Chance Národní Liga: Zlín vs. Slavia B v online livestreamu

Zlín zatím suverénním způsobem prochází sezonou a směřuje za návratem do české nejvyšší soutěže. V dohrávce sedmého kola ho čeká domácí bitva se slávistickým B týmem, který se po postupu z ČFL drží nad očekávání dobře. Sledujte úterní souboj živě na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
ZlínSlavia BTip

Zlín zatím prochází sezonou suverénním způsobem Foto: ČTK / Paprskář Pavel

Chance Národní Liga, 7. kolo: Zlín vs. Slavia Praha B dnes živě a zdarma v online live streamu na TV Tipsport

Zlín na úvod podzimu válí, ze sedmi kol získal 19 bodů a pokračuje tak na čele ligové tabulky. Slušnými výkony se prezentuje i nováček soutěže ze Slavie, její béčko je zatím sedmé, soupeři před ním však mají odehráno o utkání více. Dohrávku sedmého kola sledujte v úterý 17. září od 17:30 na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Zlín vs. Slavia B živě a zdarma

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Zlín vs. Slavia B v CHNL, jaké jsou kurzy?

Už před startem nového ročníku byl Zlín společně se Zbrojovkou považován za největšího favorita na přímý postup zpět do Chance Ligy. To Slavia naopak platila za jednoho z hlavních adeptů na sestup. První zmíněná predikce se zatím stoprocentně vyplňuje, ta druhá nikoliv.

Přesto jsou ale domácí Ševci před vzájemným soubojem jednoznačně favorizováni. Na jejich vítězství si lze vsadit v kurzu jen 1,65 oproti 4,89 na Slavii B. Nutno ale podotknout, že situace se oproti původně plánovanému termínu zápasu mírně vyrovnala. Mladí Slávisté od té doby překonali hromadný Covid, Zlín naopak pokračuje ve vítězení, a tak by se na první pohled mohl čekat spíše opačný vývoj.

Obsáhlá nabídka Tipsportu přináší mnohem více příležitostí. Tikety si navíc lze sestavit zcela dle vlastních preferencí.

Sázkové kurzy na zápas Zlín vs. Slavia B:

  • 1/0/2: Zlín 1,65 | remíza 3,93 | Slavia B 4,89
  • Dvojtip: neprohra Zlína 1,15 | neprohra Slavie B 2,18
  • 2,5 gólů: méně 2,07 | více 1,75
  • Každý tým dá gól: ano 1,71 | ne 2,01
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Informace před zápasem Zlín vs. Slavia B
📅 Kdy: 17. 9. 2024 od 17:30
🌍 Kde: Stadion Letná, Zlín
🏆 Soutěž: 7. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Jan Beneš
Kurzy Tipsportu: 1,65 - 3,93 - 4,89
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, Chnliga.tv

Zlín táhne defenziva a Tkáč

Bývá vlastně docela standardní, že se nově sestoupivší mužstvo po pádu minimálně v úvodu trápí a chvíli mu trvá, než si zvykne na nižší ligu a rozjede se k výkonům, které jsou potřeba k návratu do té první. O Zlínu to ale neplatí, hned od úvodu si vytváří na čele tabulky Chance Národní Ligy náskok a pokud to tak bude pokračovat, uvidíme ho za rok už znovu mezi elitou.

Úplný rozjezd sice nebyl jednoduchý, první kolo přineslo bezbrankovou remízu v Líšni. Od té doby už ale Zlín neztratil ani bod a inkasoval dokonce jen dvě branky. Na druhou stranu ale v součtu i s MOL Cupem neudržel čisté konto nyní už třikrát po sobě.

Mělo by však jít spíše o shodu náhod, není totiž velkým překvapením, že obrana s Černínem, Didibou či Simerským mezi druhou výkonnostní kategorií celkově vyčnívá. Ostatně už loni po příchodu kouče Bronislava Červenky to byla právě hra dozadu, která dávala Zlínu naději na záchranu v Chance Lize.

Na opačné straně hřiště zatím řádí především dvaadvacetiletý útočník či ofenzivní záložník David Tkáč. Právě on je jedním z hlavních důvodů, proč mají Ševci namířeno k okamžitému postupu, v sedmi duelech se trefil čtyřikrát. Ostatně už v nejvyšší soutěži v posledních dvou sezonách ukazoval pravidelné záblesky mimořádného talentu, často ho ale brzdila zranění. Pokud vydrží zdravý, měl by být největší hvězdou i nejlepším střelcem ligy.

sipka Vrátí se Zlín okamžitě do první ligy? Vsaďte si

Tabulka CHNL po 8. kole
Pořadí Tým V-R-P Skóre Body
1.
Zlín 6-1-0 10:2 19
2. Chrudim 6-0-1 17:5 18
3. Vyškov 4-3-1 9:5 15
4. Opava 4-2-2 13:11 14
5. Líšeň 3-3-2 10:9 12
6. Vlašim 2-5-1 13:10 11
7. Slavia B 3-1-3 13:8 10
Kdo si vyslouží postup do Chance Ligy? Sázejte na druhou ligu

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Slavističtí mladíci si podruhé zastříleli a poskočili nahoru

Slávistické béčko k sezoně přistupuje pochopitelně zcela odlišně než Zlín. Už před startem šly z Edenu zprávy, že nezáleží na umístění a ani samotná záchrana není hlavní prioritou. Tou je rozvoj talentovaných mladíků, kteří hrají ve druhé lize aktuálně prim.

Jde o rozdíl oproti minulým ročníkům, kdy za B tým pravidelně nastupovali "odpadlíci" z áčka, kteří zrovna ten který víkend nedostali příležitost v první lize. Teď je ale jediným stálým pozůstatkem v kádru zkušený útočník Škoda, který už ale ani k A týmu nepatří a je právoplatným členem soupisky kouče Střihavky. Třikrát pak ještě v bráně nastoupil Ondřej Kolář.

Jinak ale hrají klíčovou roli junioři. Šestnáctiletý Belžík, sedmnáctiletý Pech, osmnáctiletí Pikolon s Konečným, devatenáctiletí Hunal, Toula, Žitný a Mikulanda či dvacetiletí Trédl s Beranem jsou velkým příslibem do budoucna a nadějí, že by v Edenu mohli v příštích letech začít lépe pracovat a do prvního týmu začleňovat i odchovance.

Slávisté zatím mají na kontě deset bodů, mají ale důvod věřit tomu, že jich mohlo být ještě více. Všechny tři dosavadní porážky byly těsné po vyrovnaných soubojích, zatímco dvě výhry byly doslova drtivé. Triumfy 4:0 nad Líšní (hattrick Pikolona) a naposledy i nad béčkem Sigmy jsou skvělé výsledky nad mančafty, které ještě na jaře bojovaly poblíž čelu tabulky.

sipka Získá slávistické béčko další velký skalp? Vsaďte si

  • Datum, čas a místo zápasu: 17. 9. v 17:30, Stadion Letná (Zlín)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Zlín vs. Slavia B v 7. kole Chance Národní Ligy

Bilance Zlínu zatím hovoří za vše. Sedm zápasů, šest výher, jen dva inkasované góly. Mladí Slávisté sice mají druhou nejlepší ofenzivu v soutěži, hned osm ze třinácti vstřelených branek ale nasázeli ve dvou zápasech. Na půdě kvalitou stále spíše "prvoligového" Zlína to budou mít směrem dopředu složitější a v redakci tipujeme, že tentokrát vyjdou naprázdno.

TIP: Zlín vyhraje a nedostane gól sipka Vsadit u Tipsportu

Zlínu zatím funguje defenziva na jedničku

Kde sledovat Chance Národní Ligu živě: fotbal Zlín vs. Slavia Praha B v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

Zápas mezi Zlínem a slávistickým B týmem si můžete přehrát živě a zdarma na TV Tipsport. Druhou variantou je pak platforma Chnliga.tv, v klasické televizi utkání nenajdete.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápas mezi Zbrojovkou Brno a Varnsdorfem

Chance Národní Liga 2024/25: program, výsledky a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Chance Národní Lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje 16 týmů.

Sledujte živé přenosy zdarma na Tipsport TV

Fotbalová Chance Národní Liga živě v live streamu na Tipsport TV

Chance Národní Liga se vyplatí sledovat. To je možné díky Tipsport TV, která nabízí všechny zápasy živě a zdarma ve streamech.

Sázková kancelář Tipsport

Recenze sázkové kanceláře Tipsport: registrace, bonusy a kurzy

Přečtěte si recenzi ☝️ sázkové kanceláře Tipsport. V článku se mimo jiné dozvíte, jaké ❓ služby a bonusy Tipsport nabízí.