Slavia Praha vs. Viktoria Plzeň dnes v live streamu

Chance Liga nabídne v 9. kole jeden ze šlágrů podzimu, zápas Slavie s Plzní. Nejde o nic menšího než o první místo v tabulce, oba týmy se navíc budou chtít naladit na vstup do Evropské ligy, který je čeká už v příštím týdnu. Sledujte utkání živě na Betano TV.

Živý přenosKurzySlavia
PlzeňBilance H2H – Tip

Oba týmy mají svou největší sílu ve středu hřiště Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň – 9. kolo Chance Ligy 2024/2025: kde sledovat živě online live stream

Deváté kolo proti sobě svede dva ze tří nejlepších týmů v Česku. Tentokrát bude souboj Slavie s Plzní ještě okořeněný tím, že jedno z mužstev bude po skončení utkání na prvním místě ligové tabulky. Lepší výchozí pozici mají domácí. Sledujte šlágr víkendu v Chance Lize v sobotu od 19:00 živě na Betano TV či na O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slavia Praha - Viktoria Plzeň ŽIVĚ ONLINE

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Slavia vs. Plzeň dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Sešívaní do nové sezony trochu překvapivě vstupovali v roli vůbec největšího favorita na titul, i když to bylo jen těsně před Spartou. A přestože je Slavia nyní o skóre první před svým rivalem, momentálně jsou dle bookmakerů pozice prohozené. To Viktoria je na svém, začínala a i nadále je třetí, vždyť jí stejná příčka patří i v tabulce.

Že bude mít dle papírových předpokladů blíž k vítězství Slavia, zvlášť na domácím hřišti, to nikoho nešokuje. Vzhledem ke vzájemné bilanci obou trenérů, která hovoří ve prospěch plzeňského Koubka v poměru 6:3, působí ale srovnání kurzů přinejmenším zajímavě.

Sázková nabídka je u Betana opravdu široká, pár nejdůležitějších příležitostí vybíráme i zde:

Kurzy Betana na fotbal Slavia - Plzeň v Chance Lize 2024/25:

Slavia Praha vs. Viktoria Plzeň – informace o zápase
📅 Kdy: 21. 9. 2024 od 19:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 9. kolo Chance Ligy 2024/25
⚽ Rozhodčí: Dalibor Černý
✔ Kurzy Betana: 1,53 - 4,30 - 6,50
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Slavia se zvedá, obnovenou premiéru má za sebou Lingr

Trenér Jindřich Trpišovský o tom mluvil už od léta. Vzhledem k náročnému reprezentačnímu programu velké části kádru a s tím spojené neúplné přípravě mělo Slavii trvat, než se uvede do optimální provozní teploty, údajně zhruba do první mezinárodní přestávky. Na závěry je ještě brzy, ale na základě dosavadních poznatků bude zřejmě třeba dát českému kouči za pravdu.

Zatímco v úvodu nového ročníku Slavia nepředváděla především na ligové scéně zrovna dvakrát přesvědčivé výkony, její forma má jednoznačně rostoucí tendenci. Sešívaní se "odšpuntovali" už před reprezentační přestávkou v odvetě play-off Ligy mistrů proti Lille, přestože to na postup nakonec těsně nestačilo. A po návratu z pauzy pak předvedli svůj nejlepší fotbal i v Chance Lize.

V Mladé Boleslavi v úterní dohrávce dominovali, už v první půli se po zásluze dostali do dvoubrankového vedení a po celý průběh zápasu vlastně měli situaci pod kontrolou. Poprvé v sezoně se trefil Mojmír Chytil, kterého v úvodních týdnech trápilo zranění a zvládal jen maximálně nižší porce minut.

Slávisté ale zároveň našli i nového kanonýra. Mnozí by čekali, že se jím stane velká letní posila právě z Viktorie, útočník Tomáš Chorý. Ten se sice s týmem sžívá s každým přibývajícím duelem více a více, střelecky ale mužstvo zatím netáhne. Překvapivým lídrem je levý obránce Malick Diouf, jenž v Mladé Boleslavi přidal už svou čtvrtou branku v sezoně a pokud takto vydrží, v Česku dlouho nezůstane.

sipka Prosadí se Diouf i proti Plzni? Vsaďte si a sledujte zápas u Betana

Kdo se naopak na tuzemská hřiště vrátil, to je reprezentant Ondřej Lingr. V úterý zvládl nějakých 23 minut, což je porce, kterou bychom od něj zřejmě měli očekávat i v nejbližších týdnech. Chybí mu totiž zápasová praxe, a tak to na základní sestavu v současnosti podle Trpišovského není. I jako žolík se ale bude hodit, zvlášť když už ve středu čeká Slavii úvodní zápas v Evropské lize na hřišti Ludogorce.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (MLB - SKS 0:2)
Kinský - Holeš, Ogbu, Bořil - Douděra, Zafeiris, Oscar, Diouf - Provod - Chytil, Chorý
Kdo se dostal do hry z lavičky: Lingr, Wallem, Zmrzlý, Chaloupek, Jurásek

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Viktorii znovu spasil Šulc, ten si říká o velký přestup

Kde jsou ty doby, kdy byl Pavel Šulc považován za nevyléčitelného paliče... Třiadvacetiletý ofenzivní univerzál se vypracoval v elitního zakončovatele, což momentálně dokazuje v podstatě v každém utkání. Už loni vtrhl na scénu 18 prvoligovými góly ve své první sezoně v Plzni, čímž mu jen těsně unikla koruna pro krále střelců, a letos má zatím nakročeno svůj už tak úctyhodný počin ještě vylepšit.

V sedmi kolech Chance Ligy se trefil už pětkrát poté, co v úterní dohrávce dvěma góly sestřelil olomouckou Sigmu. Navázal tak na svůj zatím asi životní zápas, v němž si proti Ukrajině při výhře 3:2 rovněž dvěma zásahy otevřel svůj střelecký účet v dresu se lvem na hrudi. O Šulce měla v létě velký zájem mimo jiné i Slavia, Plzeň si ale tento svůj klenot nenechala uniknout. Dlouho se ale nebude schopna bránit zájmu ještě větších klubů ze západní Evropy, které za jeho služby složí na stůl slušnou sumu.

sipka Dá Šulc i ve třetím utkání v řadě dva góly? I na to si lze vsadit u Betana

Proti Olomouci jinak Viktoria nikterak nezářila, po reprezentační přestávce, navíc ještě prodloužené odloženým víkendovým kolem kvůli nepřízni počasí na českém území, ale bylo důležité především naplno bodovat. To se díky Šulcovi povedlo, a tak se Plzeň vrátila zpět na vítěznou vlnu po předchozí ztrátě v Liberci.

V tabulce české nejvyšší soutěže se tak znovu oddělila nejsilnější trojice od zbytku účastníků, čtvrtý Jablonec už na Viktorii ztrácí šest bodů. Dá se navíc očekávat, že se tyto nůžky budou postupem času ještě více rozevírat. Otázka ale je, jestli Západočeši letos budou schopni lépe konkurovat pražským S. Také proto je přímý souboj se Slavií důležitý, navíc Plzeň může v případě triumfu alespoň na den vynést do čela.

Pozornost Viktoriánů se ale nemůže upínat čiště jen k lize, už ve čtvrtek je totiž čeká vstup do letošního ročníku Evropské ligy. A to rovnou pořádně náročný na půdě bundesligového Frankfurtu. Nejbližší náročný program by mohl být opravdovým testem především pro brankáře Tvrdoně, jenž využil zranění Jedličky a usadil se na pozici jedničky. V úterý svůj výkon dokonce ozdobil asistencí na jeden z gólů Šulce.

Sestava Plzně v posledním soutěžním zápase (PLZ - OLO 2:1)
Tvrdoň - Dweh, Marković, Jemelka - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Šulc - Vydra, Adu
Kdo se dostal do hry z lavičky: Havel, Jirka, Mosquera, Hejda

Vzájemná bilance Slavie s Plzní, H2H, výsledky předchozích zápasů

Celková statistika vzájemných zápasů hovoří poměrně jasně ve prospěch Slavie. To je ale pochopitelně výsledek dlouhodobé práce obou týmů, spousty různých období, trenérů i hráčů. Zajímavá je bilance soubojů mezi Jindřichem Trpišovským a Miroslavem Koubkem. Té vládne současný plzeňský kouč, když se svými mančafty vyhrál šest z devíti duelů.

Bilance Slavia vs. Plzeň v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Plzně
29 14 16
Který tým vylepší svou bilanci? Vsaďte si u Betana

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Slavia vs. Plzeň 3:0 (15.05.2024)
  • Plzeň vs. Slavia 1:0 (14.04.2024)
  • Slavia vs. Plzeň 1:2 (05.11.2023)
  • Slavia vs. Plzeň 2:1 (20.05.2023)
  • Slavia vs. Plzeň 2:1 (11.03.2023)
  • Plzeň vs. Slavia 3:0 (18.09.2022)
  • Slavia vs. Plzeň 1:1 (01.05.2022)
  • Plzeň vs. Slavia 1:1 (03.04.2022)
  • Slavia vs. Plzeň 2:0 (31.10.2021)
  • Slavia vs. Plzeň 5:1 (02.05.2021)

sipka Jak dopadne jeden ze šlágrů ligy tentokrát? Vsaďte si u Betana

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 21. 9. v 19:00, Fortuna Arena (Praha)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na zápas Chance Ligy: Slavia vs. Plzeň v sobotu 21. 9. 2024

Jak již bylo zmíněno, bilance Miroslava Koubka proti slávistickému kouči Trpišovskému je impozantní. Poslední vzájemný zápas sice vyhrála Slavia jasně 3:0, to už ale bylo za rozhodnutého stavu v jarní nadstavbě, kdy ani jednomu z týmů o mnoho nešlo. Jinak jsou ale týmy dle názoru naší redakce vyrovnanější, než jak naznačují kurzy, a tak by mohlo stát za to zkusit neprohru Viktorie.

TIP: Plzeň neprohraje sipka vsadit

Koubek to na Trpišovského umí

Kde sledovat fotbal Slavia Praha vs. Viktoria Plzeň živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Betano TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Sledujte live streamy 1. české fotbalové ligy zdarma na Betano TV

Betano TV stream: fotbalová Chance Liga živě online

Chcete sledovat český fotbal zdarma? Betano TV vysílá všechny zápasy 1. ligy živě v online live streamu.