Chance Národní Liga: Zlín vs. Sparta B v online livestreamu

Víkend opět patří i druhé nejvyšší soutěži. V jejím 11. kole mimo jiné vedoucí Zlín přivítá Spartu B. Přečtěte si novinky z obou týmů a sledujte tento zápas živě a zdarma na Chance TV.

Živý přenosKurzy
ZlínSparta BTip

Vukadin Vukadinović se raduje z gólu proti Slavii B Foto: Luděk Ovesný / MFDNES + LN / Profimedia

Chance Národní Liga, 11. kolo: FC Zlín vs. AC Sparta Praha B dnes živě a zdarma v online live streamu na Chance TV

Zatím je to od Zlína jízda. Ševci dávají jasně najevo, že se chtějí okamžitě vrátit do první ligy. Tam by se potkali i se Spartou. V sobotu od 16:00 jim ale zatím bude muset stačit souboj s rezervou Letenských. Pusťte si utkání 11. kola druhé nejvyšší soutěže na Chance TV.

sipka Sledujte zápas Zlín vs. Sparta B živě a zdarma

Sledujte Chance Národní Ligu

Kurzy na Chance Národní Ligu: favoritem je Zlín

Bookmakeři vidí favorita ve vedoucím Zlínu. Na jeho výhru vypsali kurz 1,40. Sparťanská rezerva je outsiderem v kurzu 7,14. U remízy pak najdete kurz 4,78.

Rozhodčím duelu bude Daniel Vokoun. Ten v aktuální sezoně pískal také tři utkání nejvyšší soutěže. Do styku se Spartou přijde v tomto ročníku potřetí. Řídil utkání jejího áčka i výběru do 19 let. Jednou byl také u střetnutí Zlína.

Informace před zápasem Zlín vs. Sparta B
📅 Kdy: 28. 9. 2024 od 16:00
🌍 Kde: Stadion Letná, Zlín
🏆 Soutěž: 11. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Daniel Vokoun
Kurzy Chance: 1,40 – 4,78 – 7,14
📺 Přímý přenos: Chance TV, Sporty TV, Chnliga.tv

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Zlín drží první místo, ve středu oslavil také postup v poháru

Fotbalisté Zlína za sebou mají v této sezoně 11 soutěžních duelů. A nadále platí, že ještě neprohráli. Do této porce zápasů patří devět utkání druhé ligy a dvě pohárová střetnutí. Vlastně jediné zaškobrtnutí na zlínské cestě přišlo hned v úvodním kole, ve kterém ševci remizovali s Líšní. Od té doby jen vítězí.

Patří jim tak vedoucí příčka v tabulce a Zlín ukazuje, že to s okamžitým návratem mezi českou elitu myslí opravdu vážně. Své soupeře přitom většinou nedrtí. Z osmi druholigových výher jich hned šest bylo jen o gól. Tak jako v minulém kole, kdy tým kouče Bronislava Červenky porazil rezervu Baníku 1:0.

sipka Přidá Zlín další výhru? Vsaďte si

Ševci si zahráli i v týdnu, kdy je čekalo 2. kolo MOL Cupu. Vítězství 5:1 na hřišti divizních Tasovic sice napovídá, že to bylo jednoznačné, ve skutečnosti ale vše bylo trochu jinak. Trenér Červenka oproti triumfu nad béčkem Baníku protočil kompletní sestavu. Zlín následně brzy prohrával a všech pět branek nasázel až ve druhé půli.

Do zápasu nezasáhl kapitán Dominik Simerský, který se zranil v Ostravě proti baníkovské rezervě. Klub ale uvedl, že nejde o nic vážného a proti béčku Sparty by měl být k dispozici. Připravený je i Jakub Černín, jemuž vypršel trest za žluté karty. Pro čtvrté takové napomenutí naopak nemůže hrát Lukáš Bartošák.

Zlín proti B-týmům ve druhé lize
Kolo Výsledek
4. kolo Zlín vs. Sigma Olomouc B 1:0
7. kolo Zlín vs. Slavia Praha B 2:1
10. kolo Baník Ostrava B vs. Zlín 0:1

Sleduj průběh zápasu ZDE

Béčko Sparty po pěti ztrátách vyhrálo, týden si někteří hráči zpestřili zápasem v Anglii

Mít B-tým ve druhé lize, to je jasný cíl pražské Sparty. Tuto sezonu ale béčko Letenských nerozjelo vůbec dobře a vypadá to zatím hlavně na boj o záchranu. Z osmi utkání vyhrál celek trenéra Luboše Loučky jediné. Šňůru pěti duelů bez vítězství ukončila sparťanská rezerva až v minulém kole, když porazila Vyškov 1:0.

Utkání rozhodl Lukáš Penxa, který před sebou měl na levém křídle bratra Ondřeje, debutanta ve druhé lize. V úterý kouč Loučka následně vedl sparťanské mladíky na půdě Norwiche v zápase Premier League International Cupu. Letenští nakonec z Anglie odlétali s porážkou 1:2. Jediný střelec? Opět Penxa, tentokrát ale Ondřej.

sipka Dotáhnou bratři Penxové béčko Sparty k bodům? Vsaďte si

Nebyl to sice výběr odpovídající sparťanské rezervě, přesto se v Norwichi představilo 10 hráčů, kteří předtím porazili Vyškov. Letenští tedy za sebou, stejně jako Zlín, mají anglický týden. A nyní je čeká další. Po sobotním mači ve Zlíně totiž Sparta B nastoupí ve středu k utkání v Líšni, které bylo odloženo kvůli povodním.

Pro lidi okolo sparťanské mládeže to je celkově náročné období. Budou muset pečlivě rozmyslet, které hráče kde nasadí. Ještě o den dříve – v úterý – bude Sparta totiž hrát UEFA Youth League ve Stuttgartu. I zde přitom mohou nastoupit fotbalisté, kteří už běžně figurují v béčku Letenských.

  • Datum, čas a místo zápasu: 28. 9. v 16:00, Stadion Letná (Zlín)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Zlín vs. Sparta B v 11. kole Chance Národní Ligy

Tipujeme, že vedoucí Zlín proti Spartě B potvrdí roli favorita. Ševci sice hráli v týdnu, v MOL Cupu ale nastoupila úplně jiná jedenáctka než předtím ve druhé lize.

Zároveň na tiket dáváme, že padnou maximálně čtyři góly. Zlínské zápasy ve druhé nejvyšší soutěži se do tohoto limitu zatím pokaždé vešly.

TIP: Zlín vyhraje a padne -4,5 gólu sipka Vsadit u Chance

Vsaďte si u Chance

Kde sledovat Chance Národní Ligu živě: fotbal Zlín – Sparta B v přímém přenosu v televizi (TV) a online live streamu zdarma

V televizi si utkání Zlína se Spartou můžete pustit na stanici Sporty TV. Online tento duel můžete sledovat díky streamu sázkové kanceláře Chance nebo na platformě Chnliga.tv. Ta ovšem není zdarma.

Před výkopem si poslechněte, jak nadcházející utkání vidí zlínský asistent trenéra Lukáš Motal.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápas mezi Zbrojovkou Brno a Varnsdorfem

Chance Národní Liga 2024/25: program, výsledky a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Chance Národní Lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje 16 týmů.

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.