Chance Národní Liga živě: Zlín vs. Žižkov

Fotbalisté Zlína zatím potvrzují roli největšího favorita na postup a s deseti body vládnou Chance Národní Lize. Svěřenci Bronislava Červenky se představí v páteční předehrávce 5. kola na domácím stadionu, kam přijede devátý Žižkov. Sledujte utkání živě na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
ZlínŽižkovTip

Hráči Zlína oslavují branku proti Sigmě Olomouc B Foto: ČTK / Paprskář Pavel

Chance Národní Liga, 5. kolo: Zlín vs. Žižkov živě v online live streamu

Jedním z aspirantů na postup do Chance Ligy je Zlín. Ševci se této úlohy zhostili zodpovědně a v prvních čtyřech kolech si připsali deset bodů. Devízou mužstva dosud byla pevná defenziva, která ještě neinkasovala. O její překonání se nyní bude snažit Žižkov, jenž v posledním duelu přejel Prostějov. Zápas můžete sledovat živě v pátek 9. srpna od 18:00 na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte zdarma Zlín vs. Žižkov v 5. kole CHNL

Sleduj průběh zápasu ZDE

Zlín hostí Žižkov, jaké jsou kurzy?

Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport očekávají další vítězství domácího týmu, byť možná ne tak jednoznačné. Případný tříbodový triumf Zlína najdeme v kurzu 1,54, zatímco eventuální výhra Žižkova byla oceněna kurzem 5,35. Pokud sázející věří v nerozhodný stav, je pro ně připraven kurz 3,98.

Sázkové kurzy na zápas Zlín – Žižkov:

  • 1/0/2: Zlín 1,54 | remíza 3,98 | Žižkov 5,35
  • Dvojtip: neprohra Zlína 1,11 | neprohra Žižkova 2,25
  • 2,5 gólů: méně 2,17 | více 1,61
  • Každý tým dá gól: ANO 1,70 | NE 2,09
  • Střelec gólu: Tomáš Poznar 3,00 | Tomáš Necid 3,20
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Informace před zápasem Zlín vs. Žižkov
📅 Kdy: 09. 08. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Stadion Letná, Zlín
🏆 Soutěž: 5. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Jan Beneš
Kurzy Tipsportu: 1,54 - 3,98 - 5,35
📺 Přímý přenos: TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Vítězství proti Sigmě Olomouc B zařídil v závěru Tkáč

Hráči Zlína na minulou sezonu nevzpomínají v dobrém. Kvůli špatným výkonům se totiž museli po devíti letech rozloučit s Chance Ligou. Následně klub opustilo i několik kvalitních hráčů. Do Jablonce přestoupil obránce Martin Cedidla, nabídku Slavie přijal Alexandr Bužek, talentovaný Tom Slončík zase odešel do Plzně.

V neposlední řadě v týmu skončil i Jakub Janetzký, který se nedohodl na nové smlouvě a poté zamířil do konkurenčního Brna. Každopádně první čtyři utkání v nižší soutěži ukázaly, že to jde i bez opor. Úvodní remízu hodili svěřenci Bronislava Červenky rychle za hlavu a z dalších tří kol vytěžili maximální počet bodů.

sipka Připíše si Zlín další čisté konto? Vsaďte si

Pondělní duel 4. kola se Sigmou Olomouc B směřoval pro aktuálně vedoucí mužstvo Chance Národní Ligy dlouhou dobu do nerozhodného stavu. Zlín si v průběhu souboje vypracoval minimum vyložených šancí a soupeř se do nich také nedostával. Domácí celek nakonec zachránil záložník David Tkáč, jenž v 81. minutě poslal skluzem balon do branky.

Teď na ševce čeká devátý Žižkov. Týmy se naposled střetly v sezoně 2014/15 a Zlín oba zápasy těsně vyhrál. Domácí fotbalisté budou v pátek rovněž usilovat o pátou nulu v řadě, současně zůstávají jediným mužstvem druhé nejvyšší fotbalové soutěže, které ještě neinkasovalo.

Posledních pět zápasů Zlína
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
13.07.24
Příprava Austria Vídeň vs. Zlín – 1:0
20.07.24 CHNL Líšeň vs. Zlín – 0:0
26.07.24 CHNL Zlín vs. Táborsko – 1:0
31.07.24 CHNL Prostějov vs. Zlín – 0:2
05.08.24 CHNL Zlín vs. Sigma Olomouc B – 1:0
Vsaďte si na páteční utkání Zlín vs. Žižkov

Žižkov poprvé v sezoně vyhrál, Necid opět skóroval

Pražský klub nevstoupil do CHNL ideálně a v prvních třech kolech získal pouze dva body. Rozpaky vyvolala zejména vysoká domácí porážka s Líšní 1:4. V posledním vystoupení už si ale Žižkov spravil chuť a slabý Prostějov porazil jednoznačně 3:0. Navíc u toho byl znovu Tomáš Necid.

Zkušený 34letý útočník, který za sebou má mimo jiné i angažmá ve Slavii, Bursasporu, Den Haagu či Bohemians, se prosadil již potřetí v sezoně a navázal na předchozí výborné výkony. V současné chvíli rovněž vede tabulku střelců společně s dalšími čtyřmi hráči.

sipka Prosadí se Tomáš Necid? Vsaďte si

Na druhou stranu ofenziva zrovna není místo, kde Žižkov tlačí pata. Zatím to vypadá, že největší slabinou Viktorie bude opět propustná obrana. Té se nedařilo už v minulém ročníku, kdy patřila mezi pět nejhorších týmů v lize. Vedení na to v létě zareagovalo příchodem dvou stoperů.

Z Českých Budějovic natrvalo přestoupil David Broukal, zatímco z Příbrami dorazil Daniel Fišl. Z druhého jmenovaného klubu zamířil do Žižkova i brankář Martin Melichar. 24letý gólman se stal okamžitě po svém příchodu jedničkou. Nově složená defenziva však inkasovala ve čtyřech střetnutích už šest branek.

  • Datum, čas a místo zápasu: 09. 08. 2024 od 18:00, Stadion Letná (Zlín)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek zápasu Zlín vs. Žižkov v 5. kole Chance Národní Ligy

Zlín si půjde od úvodních minut pro další vítězství, proti Žižkovu by se kromě toho mohl prosadit i více než jednou. Hosté jsou ovšem taktéž produktivní a především Tomáš Necid má velkou fazonu. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Zlín vyhraje, ale dostane gól sipka Vsadit u Tipsportu

tip

Kde sledovat 5. kolo Chance Národní Ligy živě: fotbalový zápas Zlín vs. Žižkov v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Utkání 5. kola Chance Národní Ligy mezi Zlínem a Žižkovem můžete sledovat v bezplatném online live streamu na TV Tipsport. Nejprve je pochopitelně nutná registrace, poté si však lze vychutnat různé živé přenosy zcela zdarma a v případě zájmu si na libovolný zápas vsadit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

Sledujte živé přenosy zdarma na Tipsport TV

Fotbalová Chance Národní Liga živě v live streamu na Tipsport TV

Chance Národní Liga se vyplatí sledovat. To je možné díky Tipsport TV, která nabízí všechny zápasy živě a zdarma ve streamech.