Příprava: Sparta Praha vs. Bröndby Kodaň v online livestreamu

Po dvou výhrách v Praze se Sparta vydala na herní kemp. V jeho rámci odehraje další dvě přípravná utkání. Nejprve se Letenští střetnou s dánským Bröndby. Přečtěte si, co je ve sparťanském táboře nového. A zjistěte, kde tento zápas sledovat živě.

Živý přenosKurzy
SpartaBröndbyTip

Ermal Krasniqi během přípravného zápasu s Trnavou Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Letní příprava 2024: přátelský zápas Sparta Praha vs. Bröndby Kodaň už dnes živě

Sparťanům zbývají před ostrou sezonou poslední dvě zkoušky. Z herního kempu v Německu si nyní tým kouče Larse Friise na chvíli odskočí do Rakouska, kde poměří síly s Bröndby. Poté přijde generálka se Salcburkem. Duel s dánským vicemistrem začíná ve středu od 16:00 a sledovat ho mohou všichni předplatitelé Sparta Unlimited.

sipka Vyzvedněte si bonus a vsaďte si na Spartu proti Bröndby

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Příprava na podzim sezony 2024/2025: jaké jsou kurzy na přípravný zápas Sparta vs. Bröndby?

Ve středečním utkání bookmakeři více věří Spartě. Na její výhru vypsali kurz 1,98. Triumf Bröndby je ohodnocen kurzem 3,30.

Nejméně pravděpodobná je podle sázkových kanceláří remíza. K nerozhodnému výsledku je přiřazen kurz 3,55.

Informace před zápasem Sparta vs. Bröndby
📅 Kdy: 10. 7. 2024 od 16:00
🌍 Kde: Kaiserwinkl Arena, Kössen
🏆 Soutěž: Letní příprava
Kurzy Betana: 1,98 – 3,55 – 3,30
📺 Přímý přenos: Sparta Unlimited.

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Sparta při druhé výhře v přípravě ukázala letní posilu

Sparťanští fotbalisté za sebou v letní přípravě mají dva zápasy. Oba sehráli doma na Letné a oba zvládli. Po vítězství nad AIK Stockholm (3:1) si Sparta poradila také se Spartakem Trnava. Při výhře 3:0 padaly branky až po přestávce, kdy se trefili Tomáš Wiesner, Victor Olatunji a Tomáš Schánělec.

Nový trenér Lars Friis opět protočil dvě kompletní jedenáctky a spokojenější byl právě s druhou půlí. V ní působili sparťané živěji a dynamičtěji. Podíl na tom měl také Ermal Krasniqi. Kosovská posila z Rapidu Bukurešť odehrála svůj první poločas v rudém. Krasniqi ukázal několik povedených momentů a rozjel akci před druhým gólem.

sipka Trefí se tentokrát Sparta v obou poločasech? Vsaďte si v kurzu 2,67

Kouč Friis dal opět čuchnout také několika mladíkům, sám ale přiznal, že kádr je potřeba ještě posílit. Do akce už se brzy vrátí i několik reprezentantů. Ještě na kempu v Německu se k týmu připojí Martin Vitík, Qazim Laci, Veljko Birmančević a Jan Kuchta. Až v Praze se k nim přidají Angelo Preciado a Lukáš Haraslín.

V letenských kancelářích se ale kromě posílení pracuje také na odchodech. Formou hostování už mužstvo opustili třeba Adam Karabec (Hamburk), Michal Ševčík (Norimberk) nebo Václav Sejk (Lubin). Friis volbu jejich dočasných působišť zdůvodnil kromě většího herního vytížení také tím, že budou moct růst pod velkým tlakem.

Sparta vs. Trnava 3:0
Góly Sparty: 62. Wiesner, 80. Olatunji, 89. Schánělec
Sestava v 1. půli: Vindahl – Sørensen, Panák, Večerka – Pešek, Pavelka, Vydra, Ryneš – Daněk, Tuci, Hranoš
Sestava ve 2. půli: Vorel – Uhrinčať, Kukučka, Zelený – Wiesner, Sadílek, Solbakken, Suchomel – Krasniqi, Olatunji, Schánělec

Bröndby v minulé sezoně jen těsně unikl ligový titul

Už 11× se fanoušci Bröndby mohli radovat ze zisku dánského ligového titulu. Nadále platí, že naposledy tyto oslavy zažili v roce 2021. Letos byl žlutomodrý klub sice blízko, nakonec ale o jediný bod zaostal za Midtjyllandem. Ten v posledním kole jen remizoval, Bröndby ale prohrálo doma s Aarhusem 2:3 a své šance tak nevyužilo.

S Aarhusem navíc Bröndby vypadlo i ve čtvrtfinále domácího poháru. Svěřenci trenéra Jespera Sørensena tak mají před novým ročníkem o motivaci postaráno. Bojovat přitom nebudou jen v Dánsku. Díky ligovému umístění je čekají také evropské poháry. Přesněji řečeno 2. předkolo Konferenční ligy.

sipka Vsaďte si u Betana na Konferenční ligu

V něm Sørensenův mančaft narazí na poraženého z dvojzápasu Wisla vs. Llapi. To ale pro Bröndby bude až druhý soutěžní duel nového ročníku. Vstup do sezony obstará ligový mač s Viborgem, který se odehraje 21. července. Dánský klub tak je v podobné fázi přípravy jako Sparta. Ta začíná ligu 19. července proti Pardubicím.

A ani Bröndby zatím není kompletní. Na soustředění do Rakouska odcestovalo bez brankáře Patricka Pentze. Tento 27letý gólman byl na letošním Euru brankářskou jedničkou Rakouska. V Dánsku ho čeká druhá sezona, když v té první v klubu hostoval z Leverkusenu. Z Bayeru ho následně Bröndby vykoupilo.

  • Datum, čas a místo zápasu: 10. 7. v 16:00, Kaiserwinkl Arena (Kössen)

Tip na výsledek zápasu Sparta vs. Bröndby v letní přípravě

Sparta zatím v přípravě dvakrát vyhrála, i když stále čeká na zapojení Veljka Birmančeviće, Jana Kuchty nebo Lukáše Haraslína. Ti nebudou k dispozici ani pro zápas s Bröndby. V dosavadních přípravných duelech se ale dobře ukázali třeba Kryštof Daněk nebo Ermal Krasniqi.

Věříme tedy, že Letenští dokáží dánského vicemistra porazit buď v první půli nebo v rámci celého utkání.

TIP: Sparta vyhraje 1. poločas nebo zápas sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat letní přípravu živě: fotbal Sparta vs. Bröndby v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Měření sil mezi Spartou a Bröndby nevysílá žádná televizní stanice, která by byla dostupná na českém území. Zápas si ale můžete pustit na internetu. Stream bude k dispozici pro všechny předplatitele Sparta Unlimited. Více se o tomto digitálním produktu, který je dostupný od 149 korun měsíčně, dočtete ZDE.

I v letní přípravě vás mezi sparťanské hráče vtáhnou videa ze série Buď v týmu. Nejnovější díl už pochází ze soustředění Letenských v Německu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.