Chance Národní Liga: Brno vs. Sparta B v online livestreamu

Brno zatím nenaplňuje předsezonní prognózy o největším favoritovi na postup. V 6. kole navíc narazí na Spartu B, od níž ho dělí pouze dva body. Utkání je na programu v neděli od 18:00 na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
BrnoSparta BTip

Zbrojovka Brno vs. Varnsdorf Foto: FILIP FOJTÍK / MFDNES + LN / Profimedia

Chance Národní Liga, 6. kolo: Zbrojovka Brno vs. Sparta Praha B dnes živě a zdarma v online live streamu na TV Tipsport

Brno pokračuje i v novém ročníku v nevyrovnaných výkonech. Svěřenci Jaroslava Hynka odčinili dvě porážky v řadě a v minulém kole uspěli na hřišti Táborska (1:0). Teď změří síly se Spartou B, která si v březnu odvezla ze stadionu Zbrojovky všechny tři body. Vyrovnají domácí účty? Zápas sledujte v neděli 18. srpna od 18:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Brno vs. Sparta B živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Brno přivítá Spartu B, jaké jsou kurzy?

Bookmakeři favorizují Brno, na jehož vítězství vypsali kurz 1,62. Výhru hostujícího týmu nalezneme ve vyšším kurzu 4,77, zatímco případná remíza byla ohodnocena kurzem 3,89.

Obsáhlá nabídka Tipsportu však přináší mnohem více příležitostí. Tikety si navíc lze sestavit zcela dle vlastních preferencí.

Sázkové kurzy na zápas Brno – Sparta B:

  • 1/0/2: Brno 1,62 | remíza 3,89 | Sparta B 4,77
  • Dvojtip: neprohra Brna 1,14 | neprohra Sparty B 2,11
  • 2,5 gólů: méně 2,19 | více 1,60
  • Každý tým dá gól: ANO 1,66 | NE 2,16
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Informace před zápasem Brno vs. Sparta B
📅 Kdy: 18. 08. 2024 od 18:00
🌍 Kde: ADAX INVEST Aréna, Brno
🏆 Soutěž: 6. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Petr Hocek
Kurzy Tipsportu: 1,62 - 3,89 - 4,77
📺 Přímý přenos: TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Brno schytalo od Varnsdorfu šest branek, Řezníček přestoupil do Dukly

První domácí zápas si asi fotbalisté Zbrojovky představovali trochu jinak. Brno se nedokázalo ani pořádně rozkoukat a po třiceti pěti minutách prohrávalo už 0:4. Přestože svěřenci Jaroslava Hynka zlepšili po přestávce výkon, ostudnému debaklu 1:6 už nezabránili.

Sám hlavní trenér hledal po utkání jen těžko vhodná slova. Šanci na lepší výsledek zhatilo i dvojí vyloučení na straně domácího týmu. V 65. minutě zatáhl za záchrannou brzu Pernica a po faulu na pronikajícího Camaru viděl rovnou červenou kartu. V 90. minutě zase neudržel nervy Jakub Šural, který po zbytečné rozpravě s hlavním sudím rovněž ukončil duel o něco dříve.

sipka Zvládne Brno roli favorita? Vsaďte si

Hráči Brna se ale z nezdaru rychle oklepali a v 5. kole CHNL vyhráli na hřišti Táborska. I tentokrát se na konečném výsledku podepsala červená karta. Tu obdržel domácí Varačka za podražení již v 33. minutě. Hosté nemohli početní výhodu dlouho využít, tři body jim nakonec vystřelil až v 77. minutě střídající Řezníček.

Bývalý útočník Plzně nedostával v nové sezoně 2. ligy příliš příležitostí a trenér Hynek už na začátku přípravy mužstvu sdělil, že nikdo nemá jisté místo v základní sestavě. Řezníček se proto rozhodl v průběhu tohoto týdne opustit klub a následně přestoupil do prvoligové Dukly.

Posledních pět zápasů Brna
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
10.08.24
CHNL Táborsko vs. Brno – 0:1
03.08.24 CHNL Brno vs. Varnsdorf – 1:6
31.07.24 CHNL Chrudim vs. Brno – 1:0
26.07.24 CHNL Opava vs. Brno – 1:1
22.07.24 CHNL Jihlava vs. Brno – 0:2

Spartě sebral výhru gól v nastavení

Sparta B byla v minulém kole blízko plnému počtu bodů. Rezerva pražského celku přivítala nebezpečný Varnsdorf a po vyrovnaném boji šla v 83. minutě do vedení. Hosté ovšem dostali v 96. minutě výhodu pokutového kopu, jenž posléze bezpečně proměnil Martin Ambler.

Letenští tak mají zatím na kontě pouze jedno vítězství (1-2-2), které si připsali proti Jihlavě. Nicméně duely Sparty B obecně patří mezi nejatraktivnější v soutěži, jelikož v nich padá spousta branek. V letošní sezoně se kromě toho daří mladým útočníkům, jimiž jsou Vojtěch Hranoš a Daniel Rus.

sipka Překvapí Sparta B opět Brno? Vsaďte si

Oba hráči nastřádali v pěti kolech po třech gólech a pokud budou pokračovat v podobných výkonech, není vyloučeno, že by si mohli zahrát i v ostrém zápase za A-tým. Součástí prvního mužstva navíc byli už v rámci přípravy. Hranoš absolvoval poločas proti Trnavě, zatímco Rus odehrál 45 minut s AIK Stockholm.

Na poslední vzájemné klání s Brnem vzpomíná Sparta v dobrém. Na konci března se soupeři utkali na stadionu Zbrojovky a po divoké přestřelce se ze zisku tří bodů radovali právě Letenští, na jejichž triumfu se podílel dvěma trefami útočník Radek Šiler.

  • Datum, čas a místo zápasu: 18. 8. v 18:00, ADAX INVEST Aréna, Brno

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek zápasu Brno vs. Sparta B v 6. kole Chance Národní Ligy

V březnu padlo v Brně hned pět branek. Defenzivy obou týmů navíc teď nejsou zrovna nepropustné (8, respektive 9 inkasovaných gólů). Diváci by se tudíž v neděli nemuseli nudit. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Padnou minimálně 3 góly sipka Vsadit u Tipsportu

tip

Kde sledovat Chance Národní Ligu živě: fotbal Zbrojovka Brno vs. Sparta B v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

Zápas mezi Brnem a Spartou B si můžete přehrát živě a zdarma na TV Tipsport. Naopak v klasické TV utkání nenajdete.

Níže si prohlédněte rozlučkové video s Jakubem Řezníčkem, který po třech letech opustil Zbrojovku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

I tentokrát se dá v nadstavbě očekávat vypjaté derby

Nadstavba Chance Ligy 2024/2025: program zápasů a tabulka

Chance Liga v sezoně 2024/25 vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její program.

Sledujte živé přenosy zdarma na Tipsport TV

Fotbalová Chance Národní Liga živě v live streamu na Tipsport TV

Chance Národní Liga se vyplatí sledovat. To je možné díky Tipsport TV, která nabízí všechny zápasy živě a zdarma ve streamech.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.