Chance Liga: Jablonec vs. Slavia živě v livestreamu

Slavia se před reprezentační přestávkou dostala na čele ligové tabulky do trháku. Hned po návratu na klubovou scénu ale tým čeká další velmi těžký zápas, Sešívaní se na závěr 12. kola Chance Ligy představí na hřišti rozjetého Jablonce. Sledujte utkání živě na Betano TV.

Živý přenosKurzyJablonec
SlaviaBilance H2H – Tip

Zafeiris s Dioufem v současnosti táhnou Slavii Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

FK Jablonec vs. SK Slavia Praha – 12. kolo Chance Ligy 2024/2025: kde sledovat živě online live stream

Praha vs. sever Čech, část druhá. Po sobotním souboji Sparty s Libercem je také v neděli na programu velký šlágr, v němž se tentokrát utkají domácí Jablonec se Slavií. Oba týmy jsou ve skvělé formě a na Střelnici se tak dá očekávat další skvělý fotbal. Zápas sledujte v neděli od 18:30 živě na Betano TV či na O2 TV Fotbal.

sipka Sledujte zápas Jablonec - Slavia ŽIVĚ ONLINE

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Jablonec vs. Slavia dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Že je Slavia před výkopem duelu v rámci české nejvyšší soutěže favoritem, to už je jaksi normálním jevem, který nikoho nemůže překvapit. Platí to i v případě utkání v Jablonci, tam ale lídra tabulky nečeká vůbec nic snadného. Domácí se před reprezentační pauzou naladili drtivým vítězstvím v derby s Libercem, před vlastním publikem si navíc ve vzájemných zápasech vede velmi slušně.

Kurzy ovlivňuje i fakt, že se potkávají dvě nejlepší obrany Chance Ligy. I tak ale bookmakeři očekávají alespoň tři přesné zásahy v utkání. Největšími adepty na skórování jsou na straně hostů útočníci Chorý s Chytilem, to u domácích má stejný kurz hned šestice hráčů.

Nabídka je u Betana opravdu široká, pár nejdůležitějších příležitostí vybíráme i zde:

Kurzy Betana na fotbal Jablonec - Slavia v Chance Lize 2024/25:

  • 1/0/2: Jablonec 6,70 | remíza 4,30 | Slavia 1,45
  • 2,5 gólu: více 1,78 | méně 2,05
  • 4,5 žlutých karet: více 1,75 | méně 2,02
  • 10,5 rohů: více 2,02 | méně 1,75
  • Střelci: 6 hráčů 5,00 | Chorý, Chytil 2,40
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Jablonec vs. Slavia Praha – informace o zápase
📅 Kdy: 20. 10. 2024 od 18:30
🌍 Kde: Stadion Střelnice, Jablonec
🏆 Soutěž: 12. kolo Chance Ligy 2024/25
⚽ Rozhodčí: Karel Rouček
✔ Kurzy Betana: 6,70 - 4,30 - 1,45
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Fotbal

Jablonec šokoval drtivou výhrou v derby

Podještědské derby v posledních letech nabízelo zpravidla vyrovnané duely a když už, tak měl navrch spíše Liberec, který navíc svými ambicemi chtěl promlouvat do boje o evropské poháry. Realita ale vypadá jinak a je to naopak Jablonec, kdo je v tabulce Chance Ligy výše. Jeho nadvládu nad rivalem pak dokumentoval jednoznačný výsledek z posledního ligového kola.

Jablonec v něm svého protivníka naprosto zostudil, když na jeho hřišti vyhrál 5:0. Potvrdil tak slova ambiciózního libereckého majitele, jenž hovořil o tom, že oba týmy nejsou momentálně přímými konkurenty. Jen to asi původně myslel obráceně, ovšem je to právě tým trenéra Lubože Kozla, jenž je nahoře. Pro jabloneckého kouče musel být vysoký triumf opravdu speciální poté, co byl v létě propuštěn ze služeb Liberce.

sipka Naváže Jablonec na fantastický výkon z derby? Vsaďte si u Betana

Nešlo přitom o žádný ojedinělý úspěch, domácí si po pár letech strádání nebezpečně blízko dna ligové tabulky už od prvního kola opět vedou velmi dobře. Prohry v Ostravě a se Spartou nejsou žádnou ostudou, stejně jako remízy s Plzní a na Slovácku. Jedinou výraznější kaňkou je tak nezvládnuté utkání na půdě Karviné. To ale představuje jakýsi varovný prst, jelikož přišlo v prvním zápase po návratu z minulé reprezentační přestávky.

Tentokrát se jablonečtí fotbalisté budou chtít podobně pomalému rozjezdu po pauze vyvarovat. Měli by k tomu mít ideální podmínky, jelikož Kozlova družina by měla být kompletní. Navíc si delší volno vyplnila přátelským střetnutím s druholigovým Žižkovem, a to právě z důvodu, aby hráči bez reprezentační pozvánky nevypadli ze zápasového tempa.

Sestava Jablonce v posledním ligovém zápase (LIB - JAB 0:5)
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Chanturishvili, Nebyla, Beran, Polidar - Hollý, Puškáč, Kanakimana
Kdo se dostal do hry z lavičky: Alegue, Schánělec, Nardini, Suchan, Štěpánek

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Slavia také zvládla derby a utrhla se na čele, přišla ale o Oscara

Zápas podzimu dopadl skvěle. První velké pražské derby letošní sezony Slavia zvládla vítězně, když doma v Edenu porazila Spartu 2:1. Na čele tabulky Chance Ligy se tím osamostatnila a po odehrané třetině základní části vedla o šest bodů před svým odvěkým rivalem. V prvním poločase to dokonce vypadalo na poměrně klidný a jednoznačný průběh, po pauze se ale hra vyrovnala a závěr už patřil tradičně především emocím.

I přes vítězství tak Sešívaní přesto nějaké ztráty zaznamenali. Tou největší je klíčový středopolař Oscar Dorley, který se v nastaveném čase hloupě nechal vyloučil a po zásluze dostal trest na tři duely. Doma proti Dukle i v MOL Cupu v Benátkách nad Jizerou by si mužstvo mělo určitě poradit i bez něj, právě v Jablonci by ale mohl výrazně chybět.

sipka Zvládne Slavia vyhrát i bez Oscara? Sledujte její souboj v Jablonci u Betana

Stopku za karty, v tomto případě žluté, vyfasoval také Douděra, ani on si tak v neděli nezahraje. Jinak ale realizační tým v čele s Trpišovským dostal přes reprepauzu spíše pozitivní zprávy. Z národního týmu se nevrátil nikdo zraněný, i stoper Holeš, jenž pro menší problém se svalem vynechal druhé utkání Česka proti Ukrajině, by měl být na víkend připraven. Do tréninku už se navíc pomalu vracejí i Schranz s Ogbuem.

Slavii i nadále čekají klasické "anglické" týdny, až do listopadové přestávky odehraje v rozmezí tří týdnů hned sedm soutěžních zápasů. Už ve čtvrtek se český zástupce představí v dalším prestižním utkání v rámci Evropské ligy, když cestuje do Baskicka k utkání s Bilbaem. Poletí do Španělska posilněn dalším zvládnutým náročným soubojem?

Sestava Slavie v posledním ligovém zápase (SKS - ACS 2:1)
Kinský - Holeš, Zima, Bořil - Douděra, Zafeiris, Oscar, Diouf - Provod - Chytil, Chorý
Kdo se dostal do hry z lavičky: Lingr, Wallem, Zmrzlý

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Vzájemná bilance Slavie s Jabloncem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Celkové statistiky zápasů Slavie proti Jablonci hovoří poměrně jasně ve prospěch favorita. V Jablonci je ale vzájemná bilance podstatně vyrovnanější a Sešívaní zde vyhráli jen o jeden duel více než domácí.

Bilance Jablonec vs. Slavia v 1. lize
Výhry Jablonce Remízy Výhry Slavie
12 26 24

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Slavia vs. Jablonec 4:3 (11.02.2024)
  • Jablonec vs. Slavia 1:1 (27.08.2023)
  • Slavia vs. Jablonec 5:1 (29.01.2023)
  • Jablonec vs. Slavia 2:3 (14.08.2022)
  • Jablonec vs. Slavia 1:2 (17.04.2022)
  • Slavia vs. Jablonec 5:0 (21.11.2021)
  • Jablonec vs. Slavia 1:1 (23.05.2021)
  • Slavia vs. Jablonec 3:0 (31.01.2021)
  • Slavia vs. Jablonec 4:0 (28.06.2020)
  • Slavia vs. Jablonec 5:0 (30.05.2020)

sipka Zvítězí Slavia na neoblíbené půdě Jablonce? Vsaďte si u Betana

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 20. 10. v 18:30, Stadion Střelnice (Jablonec)

Tip na zápas Chance Ligy: Jablonec vs. Slavia v neděli 20. 10. 2024

V Jablonci se v neděli utkají dvě mužstva s aktuálně nejlepší formou v celé lize. Slavii tak rozhodně nečeká nic jednoduchého, navíc po reprezentační přestávce často bývají rozjezdy týmů o něco pomalejší. A k tomu připočtěme ještě citelné absence na straně hostí, především tedy v osobě Oscara, a také dobrou obranu Severočechů. Očekáváme, že to tentokrát ze strany favorita nebude žádná jízda a pokud bude chtít vyhrát, mohlo by se rozhodovat až ve druhé půli.

TIP: Remíza v poločase sipka vsadit

Slavii v Jablonci nečeká nic jednoduchého

Kde sledovat fotbal Jablonec vs. Slavia Praha živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Betano TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slavia vstupuje do jara už znovu i se Zimou

Slavia před jarem 2023/24: příchody, odchody, příprava a program

Slavia bude i na jaře bojovat na třech frontách. Jak se na druhou polovinu sezony připravila a s jakým kádrem počítá?

Reprezentační brankář Staněk míří do Slavie

Slavia začíná novou éru ve velkém stylu, přivedla trio posil

Slavia po příchodu nového majitele nelení a přestupové okno odšpuntovala hned trojicí posil. Do Edenu přichází Staněk, Zmrzlý a Chaloupek.

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.