdy. Veljko Birmančević, Jan Kuchta a Lukáš Haraslín totiž reprezentovali na Euru 2024. Přesto Letenští dali AIK Stockholm tři góly.

Plně aklimatizován by měl být Indrit Tuci. Zajímavě vypadal také mladík Roman Mokrovics nebo Kryštof Daněk, který se vrátil z hostování. A i přes nevyhnutelné prostřídání sestavy věříme, že sparťané mají směrem dopředu dostatečnou sílu a mohou proti Trnavě skórovat v obou poločasech.

TIP: Sparta dá gól v obou poločasech sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat letní přípravu živě: fotbal Sparta vs. Trnava v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Druhé přípravné utkání Sparty nevysílá žádná televizní stanice. Přesto můžete tento zápas sledovat živě. A to díky online streamu na Betano TV.

Příprava klubů na novou sezonu už je v plném proudu, na reprezentační scéně se ale ještě hraje EURO 2024. Podívejte se, koho tipovali sparťanští fotbalisté na nejlepšího střelce letošního mistrovství Evropy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.