Chance Liga: Sparta Praha vs. Slovan Liberec v live streamu

Po reprezentační pauze je tu opět česká liga. Sparta ve 12. kole přivítá Liberec a oba týmy potřebují alespoň částečně odčinit nezvládnutá derby. Přečtěte si preview sobotního utkání a sledujte ho živě na Betano TV.

Živý přenosKurzy
SpartaLiberec
H2HTip

Veljko Birmančević během derby se Slavií Foto: Radek Vebr / MFDNES + LN / Profimedia

Chance Liga (dříve Fortuna liga), 12. kolo: Sparta Praha vs. Slovan Liberec živě v online live streamu

Dění kolem národních týmů teď zhruba na měsíc utichne. Zato na klubové scéně bude kalendář pořádně natřískaný. Zpět je i česká liga, která o víkendu nabídne 12. kolo. V jeho rámci mimo jiné Sparta v sobotu od 19:00 hostí Liberec. Přímý přenos utkání nabídne Betano TV.

sipka Sledujte zápas Sparta vs. Liberec živě a zdarma

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Sparta přivítá Liberec, jaké jsou kurzy?

Bookmakeři o vítězi sobotního duelu nepochybují. Za velkého favorita považují Spartu, na kterou vypsali kurz 1,28. Na to, že tři body poputují do Liberce, se dá sázet v kurzu 8,75. Remízu najdete pod kurzem 5,70.

Utkání dostal na starost rozhodčí Dominik Starý. Ten byl u výhry Slovanu v Karviné (3:1). Za jeho dohledu se ale daří i Letenským. Sparťané v jeho přítomnosti zvítězili v Teplicích (4:1) a Českých Budějovicích (2:0).

Informace před zápasem Sparta vs. Liberec
📅 Kdy: 19. 10. 2024 od 19:00
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: 12. kolo Chance Ligy 2024/25
Rozhodčí: Dominik Starý
Kurzy Betana: 1,28 – 5,70 – 8,75
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Sparta prohrála bitvu o Prahu, po reprezentační pauze ji čeká nabitý program

Na to, aby nevyhráli třikrát v řadě, nejsou na Spartě zvyklí. Letenští v lize padli jak doma s Olomoucí (2:3), tak v derby na Slavii (1:2). Jedinou vzpruhou byla cenná remíza ze hřiště Stuttgartu (1:1) v rámci Ligy mistrů, kterou sparťané vměstnali mezi zmiňované ligové duely.

Porážka v souboji o Prahu navýšila ztrátu Sparty na jejího největšího rivala na šest bodů. Trenér Lars Friis ovšem po derby burcoval, že jeho tým sice prohrál bitvu, ale ne válku. Těžkých bitev každopádně Letenské v nejbližší době čeká hned několik. Příští týden jedou v Champions League na Manchester City, v lize poté do Plzně.

sipka Zvedne se Sparta po prohraném derby? Vsaďte si

Síly na tento náročný program mohli sparťané sbírat v reprezentační pauze. Jak už je ale zvykem, hodně fotbalistů posílilo jednotlivé národní výběry. Gólově se prosadili třeba Lukáš Haraslín nebo Kryštof Daněk. Ermal Krasniqi, který v derby překvapivě nastoupil od začátku, se za Kosovo trefil dokonce dvakrát.

Povedený reprezentační sraz za sebou má také Martin Vitík. Ten byl předtím proti Slavii vyloučen, jeho trest byl ale po oficiálním protestu zrušen a s Libercem může hrát. Dlouhodobě mimo je jinak kvůli zranění kolene Imanol. Zdravotní problémy v poslední době měli také Elias Cobbaut a Martin Suchomel.

Sestava Sparty v posledním zápase proti Slavii (1:2)
Vindahl – Vitík, Panák, Sørensen – Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš – Birmančević, Olatunji, Krasniqi
Kdo šel do hry z lavičky: Haraslín, Rrahmani, Zelený, Daněk, Solbakken

Sleduj průběh zápasu ZDE

Derby pro Liberec skončilo ostudou, fanouškům se omlouval i majitel klubu

Zatímco Sparta se před reprezentační přestávkou postavila Slavii, tak fotbalisty Liberce čekalo jejich vlastní derby. Doma se utkali s Jabloncem a stejně jako Letenští proti svému rivalovi neuspěli. Mnohem více zarážející byl ale způsob, jakým mužstvo kouče Radoslava Kováče odešlo poraženo. U Nisy padlo 0:5.

Liberec tak zahodil předchozí celkem povedený měsíc. V září ze čtyř zápasů ani jednou neprohrál a litoval nejspíš jen domácí plichty s Bohemians (2:2). Jinak Kováčovi svěřenci v lize obrali o body Plzeň (1:1) a zvítězili 4:1 na Dukle. V MOL Cupu k tomu přidali povinný postup přes Povltavskou FA (3:1).

sipka V derby Liberec neskóroval, trefí se na Letné? Vsaďte si

Za ostudu v derby s Jabloncem se jinak fanouškům omlouval i liberecký majitel Ondřej Kania. Trenér Kováč zase po těžké porážce mluvil o facce pro celý region. Klub rozjel i kompenzace pro permanentkáře. Nejlepší náhradou by pro ně samozřejmě byly zlepšené výsledky. Ambiciózní celek je po třetině základní části až na 10. místě.

Výš ho v nejbližší době nepotáhne Christian Frýdek. Ten byl proti Jablonci vyloučen a disciplinární komise mu za surový zákrok udělila trest na pět utkání. Pokud jde o zranění, tak nejisté jsou starty Dominika Plechatého, Josefa Koželuha a Michaela Rabušice. Nastoupit nemůže Adam Ševínský, protože v Liberci hostuje ze Sparty.

Sestava Liberce v posledním zápase proti Jablonci (0:5)
Bačkovský – Halinský, Ševínský, Pourzitidis – Ghali, Icha, Hlavatý, Kayondo – Eneme, Letenay, Tupta
Kdo šel do hry z lavičky: Zyba, Nyarko, Višinský, Frýdek, Varfolomeev

Vzájemná bilance Sparty s Libercem (H2H)

V samostatné české lize už Sparta s Libercem sehrála 64 zápasů. Většinu z nich ovládli Letenští, pro poslední vítězství Slovanu ale nemusíme chodit zase tak daleko.

Liberec vyhrál na Spartě v úvodním kole sezony 2022/23. Tehdy budoucího mistra porazil 2:1.

Vzájemná bilance Sparty a Liberce v české lize
Výhry Sparty Remízy Výhry Liberce
35 12 17

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Sparta vs. Liberec 2:1 (18. 2. 2024)
  • Liberec vs. Sparta 0:2 (3. 9. 2023)
  • Liberec vs. Sparta 1:3 (30. 4. 2023)
  • Sparta vs. Liberec 1:2 (31. 7. 2022)
  • Sparta vs. Liberec 2:1 (28. 11. 2021)
  • Liberec vs. Sparta 0:5 (31. 7. 2021)
  • Liberec vs. Sparta 2:2 (2. 5. 2021)
  • Sparta vs. Liberec 1:1 (22. 12. 2020)
  • Sparta vs. Liberec 4:1 (20. 6. 2020)
  • Sparta vs. Liberec 0:2 (15. 2. 2020)

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 19. 10. v 19:00, epet ARENA (Praha)

Tip na výsledek zápasu Sparta Praha vs. Slovan Liberec ve 12. kole Chance Ligy

Sparta měla během reprezentační přestávky čas se srovnat po dvou ligových prohrách v řadě. Tipujeme, že ztráta bodů se v sobotu nebude opakovat a Letenští potvrdí roli favorita.

Zároveň ovšem hodně sparťanů odjelo na srazy národních týmů. Nepůjde tedy o 100% odpočatou Spartu. I proto sázíme na to, že v utkání padnou maximálně tři góly. Liberec si navíc už nemůže dovolit bránit jako v derby s Jabloncem (0:5).

TIP: Sparta vyhraje a padne -3,5 gólu sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kde sledovat Chance Ligu živě: fotbal Sparta – Liberec dnes v přímém přenosu v televizi (TV) i online live streamu zdarma

Utkání Sparty s Libercem si můžete pustit na placené televizní stanici O2 TV Sport. Zdarma můžete tento zápas sledovat díky streamu u sázkové kanceláře Betano. Jen je potřeba mít pozitivní balanc na vašem Betano účtu nebo si v posledních 24 hodinách vsadit.

Letenští za sebou mají prohru se Slavií. Prohlédněte si klíčové okamžiky 312. derby pražských S.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

V ročníku 2023-24 triumfovali fotbalisté Sparty

Český fotbalový pohár MOL Cup 2024/2025 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z Česka. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.