Chance Národní Liga: Zlín vs. Opava v online livestreamu

Fotbalisté Zlína vybojovali v dosavadních jedenácti duelech skvělých 31 bodů a od začátku sezony zaváhali pouze v úvodním kole s Líšní (0:0). Ševci se nyní představí doma, kde dosud neztratili. Sledujte atraktivní souboj se čtvrtou Opavou živě a zdarma v pátek od 18:00 na Chance TV.

Živý přenosKurzy
ZlínOpavaTip

Hráči Zlína slaví první gól proti Spartě B, 11. kolo Chance Národní Ligy Foto: ČTK / Paprskář Pavel

Chance Národní Liga, 13. kolo: FC Zlín vs. SFC Opava dnes živě a zdarma v online live streamu na Chance TV

Zlín pokračuje v krasojízdě a stále zůstává jediným celkem Chance Národní Ligy, který ještě nepoznal hořkost porážky. Svěřenci Bronislava Červenky současně inkasovali pouze tři branky a výbornou formu se pokusí přenést i do střetnutí 13. kola s Opavou, jež v současné chvíli okupuje čtvrtou příčku. Dokráčí si Ševci pro jedenáctou výhru? Zápas si můžete pustit živě v pátek 18. října od 18:00 na Chance TV.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Zlín vs. Opava živě

Sledujte druhou ligu u Chance

Kurzy na Chance Národní Ligu: bookmakeři věří více Zlínu

Zlín před vlastními příznivci získal plný počet bodů. Proto není překvapením, že do pátečního klání vstupuje jako mírný favorit. Bookmakeři sázkové kanceláře Chance ohodnotili vítězství domácího mužstva kurzem 1,60, zatímco případný tříbodový triumf hostů vyšším kurzem 5,20. Nerozhodnému stav byl přisouzen kurz 3,71.

Sázkové kurzy na zápas Zlín – Opava:

  • 1/0/2: Zlín 1,60 | remíza 3,71 | Opava 5,20
  • Dvojtip: neprohra Zlín 1,11 | neprohra Opava 2,14
  • 2,5 gólů: méně 1,87 | více 1,83
  • Každý tým dá gól: ANO 1,82  | NE 1,88
  • Střelec gólu: Vukadin Vukadinovič 3,50 | Libor Kozák 3,50
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Zlín vs. Opava – informace
📅 Kdy: 18. 10. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Stadion Letná, Zlín
🏆 Soutěž: 13. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Dalibor Černý
Kurzy Chance: 1,60 - 3,71 - 5,20
📺 Přímý přenos: Chance TV, Chnliga.tv, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Zlín inkasoval na Letné jediný gól

Zlín to s návratem do Chance Ligy myslí naprosto vážně, což dokazuje jednatřicet bodů v jedenácti zápasech. Tým těží především z pevné defenzivy. Ta soupeřům zatím povolila pouze tři branky a ve druhé nejvyšší domácí soutěži nemá konkurenci. Výrazný podíl na tom má i brankář Dominik Simerský, jenž vychytal již sedm nul.

Do formy se v uplynulých kolech dostal zkušený kanonýr Vukadin Vukadinovič. 33letý srbský útočník se zkušenostmi ze Slavie a Sparty se trefil v posledních čtyřech ligových utkáních a nyní je s celkovými pěti trefami nejlepším střelcem Zlína. Naposled vedoucímu celku pomohl brankou proti Varnsdorfu.

sipka Dojde si Zlín pro další tři body? Vsaďte si

Souboj mužstev na opačných koncích tabulky značně ovlivnily dvě červené karty na straně domácích. Ještě do konce prvního poločasu oslabili Varnsdorf obránce Yuzvak a americký útočník Damani Camara. Favorit měl tak cestu k tříbodovému zisku podstatně usnadněnou a dvěma přesnými zásahy rozhodl.

V 11. kole Chance Národní Ligy Zlín hostí čtvrtou Opavu. Trenér Bronislav Červenka nemůže počítat s jediným hráčem. Kvůli žlutým kartám určitě neuvidíme kamerunského stopera Josse Didibu. Speciální duel naopak odehraje obránce Miloš Kopečný, který v ročníku 2023/24 oblékal právě dres Opavy.

Posledních pět zápasů Zlína
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
06.10.24 CHNL Varnsdorf vs. Zlín – 0:2
28.09.24 CHNL Zlín vs. Sparta Praha B – 2:0
25.09.24 MOL Cup Tasovice vs. Zlín – 1:5
22.09.24 CHNL Baník Ostrava B vs. Zlín – 0:1
17.09.24 CHNL Zlín vs. Slavia Praha B – 2:1

Opava porazila béčko Slavie, tři body zařídil Kozák

Opava si před reprezentační pauzou připsala důležitou výhru proti Slavii B. Prvních 45 minut sice vítěze nepřineslo, po změně stran se však prosadil Libor Kozák. 35letý útočník, jenž v minulosti působil i v Premier League, v létě přestoupil do slezského klubu a od začátku sezony pomohl týmu čtyřmi góly.

Svěřenci Tomáš Zapotočného se tak nachází na průběžném čtvrtém místě, jenže na čelo tabulky ztrácí už třináct bodů. Na druhou stranu dosavadní výsledky lze určitě hodnotit pozitivně vzhledem ke skutečnosti, že Opava přišla v 5. kole o kapitána Jiřího Janoščína. Dvaatřicetiletý stoper si na půdě Líšně přetrhl vazy a musel být odnesen na nosítkách.

sipka Překvapí Opava ve Zlíně? Vsaďte si

Teprve před několika dny podstoupil operaci a jeho návrat se očekává až v dubnu příštího roku. Dalším marodem je v současné chvíli obránce Adam Rychlý. 26letý defenzivní fotbalista absolvoval poslední zápas v dresu Opavy v květnu 2023, od té doby ho brzdí vleklé problémy s kotníkem.

V individuálních statistikách se letos daří zejména posilám. Výše uvedený Kozák se dělí o pozici nejvíce skórujícího hráče překvapivě s obráncem Felixem Čejkou. Zatímco první jmenovaný přišel do klubu jako volný hráč, Čejka nastupoval v minulém ročníku za Příbram. Do nového působiště navíc vlétl ve velkém stylu, když se trefil v prvních pěti kláních hned čtyřikrát.

  • Datum, čas a místo zápasu: 18. 10. v 18:00, Letná Stadion, Zlín

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Zlín vs. Opava v 13. kole Chance Národní Ligy

Zlín se zatím zdá být neporazitelný. Domácí sice v dalším kole nečeká snadný úkol, s Opavou by si však měli poradit. Ševci budou spoléhat na skálopevnou obranu a současně vstřelí více než jeden gól. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Zlín vyhraje a v zápase padnou alespoň dvě branky sipka Sledujte živě u Chance ZDE

tip

Kde sledovat Chance Národní Ligu živě: fotbal Zlín vs. Opava v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

Duel 13. kola Chance Národní Ligy mezi Zlínem a Opavou můžete sledovat v bezplatném online live streamu na Chance TV. Po registraci si kromě toho lze na fotbal vsadit.

Atraktivní střetnutí tentokrát odvysílá i ČT sport. Zároveň ho najdete na placené streamovací platformě Chnliga.tv.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

V ročníku 2023-24 triumfovali fotbalisté Sparty

Český fotbalový pohár MOL Cup 2024/2025 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z Česka. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

I tentokrát se dá v nadstavbě očekávat vypjaté derby

Nadstavba Chance Ligy 2024/2025: program zápasů a tabulka

Chance Liga v sezoně 2024/25 vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její program.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.