Chance Liga: Sparta Praha vs. Slovácko v online live streamu

Sparta se přiblížila snu v podobě Ligy mistrů. Ten jde ale nyní do pozadí. Letenské čeká 6. ligové kolo, ve kterém do Prahy přijede Slovácko. To sice bude stát proti týmu se stoprocentní bilancí, samo ale třikrát v řadě neinkasovalo. Sledujte sobotní zápas na Betano TV.

Živý přenosKurzy
SpartaSlovácko
H2HTip

Filip Panák s Jaroslavem Zeleným se radují z výhry v Malmö Foto: Profimedia

Chance Liga (dříve Fortuna liga), 6. kolo: AC Sparta Praha vs. 1. FC Slovácko živě v online live streamu

Ze čtyř pohárových účastníků se o víkendu v lize představí jen jeden. Bude jím pražská Sparta, která v rámci 6. kola přivítá Slovácko. Na Letné se začíná v sobotu od 17:00 a zápas vysílá Betano TV.

sipka Sledujte utkání Sparta vs. Slovácko živě a zdarma

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Sparta hostí Slovácko, jak je to s kurzy?

Když Sparta proti Slovácku hrála naposledy, odvezla si z Uherského Hradiště vítězství 4:2. Pokud si myslíte, že Letenští vyhrají i tentokrát, tak je pro vás připraven kurz 1,32. Jestli věříte, že se body budou dělit, můžete si na to vsadit v kurzu 5,70. Triumf hostů je oceněn kurzem 9,50.

Utkání bude řídit rozhodčí Pavel Orel. Ten v aktuálním ročníku zatím řídil tři ligové duely. Ukázal v nich jednu červenou kartu.

Informace před zápasem Sparta vs. Slovácko
📅 Kdy: 24. 8. 2024 od 17:00
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: 6. kolo Chance Ligy 2024/25
Rozhodčí: Pavel Orel
Kurzy Betana: 1,32 – 5,70 – 9,50
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Sparta je blíže snu a o víkendu může poprvé ukázat rekordní posilu

Jen jeden krok zbývá fotbalistům Sparty. Od účasti v hlavní fázi Ligy mistrů, na níž Letenští čekají 19 let, je dělí zvládnutá odveta proti Malmö. Středeční utkání ve Švédsku český mistr vyhrál poměrem 2:0. K dvougólovému náskoku se výběr trenéra Larse Friise dostal především díky skvělému týmovému výkonu.

Přesto se tento týden na Letné řešily také individuality. V pondělí Sparta potvrdila příchod Albiona Rrahmaniho. Kosovský útočník měl podle serveru Transfermarkt vyjít na 4 miliony eur (asi 100 milionů korun). To by z něj činilo děleného nejdražšího hráče v historii české ligy.

sipka Prosadí se Rrahmani proti Slovácku? Vsaďte si

Do Švédska nová posila ještě neletěla, kouč Friis pak ale v televizním rozhovoru potvrdil, že pro víkendový duel se Slováckem bude k dispozici. Ať už bývalý forvard Rapidu Bukurešť dostane šanci, nebo ne, tak se dá očekávat výrazná obměna sestavy. V úterý totiž sparťany čeká odveta se zmiňovaným Malmö.

Pokud jde o zranění, tak ve Švédsku chyběli David Pavelka, Imanol a Roman Mokrovics. Vítanou zprávou bylo 90 minut pro Filipa Panáka. Sparťanský kapitán nastoupil v základní sestavě teprve podruhé v sezoně. Po celém utkání proti Malmö je každopádně jedním z kandidátů na víkendový odpočinek před klíčovou odvetou.

Sestava Sparty v posledním zápase proti Malmö (2:0)
Vindahl – Vitík, Panák, Sørensen – Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš – Birmančević, Olatunji, Haraslín
Kdo šel do hry z lavičky: Kuchta, Wiesner, Sadílek, Pešek, Zelený

Slovácko dál šetří s góly, zároveň ale třikrát v řadě neinkasovalo

Klub z Uherského Hradiště v ofenzivě pokračuje v úsporném režimu. Slovácko ale v tomto ohledu těží z minima maximum. Za pět kol dalo jen dva góly, před víkendovým kolem ale drželo šestou příčku s osmi získanými body. A zatímco vepředu se moravský celek prosazuje jen těžko, tak v sezoně inkasoval jen od jednoho soupeře.

Mladá Boleslav nadělila Slovácku trojku, od té doby ale svěřenci trenéra Romana Westa třikrát v řadě neinkasovali. Naposledy se o pevnosti této obrany přesvědčil Baník. Z Uherského Hradiště odjížděl s prázdnou, když padl 0:1. Probíraný úsporný režim v ofenzivě podtrhl fakt, že Slovácko vyhrálo vlastním gólem.

sipka Udrží Slovácko čisté konto i na Spartě? Vsaďte si

Zlepšit ofenzivní čísla dorazil na Moravu Michael Krmenčík. Ten naposledy působil v Apollonu Limassol. Proti Baníku dostal na hřišti zhruba 30 minut. Bývalý útočník Plzně nebo Slavie toho ale směrem dopředu moc ukázat nemohl. Tlak hostů narůstal a Krmenčík tak strávil hodně času bez míče.

Krmenčíkovo střídání nebylo v utkání proti Slezanům jediným návratem. Po zranění naskočil také kapitán Vlastimil Daníček. Ten nejprve v sobotu zvládl poločas za třetiligové béčko. Tímto testem jeho tělo prošlo, takže v neděli odkopal 20 minut i v nejvyšší soutěži. Slovácko tak bude směrem dozadu ještě o něco silnější.

Sestava Slovácka v posledním zápase proti Baníku (1:0)
Heča – Ndefe, Vaško, Hofmann, Doski – Trávník, Kohút, Havlík – Blahút, Kozák, Juroška
Kdo šel do hry z lavičky: Krmenčík, Daníček, Reinberk, Kim Seung-Bin, Azevedo

Vzájemná bilance Sparty se Slováckem (H2H)

Sparta proti Slovácku v samostatné české lize nastoupila v 47 případech. Většinou brali tři body Letenští, tak jako v květnu na Moravě. Tehdy sparťané vyhráli 4:2, když dva góly dával Jan Kuchta.

Na Uherské Hradiště má Sparta dobré vzpomínky i ze sezony 2022/23. Po remíze 0:0 totiž Letenští slavili mistrovský titul.

Vzájemná bilance Sparty se Slováckem v české lize
Výhry Sparty Remízy Výhry Slovácka
33 5 9

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Sparta vs. Slovácko 1:0 (18. 4. 2021)
  • Slovácko vs. Sparta 4:0 (21. 11. 2021)
  • Sparta vs. Slovácko 3:1 (17. 4. 2022)
  • Sparta vs. Slovácko 1:2 (11. 5. 2022)
  • Sparta vs. Slovácko 4:0 (9. 11. 2022)
  • Slovácko vs. Sparta 1:1 (22. 4. 2023)
  • Slovácko vs. Sparta 0:0 (23. 5. 2023)
  • Sparta vs. Slovácko 5:0 (17. 9. 2023)
  • Slovácko vs. Sparta 1:3 (25. 2. 2024)
  • Slovácko vs. Sparta 2:4 (5. 5. 2024)

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 24. 8. v 17:00, epet ARENA (Praha)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Sparta Praha vs. Slovácko v 6. kole Chance Ligy

Sparta zatím v lize udržela pouze jedno čisté konto, sázíme ale na to, že proti Slovácku by mohla přidat další. Moravský klub dal za pět kol jen dva góly.

Nově příchozí Michael Krmenčík by mu sice měl pomoct, může mu ale chvíli trvat, než se s týmem sžije. Na tiket tedy dáváme vítězství Letenských bez inkasované branky.

TIP: Sparta vyhraje s čistým kontem sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Chance Ligu živě: fotbal Sparta – Slovácko dnes v přímém přenosu v televizi (TV) i online live streamu zdarma

Sobotní zápas odvysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Utkání ale můžete sledovat i zdarma. A to díky streamu u sázkové kanceláře Betano. Podmínkou je jen pozitivní balanc na vašem Betano účtu nebo uzavřená sázka v posledních 24 hodinách.

Před výkopem si můžete pustit rozhovory s Romanem Westem a Vlastimilem Daníčkem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2024/2025: los, program, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

V ročníku 2023-24 triumfovali fotbalisté Sparty

Český fotbalový pohár MOL Cup 2024/2025 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z Česka. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.