Chance Národní Liga: Brno vs. Líšeň v online livestreamu

Chance Národní Liga pokračuje v sobotu 10. kolem. V něm na sebe narazí Brno a Líšeň. Výkony domácího týmu mají v posledních týdnech sestupnou tendenci, naopak hosté jdou do utkání s dvěma výhrami v řadě. Vzájemný souboj můžete sledovat od 17:00 na Chance TV.

Živý přenosKurzy
BrnoLíšeňTip

Daniel Švancara v zápase proti Vyškovu Foto: Radim Strachoň / MFDNES + LN / Profimedia

Chance Národní Liga, 10. kolo: Zbrojovka Brno vs. SK Líšeň dnes živě a zdarma v online live streamu na Chance TV

Brno utrpělo dvě porážky za sebou a rázem se ocitlo na dvanácté příčce. Svěřenci Jaroslava Hynka doplácí především na slabé výkony před vlastními přiznivci. Zbrojovka je v současné chvíli doma vůbec nejhorším týmem z celé soutěže, neboť získala pouze jeden bod. Zlomí negativní bilanci v derby s Líšní? Sledujte zápas živě v sobotu 21. září od 17:00 na Chance TV.

sipka Sledujte Brno vs. Líšeň živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Chance Národní Ligu: bookmakeři mírně favorizují Brno

Přestože se domácí fotbalisté zatím trápí, bookmakeři sázkové kanceláře Chance jim proti Líšni věří o trochu více. Vítězství Zbrojovky bylo oceněno kurzem 1,69, zatímco u výhry hostů najdeme vyšší kurz 5,05. Případnému nerozhodnému stavu zase experti přiřadili kruz 3,63.

Sázkové kurzy na zápas Brno – Líšeň:

  • 1/0/2: Brno 1,69 | remíza 3,63 | Líšeň 5,05
  • Dvojtip: neprohra Brno 1,14 | neprohra Líšeň 2,11
  • 2,5 gólů: méně 1,75 | více 1,96
  • Každý tým dá gól: ANO 1,76  | NE 1,95
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Brno vs. Líšeň – informace
📅 Kdy: 21. 09. 2024 od 17:00
🌍 Kde: ADAX INVEST Aréna, Brno
🏆 Soutěž: 10. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Adam Trska
Kurzy Chance: 1,69 - 3,63 - 5,05
📺 Přímý přenos: Chance TV, Chnliga.tv

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Brno remízový stav se Zlínem neudrželo, v tabulce opět kleslo

Svěřenci Jaroslava Hynka dosud získali z osmi utkání osm bodů, což v současné chvíli stačí na dvanáctou pozici. V posledním zápase přitom ukázali, že dokážou držet krok i s těmi nejlepšími. Proti Zlínu byli hráči Zbrojovky více než vyrovnaným soupeřem, o cenný bod je ale připravil v šesté minutě nastavení Kamerunec Didiba.

Brno tak nezvítězilo ani ve třetím domácím měření sil a zatím si v ADAX INVEST Aréně připsalo jediný bod. Zároveň vstřelilo jenom šest gólů a i v této statistice nyní patří k nejslabším celkům ve 2. lize. Netřeba připomínat, že řada expertů řadila klub před sezonou k největším favoritům na postup do Chance Ligy.

sipka Zlomí Brno negativní domácí sérii? Vsaďte si

Možná i proto se v průběhu minulého týdne udála změna na postu generálního manažera. Tím se nově stal Jan Mynář. Představenstvo Zbrojovky souběžně naznačilo, že jednání probíhají i v rámci pozice sportovního ředitele. Dle vyjádření vedení je cílem reorganizace celková stabilizace klubu.

V sobotu budou mít fotbalisté Brna další příležitost na premiérové domácí vítězství. Proti ovšem bude stát Líšeň, která uplynulé dva duely vyhrála a současně ani v jednom neinkasovala. Na druhou stranu během minulého ročníku Zbrojovku nedokázala porazit (0:3, 1:1).

Posledních pět zápasů Zbrojovky Brno
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
01.09.24 CHNL Brno vs. Zlín – 1:2
29.08.24 MOL Cup Bohunice vs. Brno – 2:6
26.08.24 CHNL Vyškov vs. Brno – 1:0
18.08.24 CHNL Brno vs. Sparta B – 0:0
10.08.24 CHNL Táborsko vs. Brno – 0:1

Líšeň venku ještě neprohrála

Líšeň skončila v sezoně 2023/24 na desátém místě. Svěřenci Petra Maléře se budou ve středu tabulky pravděpodobně pohybovat i v letošním ročníku, do této chvíle ale mají nakročeno k daleko lepší pozici. Mužstvo zvládlo poslední dvě utkání za šest bodů a po zásluze se nachází v první pětce.

Fazonu chytl především útočník Jan Silný. 29letý ofenzivní hráč se prosadil již třikrát v řadě a se čtyřmi trefami je nejlepším střelcem. Líšeň se současně prezentovala v poslední době pevnou defenzivou, jež neobdržela branku již 180 minut. K tomu napomáhají i skvělé výkony brankáře Filipa Ulricha.

sipka Udrží Líšeň čisté konto potřetí v řadě? Vsaďte si

Aktuálně pátý tým CHNL benefituje zejména z výborných výsledků na cizích hříštích. Líšeň odehrála celkem čtyři klání, z nichž vytěžila osm bodů při skóre 9:4. Společně s vedoucím Zlínem a Vlašimí patří Marvani k jediným celkům 2. ligy, které ještě venku neokusily porážku.

Naposled to v 8. kole naplno pocítil Baník Ostrava B. Líšeň proti němu šla do vedení na konci prvního poločasu, kdy se trefil slovenský obránce Pavol Ilko. Domácí poté doplatili na nedisciplinovanost, konkrétně kapitán Zdeněk Říha, jenž po druhé žluté kartě zamířil v 61. minutě do sprch. Jistotu tří bodů následně pojistil druhým gólem hostů Silný.

  • Datum, čas a místo zápasu: 21. 9. v 17:00, ADAX INVEST Aréna, Brno

Tip na výsledek zápasu Brno vs. Líšeň v 10. kole Chance Národní Ligy

Hráči Brna si dobře uvědomují, že už doma musí zvítězit. V minulé sezoně se jim to proti Líšni podařilo jednoznačným způsobem (3:0), což budou mít na paměti i v 10. kole. Hosté by ovšem také mohli překonat nejistou obranu soupeře. V redakci věříme, že utkání přinese minimálně tři góly.

TIP: V zápase padnou alespoň tři branky sipka Vsadit u Chance ZDE

tip

Kde sledovat Chance Národní Ligu živě: fotbal Zbrojovka Brno vs. Líšeň v online live streamu, bude i přímý přenos v televizi (TV)?

Souboj Brna a Líšně lze sledovat prostřednictvím bezplatného online live streamu na Chance TV. Nejdřív vás čeká nutná registrace, poté však lze využívat různé výhody herního konta (živě přenosy zdarma, řada soutěží, možnost si v případě zájmu vsadit).

Duel rovněž můžete zhlédnout na nové streamovací platformě Chnliga.tv, ta ale není zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

I tentokrát se dá v nadstavbě očekávat vypjaté derby

Nadstavba Chance Ligy 2024/2025: program zápasů a tabulka

Chance Liga v sezoně 2024/25 vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její program.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.

V ročníku 2023-24 triumfovali fotbalisté Sparty

Český fotbalový pohár MOL Cup 2024/2025 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z Česka. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.