Chance Národní Liga: Vyškov vs. Brno v online livestreamu

Brno se v 2. české lize nadále trápí, což stvrdilo slabým výkonem proti Spartě B. Svěřenci Jaroslava Hynka nutně potřebují získat tři body, v 7. kole je však čeká Vyškov, který doma ještě neprohrál. Sledujte duel živě dnes od 17:30 na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
VyškovBrnoTip

Fotbalisté Brna během zápasu 6. kola CHNL se Spartou B Foto: FILIP FOJTÍK / MFDNES + LN / Profimedia

Chance Národní Liga, 7. kolo: Vyškov vs. Zbrojovka Brno dnes živě a zdarma v online live streamu na TV Tipsport

Brno nedokázalo naplno bodovat ani ve druhém domácím utkání a nepříznivou sérii bez výhry by rádo přerušilo proti Vyškovu. Na svého dalšího soupeře ale nemá nejlepší vzpomínky, neboť ho v minulém ročníku ani v jednom případě neporazilo. Vzájemný souboj můžete sledovat v pondělí 26. srpna od 17:30 na TV Tipsport.

sipka Sledujte Vyškov vs. Brno živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Chance Národní Ligu: bookmakeři předpovídají vyrovnaný mač

Sázkové kanceláře nevidí jednoznačného favorita. Bookmakeři Tipsportu dávají o trochu větší šance na úspěch Vyškovu, jenž doma v letošní sezoně ještě neprohrál. Eventuální vítězství proto nalezneme v kurzu 2,23.

Brnu se sice zatím daří spíše na venkovních hřištích, přesto byl jeho potenciální výhře přisouzen vyšší kurz 3,15. Pokud sázející věří v nerozhodný stav, je pro ně připraven kurz 3,33.

Sázkové kurzy na zápas Vyškov – Brno:

  • 1/0/2: Vyškov 2,23 | remíza 3,33 | Brno 3,15
  • Dvojtip: neprohra Vyškova 1,33 | neprohra Brna 1,62
  • 2,5 gólů: méně 1,92 | více 1,88
  • 5,5 karet: méně 1,70 | více 2,00
  • Každý tým dá gól: ANO 1,69 | NE 2,11
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Vyškov vs. Brno – informace
📅 Kdy: 26. 08. 2024 od 17:30
🌍 Kde: Stadion Drnovice, Drnovice
🏆 Soutěž: 7. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Jan Petřík
Kurzy Tipsportu: 2,23 - 3,33 - 3,15
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Vyškov v minulém kole poprvé prohrál

Svěřenci Jana Kameníka vstoupili do nového ligového ročníku sebevědomě a v prvních pěti kolech nepoznali přemožitele. Tím se až před týdnem stala rozjetá Opava, která se v současné chvíli nachází na předních příčkách Chance Národní Ligy. Šanci na reparát bude mít Vyškov v pondělním souboji s Brnem.

Ve prospěch domácího celku hraje skutečnost, že na drnovickém stadionu dosud neutržil porážku (1-2-0). Vyškov navíc na Zbrojovku umí, což dokládají i výsledky z minulé sezony (1:0, 1:1). Na utkání 7. kola se kromě toho vyškovští naladili postupem do další fáze MOL Cupu.

sipka Poradí si Vyškov s Brnem? Vsaďte si

Vyškov zavítal v průběhu minulého týdne na půdu HFK Olomouc, jež aktuálně působí ve 4. lize. Hosté potvrzovali od úvodních minut roli obrovského favorita, jejich rozjezd ale po vedoucí brance zbrzdila červená karta ve 36. minutě. Navzdory oslabení ovšem nezaváhali a v 76. minutě jim zařídil účast v dalším kole Conde.

Asi největším problémem současného mužstva zůstává koncovka. O slabé finální fázi mluvil po vyhraném pohárovém duelu s Olomoucí i kouč Kameník. Vyškov vstřelil pouze šest ligových branek a v produktivitě se zatím řadí k nejhorším celkům. Na druhou stranu co se týče defenzivy, tým je po Zlínu druhý nejlepší (4 inkasované góly).

Posledních pět zápasů Vyškova
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
20.08.24
MOL Cup HFK Olomouc vs. Vyškov – 0:2
16.08.24 CHNL Opava vs. Vyškov – 1:0
12.08.24 CHNL Vyškov vs. Slavia Praha B – 1:0
04.08.24 CHNL Baník Ostrava B vs. Vyškov – 1:3
31.07.24 CHNL Vyškov vs. Vlašim – 1:1

Brno doma znovu ztratilo

Zbrojovka řeší stejný problém. Pokud se podíváme do statistik, zjistíme, že hosté vsítili ještě o jednu branku méně než Vyškov a jenom Sigma Olomouc B je na tom před 7. kolem hůře. Brno mělo ve svém kádru donedávna nejlepšího střelce uplynulého ročníku Jakuba Řezníčka, zkušený útočník ale přestoupil do Dukly.

Svěřenci Jaroslava Hynka přitom disponují ofenzivně laděnými hráči, kteří se nebojí zakončit (Janetzký, Potočný). Ti však podobně jako celé mužstvo zatím hrají hodně za očekáváním. Otázkou je, jak na aktuální situaci zareaguje vedení klubu, které do konce přestupového okna nevyloučilo nové posily.

sipka Přeruší Brno sérii bez vítězství? Vsaďte si

V pondělí by hosté mohli zužitkovat jejich nejsilnější zbraň, jíž jsou letos právě venkovní vystoupení. Brno vytěžilo ze čtyř zápasů sedm bodů a společně se suverénním Zlínem této statistice vládne. V minulé sezoně ovšem na půdě Vyškova pouze remizovalo.

Zbrojovka hlásí dvě absence. K dispozici stále není Jakub Šural. 28letý obránce obdržel během duelu s Varnsdorfem (1:6) červenou kartu za urážky rozhodčího a následně dostal trest na tři utkání. Zdravotní problémy zase nedovolí hrát ghanskému stoperovi Giamfymu.

  • Datum, čas a místo zápasu: 26. 8. v 17:30, Stadion Drnovice, Drnovice

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek zápasu Vyškov vs. Brno v 7. kole Chance Národní Ligy

Výkony Brna nejsou optimální. Trápení jednoho z adeptů na postup do Chance Ligy bude pravděpodobně pokračovat i v 7. kole. Vyškov navíc patří mezi kvalitní celky a doma nebude lehkým soupeřem. Pokud se prosadí jako první, mohl by si dojít pro tři body. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Vyškov zvítězí sipka Vsadit u Tipsportu

tip

Kde sledovat Chance Národní Ligu živě: fotbal Vyškov vs. Zbrojovka Brno v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

Zápas mezi Vyškovem a Brnem lze sledovat živě a zdarma na TV Tipsport. Po registraci si můžete v případě zájmu na utkání i vsadit. Pokud preferujete TV, duel najdete na programu ČT sport.

Níže si prohlédněte hodnocení pohárového měření sil mezi HFK Olomouc a Vyškovem (0:2) od trenéra hostujícího mužstva Jana Kameníka.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Fotbalisté Plzně slaví gól do sítě Českých Budějovic

FC Viktoria Plzeň - zápasy, program a výsledky

Plzeň je jedním z nejúspěšnějších českých klubů. ⚽ Podívejte se na její program a výsledky.