Chance Národní Liga živě: Chrudim vs. Zbrojovka Brno

Chance Národní Liga pokračuje ve středu vloženým kolem. Brněnská Zbrojovka sebrala z úvodních dvou kol čtyři body a drží se u čela tabulky, Chrudim je ale se třemi body a kladným skóre hned v závěsu. Nyní se obě mužstva utkají proti sobě. Zápas můžete sledovat na Tipsport TV.

Živý přenosKurzy
ChrudimZbrojovka BrnoTip

Luděk Pernica je v obraně Zbrojovky oporou Foto: ČTK / Glück Dalibor

Chance Národní Liga, 3. kolo: Chrudim vs. Zbrojovka Brno živě v online live streamu

Úvodní část sezony české druhé nejvyšší soutěže pokračuje v rychlém sledu, hned po dvou odehraných kolech je na programu vložené kolo uprostřed týdne. Zbrojovka má za sebou slušný start, další dílčí krok směrem za postupem zpět mezi elitu bude chtít učinit na půdě Chrudimi. Utkání sledujte ve středu 31. července od 18:00 na Tipsport TV.

sipka Klikněte ZDE a sledujte zápas Chrudim vs. Zbrojovka Brno zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Chrudim vs. Zbrojovka Brno, jaké jsou kurzy?

Zbrojovka byla společně se Zlínem už před sezonou považována za největšího favorita Chance Národní Ligy, což platí i po odehrání dvou kol. Nezměnila se ani pozice Chrudimi, která je pasována někam do středu tabulky.

Brněnští fotbalisté tak jsou před výkopem považování za mírně favority vzájemného souboje. Na východě Čech ale při dvou posledních soutěžních výjezdech padli a pokaždé přitom inkasovali tři branky, a tak je určitě ani tentokrát nečeká nic snadného.

Tipsport na zápas nabízí celou řadu zajímavých příležitostí. Ty hlavní vypadají následovně:

Sázkové kurzy na zápas Chrudim – Brno:

  • 1/0/2: Chrudim 2,96 | remíza 3,42 | Brno 2,20
  • Dvojtip: neprohra Chrudimi 1,58 | neprohra Brna 1,33
  • 2,5 gólů: méně 1,97 | více 1,74
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Informace před zápasem Opava vs. Zbrojovka Brno
📅 Kdy: 31. 7. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Stadion Za Vodojemem, Chrudim
🏆 Soutěž: 3. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Adam Trska
Kurzy Tipsportu: 2,96 - 3,42 - 2,20
📺 Přímý přenos: Tipsport TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Chrudim poprvé v sezoně prohrála, počítá ztráty v kádru

Městský fotbalový klub se tak trochu nenápadně vytáhl do pozice jednoho z těch lepších týmů druhé nejvyšší soutěže v Česku. Po postupu na tuto úroveň v sezoně 2017/18 mají totiž jeho konečná umístění neustále vzestupnou tendenci. Na úvod z toho ještě bylo třinácté místo, pak třikrát v řadě desáté, následně osmé a loni už si Chrudim přičichla dokonce k možnosti postupu.

Nakonec z toho byla pátá pozice, která vzhledem k tomu, že druhé bylo olomoucké béčko bez možnosti pomýšlet na přechod mezi elitu, byla vlastně první nepostupovou. A to to mohlo být ještě i o něco nadějnější, nebýt špatně našasovaného výpadku formy v závěru jara. Dva získané body ze čtyř kol ale odsoudily Chrudim k setrvání ve druhé lize.

Do nového ročníku přesto přišly poměrně velké změny. Úspěšný kouč Kronďák se nedohodl na podmínkách nové smlouvy a klub opustil, mužstvo tak přebral jeho dosavadní asistent Tichai. Tomu bude v realizačním týmu pomáhat i chrudimská ikona Kesner.

Východočeši loni zaujali a není tak divu, že někteří hráči přešli o úroveň nahoru do Chance Ligy. To se týká brankáře Flodera, který se společně s Langhamerem a Maškem přesunul do Mladé Boleslavi. O patro výš šli i Míka a Koukola. Nováčky v kádru jsou gólman Číž a hráči do pole Kejř, Hrubeš, Kozojed, Wehovský, Šimek a Shobowale.

Ti už v Chrudimi absolvovali dvě úvodní kola, po nichž mají na svém kontě tři body. Na první přesvědčivé vítězství 3:0 nad Sigmou B přišlo první zaváhání v podobě porážky ve Vlašimi 0:2. Sezona se ale samozřejmě teprve rozbíhá, a tak je příliš brzy na hodnocení toho, jestli křivka výkonů Chrudimi bude i nadále stoupat.

sipka Vylepší Chrudim znovu své nejlepší umístění v historii? Vsaďte si u Tipsportu

Posledních pět vzájemných zápasů mezi Chrudimí a Zbrojovkou Brno
Datum Soutěž Zápas, výsledek
21.11.2021 Chance Národní Liga Brno vs. Chrudim 3:2
11.05.2022 Chance Národní Liga Chrudim vs. Brno 3:2
12.08.2023 Chance Národní Liga Brno vs. Chrudim 4:1
01.12.2024 Příprava Chrudim vs. Brno 0:9
16.03.2024 Chance Národní Liga Chrudim vs. Brno 3:1
Vsaďte si na utkání Chrudim vs. Zbrojovka Brno

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Brno se znovu musí obejít bez vyloučeného Řezníčka

Zbrojovka má za sebou dva velice vyrovnané duely, ze kterých vytěžila čtyři body. A vzhledem k tomu, že žádný z týmů Chance Národní Ligy už ani po dvou kolech nezůstal stoprocentní, drží se tradiční mužstvo na dosah úplného čela tabulky, za vedoucí Líšní aktuálně zaostává jen o jediný gól ve skóre. A to zatím hrála dvakrát venku...

Horší zprávou tak je situace kolem útočníka Jakuba Řezníčka. Ostřílený forvard údajně stále pokukuje po šanci dostat se do Klubu ligových kanonýrů, ke kterému mu momentálně schází jen dva zásahy, je ale otázkou, jestli si ještě na sklonku kariéry nejvyšší soutěž zahraje.

Zbrojovce k postupu zatím letos moc nepomáhá, první kolo vynechal kvůli zranění, ve druhém stihl z lavičky 21 minut, než se v závěru nechal zbytečně vyloučit. Tak dlouho totiž orodoval za odpískání penalty po zákroku na Alliho, přestože na ruce neměl kapitánskou pásku, až rozhodčímu došla trpělivost a za protesty mu správně udělil druhou žlutou kartu. Brněnští se ale zatím mohou spolehnout na střeleckou formu dalšího zkušeného harcovníka Romana Potočného, který se prosadil v obou dosavadních zápasech.

sipka Trefí se Potočný i ve třetím letošním utkání? Vsaďte si u Tipsportu

Velkou kvalitu v obou případech z lavičky přinesl i zmíněný Alli, ten se už ale ve Zbrojovce zřejmě příliš nezdrží. Dlouhodobě je známo, že v klubu zůstat nechce, už minulou sezonu strávil na hostování v Českých Budějovicích a ukázal, že svými atributy rozhodně patří do nejvyšší soutěže. Zatím ale čeká na odpovídající nabídku.

Kouč Hynek už se každopádně připravuje na život bez něj, a tak ho ani nezařazuje do základní sestavy a využívá ho až na závěrečný úsek utkání, kdy nevysoký rychlík trápí unavené obrany soupeře. Jenže nedávno odešel i další produktivní mladík Alijagič, a tak je otázkou, jestli má Brno dostatek ofenzivní munice.

Pomoci by měl Kronus, jenž dorazil na hostování z Plzně, stejně jako teprve dvacetiletý Chorvat Mateković. Perspektivní posily pak přišly i do obrany, a to hlavně v podobě Lucase Kubra, který se narodil v Belgii a poslední roky strávil v Norsku, v Brně se tak vůbec poprvé představuje v zemi, kterou v mládežnických výběrech reprezentuje.

  • Datum, čas a místo zápasu: 31. 7. 2024 od 18:00, Stadion Za Vodojemem (Chrudim)

Tip na výsledek zápasu Chrudim vs. Zbrojovka Brno ve 3. kole Chance Národní Ligy

V posledních šesti soutěžních zápasech obou týmů pokaždé padly minimálně čtyři góly. Kdybychom hledali poslední utkání s méně než třemi brankami, nenašli bychom vůbec nic! Souboje Chrudimi se Zbrojovkou vždy baví a nic nenasvědčuje tomu, že by se na tom mělo nyní něco měnit. Očekáváme atraktivní podívanou a alespoň jednou se prosadí oba mančafty.

TIP: Oba týmy dají gól a padne více než 2,5 gólů sipka Vsadit u Tipsportu

Vzájemné zápasy přinášejí góly

Kde sledovat 3. kolo Chance Národní Ligy živě: fotbalové utkání Chrudim vs. Zbrojovka Brno v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Duel 3. kola Chance Národní Ligy mezi Chrudimí a Zbrojovkou Brno lze sledovat v bezplatném online live streamu sázkové kanceláře Tipsport, u níž si po registraci můžete na zápas i vsadit. V televizi tentokrát toto utkání nenaladíte.

Podívejte se na to nejdůležitější z úvodního vítězství Zbrojovky v Jihlavě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápas mezi Zbrojovkou Brno a Varnsdorfem

Chance Národní Liga 2024/25: program, výsledky a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Chance Národní Lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje 16 týmů.

Sázková kancelář Tipsport

Recenze sázkové kanceláře Tipsport: registrace, bonusy a kurzy

Přečtěte si recenzi ☝️ sázkové kanceláře Tipsport. V článku se mimo jiné dozvíte, jaké ❓ služby a bonusy Tipsport nabízí.

Sledujte live streamy 1. české fotbalové ligy zdarma na Betano TV

Betano live streamy: fotbalová Chance Liga živě online

Chcete sledovat český fotbal zdarma? Betano livestreaming TV vysílá všechny zápasy 1. ligy živě v online live streamu.