Příprava: Sparta Praha vs. Red Bull Salzburg v online livestreamu

Spartu čeká generálka na novou sezonu. V Rakousku nastoupí proti Red Bullu Salzburg. Přečtěte si novinky ze sparťanského tábora a sledujte tento zápas živě na Betano TV.

Živý přenosKurzy
SpartaSalzburgTip

Kryštof Daněk během přípravného utkání s Bröndby Foto: Beranek / CNC / Profimedia

Letní příprava 2024: přátelský zápas Sparta Praha vs. Red Bull Salzburg už dnes živě a zdarma na Betano TV

Fotbalisté Sparty sehrají poslední utkání v rámci letní přípravy. Letenští se na novou sezonu chystají v Německu, ze svého herního kempu si ale odskočí do Rakouska. Tam změří síly s Red Bullem Salzburg, druhým týmem rakouské Bundesligy. Sledujte sparťanskou generálku v sobotu od 16:00 na Betano TV.

sipka Sledujte utkání Sparta vs. RB Salzburg živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Generálka na podzim sezony 2024/2025: jaké jsou kurzy na přípravný zápas Sparta vs. RB Salzburg?

Bookmakeři vidí šance Sparty a Salzburgu ve vzájemném zápase velice vyrovnaně.

Jen o kousek blíže k výhře mají podle sázkové kanceláře Betano Letenští v kurzu 2,45. Vítězství Red Bullu je ohodnoceno kurzem 2,47. Na remízu je vypsaný kurz 3,60.

Informace před zápasem Sparta vs. RB Salzburg
📅 Kdy: 13. 7. 2024 od 16:00
🌍 Kde: Koasastadion, Sankt Johann in Tirol
🏆 Soutěž: Letní příprava
Kurzy Betana: 2,45 – 3,60 – 2,47
📺 Přímý přenos: Betano TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Sparta v přípravě poprvé prohrála, rozhodl už první poločas

Po výhrách nad AIK Stockholm (3:1) a Spartakem Trnava (3:0) Sparta v přípravě poprvé narazila. Z herního kempu v německém Grassau se vydala za hranice do Rakouska, kde se střetla s Bröndby. Dánský vicemistr české šampiony krutě vytrestal, když už po půli vedl o čtyři góly. Letenští se po pauze zlepšili, i tak ale padli 2:5.

Trenér Lars Friis v utkání, které bylo v 82. minutě kvůli nepříznivému počasí ukončeno, využil 21 hráčů. Pokračovala tak výrazná rotace, která by ale přece jen měla začít ustupovat. V pátek 19. července totiž sparťany čeká vstup do nového ročníku. V úvodním ligovém kole se na Letné střetnou s Pardubicemi.

sipka Zvládne Sparta vstup do ligy proti Pardubicím? Vsaďte si

V den utkání s Bröndby se k týmu připojili také Martin Vitík, Qazim Laci, Veljko Birmančević a Jan Kuchta. Ty ale zatím čekal jen trénink. Kouči Friisovi jinak scházejí ještě dva reprezentanti. Delší volno dostali Angelo Preciado a Lukáš Haraslín. Oba se vrátí do akce až po návratu mužstva do Prahy.

Zároveň na Letné pokračují také pohyby v kádru. Na hostování do Mladé Boleslavi odešel defenzivní univerzál Patrik Vydra. Otevřená ale zůstává i situace ohledně příchodů. Španělský server AS informoval o tom, že do Sparty by měl z Athleticu Bilbao přijít Imanol García. Tento levý obránce má stát půl milionu eur.

Sparta vs. Bröndby 2:5
Góly Sparty: 68. Schánělec, 69. Sadílek
Sestava Sparty: Vindahl (46. Vorel) – Uhrinčať (58. Mejdr), Panák (58. Kukučka), Zelený (58. Večerka) – Wiesner (58. Pešek), Solbakken (46. Pavelka), Sadílek, Ryneš (58. Suchomel) – Krasniqi (58. Schánělec), Olatunji (46. Tuci), Daněk (58. Mokrovics)

Nadvláda Salzburgu skončila, na trůn ho má vrátit bývalý Kloppův asistent

Obdivuhodných 10 mistrovských titulů v řadě dokázal nasbírat Red Bull Salzburg. Tato nadvláda ale v sezoně 2023/24 skončila. Postaral se o to Sturm Graz s českým brankářem Vítězslavem Jarošem, který vyhrál rakouskou Bundesligu o dva body. Nyní má Red Bull na vrchol vrátit muž se zajímavým životopisem.

Pepijn Lijnders si vyzkouší druhé angažmá v roli hlavního trenéra. Předtím dělal během dvou štací asistenta v Liverpoolu, kde byl pravou rukou především Jürgena Kloppa. Německý kouč si ale po uplynulém ročníku chtěl od fotbalu odpočinout. Lijnders nyní zkusí prodat i to, co se od něj během úspěšných let naučil.

sipka Vezme si Salzburg zpět rakouský titul? Vsaďte si

Die Roten Bullen pod ním zatím v přípravě dvakrát vyhráli. Nejprve přehráli německý Unterhaching 3:0. Poté rozstříleli rakouský Kuchl 8:1. Sezona pro rakouského vicemistra začne 26. července, kdy Red Bull nastoupí proti Dornbirnu v rámci domácího poháru.

Salzburg čeká po druhém místě v lize také pohárová Evropa. Konkrétně třetí předkolo Ligy mistrů. Potkal ho tak podobný osud jako pražskou Slavii. Také ona skončila v lize na druhé příčce a měla jít do druhého předkola. Dobrý klubový koeficient ale jak Red Bull, tak slávisty posunul o jedno předkolo výše.

  • Datum, čas a místo zápasu: 13. 7. v 16:00, Koasastadion (Sankt Johann in Tirol)

Tip na výsledek zápasu Sparta vs. RB Salzburg v letní přípravě

Minulý duel Sparty skončil divokým výsledkem 2:5. Tentokrát tipujeme, že padnou maximálně tři góly.

Jde o poslední zápas Letenských v přípravě, což by mohlo znamenat méně změn v sestavě a ustálenější defenzivu.

TIP: Padne -3,5 gólu sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat letní přípravu živě: fotbal Sparta vs. RB Salcburk v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Utkání Sparty se Salzburgem nevysílá žádná televizní stanice, která by byla dostupná na českém území. Přesto můžete generálku Letenských sledovat živě. A to díky streamu na Betano TV.

Novým sparťanským kapitánem se stal Filip Panák. Pusťte si rozhovor s nástupcem Ladislava Krejčího.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2024/25 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.