Příprava: Sparta Praha vs. AIK Stockholm v online livestreamu

Ligového mistra čeká první zápas letní přípravy. Pražská Sparta na Letné přivítá AIK Stockholm. Přečtěte si, co je v kádru šampionů nového. A zjistěte, kde toto přátelské utkání sledovat živě.

Živý přenosKurzy
SpartaAIKTip

Lars Friis a Jens Askou na tréninku Sparty Foto: ČTK / Kamaryt Michal

Letní příprava 2024: přátelský zápas Sparta Praha vs. AIK Stockholm už dnes živě

V uplynulé sezoně z toho byl domácí double. Nyní chce Sparta ještě víc. Velkým snem zůstává postup do Ligy mistrů. Základem případných úspěchů je aktuální letní příprava. V jejím rámci Letenští sehrají svůj první zápas. V sobotu od 15:00 přivítají na svém stadionu AIK Stockholm. Přímý přenos utkání bude k dispozici předplatitelům Sparta Unlimited.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Spartu proti AIK

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Příprava na podzim sezony 2024/2025: jaké jsou kurzy na přípravný zápas Sparta vs. AIK Stockholm?

Bookmakeři věří, že sparťané vstoupí do letní přípravy vítězně. Na výhru letenského klubu vypsali kurz 1,55.

Na to, že si vítězství odveze hostující AIK, se dá sázet v kurzu 5,80. Remízu ohodnotila sázková kancelář Betano kurzem 3,70.

Informace před zápasem Sparta vs. AIK Stockholm
📅 Kdy: 29. 6. 2024 od 15:00
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: Letní příprava
Kurzy Betana: 1,55 – 3,70 – 5,80
📺 Přímý přenos: Sparta Unlimited.

Sleduj streamy nejoblíbenějších zápasů živě na Betano TV

Sparta jde za novou výzvou bez dvou výrazných postav titulových sezon

Stali se symboly sparťanských úspěchů posledních dvou sezon. Brian Priske a Ladislav Krejčí na Letné získali dva ligové tituly, které doplnili o triumf v domácím poháru. Na nový ročník už se ale Sparta chystá bez nich. Trenér přešel do Feyenoordu, kapitán pak do Girony.

Do role hlavního kouče Letenských povýšil dosavadní asistent Lars Friis. K ruce bude mít Jense Askoua, který opustil funkci hlavního trenéra IFK Göteborg, Tima Sparva (přesun z B-týmu) a Michala Vávru (funguje jako asistent i jako development kouč). A kromě zmiňovaného Krejčího nastaly už nějaké změny i v hráčském kádru.

sipka Obhájí Sparta titul? Vsaďte si v kurzu 2,20

Když nebudeme počítat návraty z hostování nebo uplatněné opce, tak jedinou sparťanskou posilou je zatím Ermal Krasniqi. Kosovský křídelník dorazil z Rapidu Bukurešť, kde měl na jaře bilanci šesti gólů a tří asistencí. Sparta rovněž pustila několik fotbalistů na jiné adresy s vidinou většího herního vytížení.

Do Liberce přestoupil obránce Dominik Plechatý, který pod Ještědem předtím hostoval. Letenští jinak Slovácku půjčili útočníka Matyáše Kozáka. Na hostování zamířil také ofenzivní záložník Michal Ševčík. Ten si vyzkouší druhou německou ligu v Norimberku. V případě Kozáka i Ševčíka je v dohodách zahrnuta opce na přestup.

Program zápasů Sparty v letní přípravě
Datum a čas Místo Soupeř
29.06., 15:00 epet ARENA, Praha AIK Stockholm
05.07., 15:00 epet ARENA, Praha Spartak Trnava
10.06., 16:00 Herní kemp, Německo Brøndby
13.06., 16:00 Herní kemp, Německo Red Bull Salzburg

AIK je ve středu tabulky, stále ale může myslet na poháry

Ve Švédsku se hraje systémem jaro - podzim, AIK tak za sebou má 12 ligových kol ze 30. Spokojenost v letní pauze ale určitě nepanuje. Držitel 12 švédských titulů je zatím na osmém místě. Ve stockholmském celku si možná oddechli, že je úvodní část ročníku vlastně za nimi. Z posledních pěti ligových duelů totiž AIK čtyřikrát prohrálo.

Mužstvo kouče Henninga Berga se na jaře trápilo hlavně vzadu. Obrana AIK je třetí nejhorší v nejvyšší švédské soutěži. To mělo velký podíl na tom, že tento 133 let starý klub má jen šest bodů náskok na baráž o udržení. Ne vše je ale v AIK negativní. Stejných šest bodů totiž činí ztráta na pohárové příčky.

sipka Kurzy na švédskou ligu najdete u Betana

Právě z evropských pohárů si mohou čeští fanoušci tento mančaft pamatovat. Slovácko dokázalo švédské mužstvo vyřadit v závěrečném předkole Evropské konferenční ligy v ročníku 2022/23 po výsledcích 3:0 a 1:0. Znamená to, že AIK čeká na skupiny v Evropě od roku 2012, kdy si zahrálo Evropskou ligu.

Úspěch v Allsvenskan a případný návrat do pohárových soutěží bude hodně záviset na Ioannisi Pittasovi. Tento útočník naskočil do všech 12 ligových utkání a nastřílel v nich sedm branek. Kyperský forvard si ale ještě v červnu plnil reprezentační povinnosti. Nebyl tak u úvodní přípravy AIK proti Vikingu Stavanger (1:2).

  • Datum, čas a místo zápasu: 29. 6. v 15:00, epet ARENA (Praha)

Tip na výsledek zápasu Sparta vs. AIK Stockholm v letní přípravě

Těžko odhadovat základní sestavy pro přátelský zápas. Přesto zkusíme tip na to, že nejvíce branek padne v úvodním dějství.

Do toho druhého totiž mohou promluvit případné změny na obou stranách. Tím by mohlo utrpět tempo utkání a plynulost i kvalita celé hry.

TIP: Více gólů padne v 1. poločase sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat letní přípravu živě: fotbal Sparta vs. AIK Stockholm v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Zápas mezi Spartou a AIK Stockholm nevysílá žádná televizí stanice, která by byla dostupná na českém území. Můžete si ale pustit online stream. Ten je připravený pro všechny předplatitele Sparta Unlimited. Měsíční členství vás vyjde na 149 Kč měsíčně. Více informací o tomto novém digitálním produktu najdete ZDE.

K úvodu sparťanské přípravy patří také beep test. Podívejte se, jak se při něm hráčům Letenských dařilo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej zdarma 1 000 Kč za registraci

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 1 000 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...