Chance Liga: Sparta vs. Sigma Olomouc v live streamu

Sparta se může minimálně do neděle dostat do čela tabulky. Na úvod 10. ligového kola Letenští hostí Olomouc. Ta rozjela sezonu nad očekávání a aktuálně je na pátém místě. Sledujte tento vyprodaný zápas na Betano TV.

Živý přenosKurzy
Sparta – Olomouc
H2HTip

Peter Vindahl v Českých Budějovicích vychytal čisté konto Foto: ČTK / Václav Pancer

Chance Liga (dříve Fortuna liga), 10. kolo: Sparta Praha vs. Sigma Olomouc živě v online live streamu

Na Letné se utká druhý celek tabulky s pátým. Domácí Sparta může jít po páteční předehrávce dokonce do čela. Zkomplikovat jí to bude chtít Olomouc, která je jedním z překvapení aktuálního ligového ročníku. Pusťte si toto střetnutí od 19:30 na Betano TV.

sipka Klikněte ZDE a sledujte zápas Sparty s Olomoucí

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Sparta hostí Olomouc, jaké jsou kurzy?

Favoritem pátečního utkání je Sparta. Na její výhru vypsali bookmakeři kurz 1,22. Vítězství Sigmy je ohodnoceno kurzem 14,00. Pokud si myslíte, že se v Praze zrodí remíza, je pro vás připraven kurz 6,70.

Na Letné bude pískat rozhodčí Ondřej Berka. Zkušenost z této sezony už s ním má Olomouc, řídil totiž její duel v Liberci (1:1), ve kterém hosté kopali penaltu.

Informace před zápasem Sparta vs. Olomouc
📅 Kdy: 27. 9. 2024 od 19:30
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: 10. kolo Chance Ligy 2024/25
Rozhodčí: Ondřej Berka
Kurzy Betana: 1,22 – 6,70 – 14,00
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Sparta počtvrté v řadě neinkasovala a poradila si s posledními Budějovicemi

V počtu inkasovaných branek je Sparta v lize až na děleném třetím místě. V poslední době ale platí, že Letenským se góly nedávají. Brankář Peter Vindahl udržel čtvrté čisté konto v řadě ve všech soutěžích. A i díky němu sparťané v minulém ligovém kole vyhráli 2:0 v Českých Budějovicích.

Tým trenéra Larse Friise vstoupil do utkání velkým tlakem, ze kterého padl gól Martina Vitíka. Ve druhé půli se prosadil také Ermal Krasniqi a sparťané měli zápas pod kontrolou. Přesto musel několik zákroků vytáhnout i zmiňovaný dánský gólman. Ten byl jedním ze šesti fotbalistů, kteří vydrželi v základu po výhře nad Salcburkem (3:0).

sipka Vychytá Vindahl další nulu? Vsaďte si

Právě Liga mistrů bude příští týden na programu Letenských. Ve 2. kole ligové fáze pojedou do Stuttgartu. Náročný týden před reprezentační pauzou poté zakončí 312. derby se Slavií. Kouč Friis musí pro tyto důležité souboje řešit, kdo nastoupí před Vindahlem.

Do Českých Budějovic neodcestoval Angelo Preciado, u něj ale šlo jen o delší odpočinek. Kvůli úderu loktem do hlavy musel poté střídat Mathias Ross. K dispozici nebyli ani Asger Sørensen a Elias Cobbaut. V jejich případě by ovšem nemělo jít o nic vážného. To se bohužel nedá říct o dlouhodobém zranění Imanola.

Sestava Sparty v posledním zápase proti Českým Budějovicím (2:0)
Vindahl – Vitík, Ross, Zelený – Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš – Birmančević, Rrahmani, Krasniqi
Kdo šel do hry z lavičky: Suchomel, Panák, Pavelka, Tuci, Solbakken, Daněk

Sleduj průběh zápasu ZDE

Olomouc porazila nováčka z Dukly, přišla ale o nejlepšího ligového střelce

Trenér Tomáš Janotka zatím na lavičce Sigmy boduje. Poté, co to v minulé sezoně dotáhl s jejím B-týmem až na druhé místo druhé ligy, se mu nad očekávání daří i u áčka. Po osmi odehraných utkáních je z toho skvělé páté místo. Sigma přitom už za sebou má duely se čtyřmi z pěti pohárových účastníků.

Naposledy se Hanáci postavili soupeři z jiné kategorie. Na Andrův stadion přijel ligový nováček z Dukly. Olomouc doma nezaváhala a zvítězila 2:1. Dvěma trefami se blýskl Jan Kliment, který s devíti góly vede tabulku střelců celé ligy. Zároveň ale tento útočník proti Dukle viděl čtvrtou žlutou kartu a na Spartě tak nenastoupí.

sipka Kdo gólově nahradí Klimenta? Vsaďte si

Pokud jde o dění na hřišti, Klimentova forma je nejprobíranějším tématem okolo Sigmy. Když se ale podíváme mimo zelený pažit, chystá se ještě větší událost. Vedení potvrdilo, že bude jednat o prodeji klubu se skupinou Kaprain. Tu založil Karel Pražák a vlastní mimo jiné hokejovou Spartu.

Než ovšem kouč Janotka na Hané dostane nové šéfy, bude to ještě trvat. Momentálně ho zajímá, jak složí sestavu na Letné. Kromě Klimenta mu vypadl i obránce Adam Dohnálek, který byl proti Dukle vyloučen. Zdravotní problémy v poslední době měli také Lukáš Juliš, Antonín Růsek, Michael Leibl a Jan Navrátil.

Sestava Olomouce v posledním zápase proti Dukle (2:1)
Stoppen – Chvátal, Dohnálek, Pokorný, Sláma – Breite, Langer – Mikulenka, Zorvan, Vodháněl – Kliment
Kdo šel do hry z lavičky: Král, Fiala, Spáčil, Israel, Muritala

Vzájemná bilance Sparty s Olomoucí (H2H)

Bilance Sparty s Olomoucí jasně hovoří ve prospěch Letenských. Ti v samostatné české lize porazili Sigmu 34×. Hanáci naproti tomu zapsali 11 triumfů.

V sezoně 2023/24 sparťané s Olomoucí začínali a končili základní část. V obou případech se radovali Letenští (2:0 a 4:1).

Vzájemná bilance Sparty s Olomoucí v české lize
Výhry Sparty Remízy Výhry Olomouce
34 14 11

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Olomouc vs. Sparta 1:0 (23. 2. 2020)
  • Sparta vs. Olomouc 3:0 (30. 8. 2020)
  • Olomouc vs. Sparta 2:3 (7. 2. 2021)
  • Sparta vs. Olomouc 3:2 (24. 7. 2021)
  • Olomouc vs. Sparta 2:0 (20. 4. 2022)
  • Sparta vs. Olomouc 2:0 (14. 8. 2022)
  • Olomouc vs. Sparta 1:1 (28. 1. 2023)
  • Olomouc vs. Sparta 0:1 (7. 5. 2023)
  • Sparta vs. Olomouc 2:0 (23. 7. 2023)
  • Olomouc vs. Sparta 1:4 (28. 4. 2024)

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 27. 9. v 19:30, epet ARENA (Praha)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Sparta Praha vs. Sigma Olomouc v 10. kole Chance Ligy

Sparta dokázala v Českých Budějovicích protočit sestavu, proti Olomouci tak bude mít k dispozici několik čerstvých a natěšených hráčů. Mezi ně patří také Lukáš Haraslín, který na jihu Čech zůstal jen mezi náhradníky.

Sázíme na to, že se slovenský reprezentant gólově prosadí. Žádný jiný sparťan nemá v lize tolik střel na bránu (9). Zároveň si myslíme, že Hanáci odjedou z Letné s prázdnou. Citelnou ztrátou je pro ně absence vykartovaného Jana Klimenta.

TIP: Sparta vyhraje a Lukáš Haraslín dá gól sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Chance Ligu živě: fotbal Sparta – Olomouc dnes v přímém přenosu v televizi (TV) i online live streamu zdarma

Páteční zápas můžete sledovat na placené televizní stanici O2 TV Sport. Utkání si ale můžete pustit i zdarma. A to díky streamu u sázkové kanceláře Betano. Podmínkou je jen pozitivní balanc na vašem Betano účtu nebo uzavřená sázka v posledních 24 hodinách.

Sparta v minulém kole vyhrála v Českých Budějovicích. Podívejte se na klíčové okamžiky tohoto duelu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

I tentokrát se dá v nadstavbě očekávat vypjaté derby

Nadstavba Chance Ligy 2024/2025: program zápasů a tabulka

Chance Liga v sezoně 2024/25 vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její program.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

V ročníku 2023-24 triumfovali fotbalisté Sparty

Český fotbalový pohár MOL Cup 2024/2025 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z Česka. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.