Chance Národní Liga: Žižkov vs. Brno v online livestreamu

Zbrojovka Brno dále klesá tabulkou a po dvanácti odehraných kolech se nachází na předposlední pozici. Šanci na vylepšení aktuálního postavení budou mít svěřenci Jaroslava Hynka v neděli, kdy zavítají na hřiště Žižkova. Sledujte zápas živě od 10:15 na Chance TV.

Živý přenosKurzy
ŽižkovBrnoTip

Vyškov vs. Zbrojovka Brno, 7. kolo Chance Národní Ligy Foto: Radim Strachoň / MFDNES + LN / Profimedia

Chance Národní Liga, 13. kolo: FK Viktoria Žižkov vs. FC Zbrojovka Brno dnes živě a zdarma v online live streamu na Chance TV

Brno bylo v utkání proti Vlašimi blízko své premiérové domácí výhry, nepovedená poslední desetiminutovka však znamenala, že si Zbrojovka ještě musí počkat. Tak či onak jeden z největších favoritů na postup do 1. ligy je v současné chvíli s pouhými deseti body na patnáctém sestupovém místě.

Ve 13. kole jej navíc prověří Žižkov, jenž naposled deklasoval Chrudim (5:1). Atraktivní souboj můžete sledovat živě v neděli 20. října od 10:15 na Chance TV.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Žižkov vs. Brno živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Žižkov - Brno ve 13. kole Chance Národní Ligy, jaké jsou kurzy?

Bookmakeři sázkové kanceláře Chance považují za mírného favorita Žižkov. Na případný tříbodový zisk domácího týmu proto vypsali kurz 2,18, zatímco na vítězství hostů vyšší kurz 3,03. Pokud sázející věří v nerozhodný stav, je pro ně připraven kurz 3,61.

Vy máte pochopitelně na výběr z mnoha dalších zajímavých příležitostí a tikety si navíc lze sestavit zcela dle vlastních preferencí.

Sázkové kurzy na zápas Žižkov – Brno:

  • 1/0/2: Žižkov 2,18 | remíza 3,61 | Brno 3,03
  • Dvojtip: neprohra Žižkov 1,35 | neprohra Brno 1,65
  • 2,5 gólů: méně 2,20 | více 1,67
  • Každý tým dá gól: ANO 1,56 | NE 2,28
  • Střelec gólu: Tomáš Necid 2,50 | Adam Kronus 4,00
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Žižkov vs. Brno – informace
📅 Kdy: 20. 10. 2024 od 10:15
🌍 Kde: Stadion Viktoria Žižkov, Praha
🏆 Soutěž: 13. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Pavel Orel
Kurzy Chance: 2,18 - 3,61 - 3,03
📺 Přímý přenos: Chance TV, Chnliga.tv

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Žižkov smetl Chrudim

V zápasech Žižkova padá v letošní sezoně spousta gólů. Výjimkou nebylo ani 12. kolo s Chrudimí. Viktoria prokázala velkou produktivitu, a i když ji nakonec soupeř přestřílel (25:14), z jednoznačného vítězství 5:1 se radovala právě ona. Hosté mimo jiné připravili protivníka o domácí neporazitelnost.

Na poslední duel bude vzpomínat v dobrém útočník Jiří Sodoma, který se trefil dvakrát. Kromě něj si individuální statistiky vylepšil i bývalý hráč Slavie či Bohemians Tomáš Necid. Zkušený 35letý fotbalista si připsal již svou devátou trefu v dresu Žižkova a nyní vládne tabulce střelců 2. ligy.

sipka Prosadí se Tomáš Necid proti Brnu? Vsaďte si

Tým vedený Markem Niklem tak poskočil již na šestou příčku a do dalších bojů může jít s vědomím, že se čtyřikrát představí na domácím stadionu. Žižkov postupně narazí na Brno, Spartu B (oba nastupují na stejném hřišti), Sigmu Olomouc (MOL Cup) a následně ještě Vyškov.

Proti Zbrojovce by Viktoria ráda navázala na výkony z minulého ročníku. Žižkov totiž dokázal Brno porazit v obou případech, doma mu dokonce vstřelil čtyři branky (4:2), ve druhém klání zase udržel čisté konto (2:0). Nedělní střetnutí by tak mohlo přinést divákům atraktivní podívanou.

Posledních pět vzájemných zápasů mezi Žižkovem a Brnem
Datum Soutěž Výsledek
08.05.24 CHNL Brno vs. Žižkov – 0:2
22.10.23 CHNL Žižkov vs. Brno – 4:2
10.04.22 CHNL Žižkov vs. Brno – 0:3
19.09.21 CHNL Brno vs. Žižkov – 2:1
28.06.20 CHNL Brno vs. Žižkov – 6:1

Brno spadlo na předposlední místo

Do konce podzimu zbývají poslední čtyři utkání a Zbrojovka nečekaně okupuje až patnáctou příčku. Brno doplatilo zejména na špatné domácí výsledky a stále je jediným celkem Chance Národní Ligy, který před vlastními příznivci ještě nevyhrál. Tři remízy, dvě porážky a skóre 5:11 také nevypadá dobře.

K premiérovým třem bodům měli svěřenci Jaroslava Hynka velmi blízko proti Vlašimi. Ta však smazala dvougólové manko těsně před koncem a po brankách Šuberta a Hodka vybojovala cennou remízu. Brnu nepomohly ani dva přesné zásahy Adama Kronuse, jenž v létě natrvalo přestoupil z Plzně.

sipka Připíše si Brno tři body? Vsaďte si

22letý útočník se v uplynulých dvou duelech prosadil třikrát a s pěti brankami vede týmovou produktivitu. Přesto Zbrojovka představuje s celkovými jedenácti góly nejméně skórující mužstvo ve 2. lize. Hosty může těšit alespoň skutečnost, že se jim na cizích stadionech daří daleko lépe než doma.

Každopádně Brno nezvítězilo již sedm kol a na základě vzájemné bilance se Žižkovem z minulé sezony nejsou vyhlídky na případný úspěch příliš reálné. Vedení pochopitelně na nepříznivou situaci v klubu reagovalo. Novým členem realizačního týmu se stal Pavel Zavadil, jenž bude nově působit jako asistent trenéra. Šéfem sportovního úseku byl zase zvolen bývalý reprezentant Martin Jiránek.

  • Datum, čas a místo zápasu: 20. 10. v 10:15, Stadion Viktoria Žižkov, Praha

Tip na výsledek zápasu Žižkov vs. Zbrojovka Brno ve 13. kole Chance Národní Ligy

Fotbalistům Žižkova dodala vysoká výhra nad Chrudimí potřebné sebevědomí. Před rokem si kromě toho se soupeřem poradili v poměru 4:2, v neděli by tak mohli předvést podobný výkon. Naopak trápení Brna se pravděpodobně prodlouží a hosté znovu nevyhrají. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Vítěz – Žižkov sipka sledujte živě u Chance ZDE

tip

Kde sledovat Chance Národní Ligu živě: fotbal Žižkov vs. Brno v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

Zápas 13. kola Chance Národní Ligy mezi Žižkovem a Brnem můžete sledovat živě a zdarma na Chance TV. Nejdříve se samozřejmě musíte zaregistrovat, poté však lze čerpat různé výhody herního konta (soutěže, bezplatné online streamy, možnost si vsadit na fotbal).

Duel také odvysílá placená streamovací platforma Chnliga.tv.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy národů

Liga národů UEFA 2024/2025: tabulky skupin, program a výsledky

Podívejte se na ty nejdůležitější informace o Lize národů UEFA. Češi hrají v ročníku 2024/25 ligu B s Albánií, Gruzií a Ukrajinou.

Čeští reprezentanti do 21 let děkují fanouškům po výhře nad Slovenskem v listopadu 2023

Česká fotbalová reprezentace do 21 let: program, soupiska

Přečtěte si vše o české reprezentaci do 21 let. ⚽ V článku najdete aktualizovanou soupisku, program zápasů i historické rekordy. ✔️

Čeští reprezentanti do 21 let se radují z gólu do sítě Slovenska

Kvalifikace na mistrovství Evropy U21 2025: program a výsledky

Ve hře o postup na Euro do 21 let jsou i Češi. Přečtěte si vše důležité ke kvalifikaci na turnaj, který v roce 2025 hostí Slovensko.