Chance Liga: Hradec Králové vs. Sparta Praha v live streamu

Po postupu do Ligy mistrů Spartu nyní opět zajímá domácí soutěž. V jejím 7. kole jede do Hradce Králové. Letenští zatím venku vyhráli všechny tři ligové zápasy. Votroci jsou ale doma také stoprocentní. Pusťte si souboj Hradce se Spartou na Betano TV.

Živý přenosKurzy
Hradec – Sparta
H2HTip

Qazim Laci se raduje z postupu do Ligy mistrů Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Chance Liga (dříve Fortuna liga), 7. kolo: FC Hradec Králové vs. AC Sparta Praha živě v online live streamu

Sparta se v týdnu probojovala do Ligy mistrů. Náladu bude ale Letenským v 7. ligovém kole chtít zkazit Hradec Králové. Ten se potřebuje sebrat po prohraném derby s Pardubicemi. Sledujte vyprodaný zápas Hradce Králové se Spartou v sobotu od 20:00 na Betano TV.

sipka Sledujte duel Hradec vs. Sparta živě a zdarma

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Sparta je proti Hradci favoritem, jak vypadají kurzy?

Asi příliš nepřekvapí, že bookmakeři vidí favorita v pražské Spartě. Na její výhru vypsali kurz 1,62. Vítězství Hradce Králové je ohodnoceno kurzem 5,60. Remízu si můžete zahrát v kurzu 4,10.

Rozhodčím sobotního duelu bude Karel Rouček. Před víkendem šlo o jediného sudího, který v aktuálním ročníku řídil už pět ligových zápasů. Udělil v nich také jednu červenou kartu.

Informace před zápasem Hradec Králové vs. Sparta
📅 Kdy: 31. 8. 2024 od 20:00
🌍 Kde: Malšovická Aréna, Hradec Králové
🏆 Soutěž: 7. kolo Chance Ligy 2024/25
Rozhodčí: Karel Rouček
Kurzy Betana: 5,60 – 4,10 – 1,62
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Hradec Králové padl v derby, potřetí v sezoně dohrával v oslabení

V Hradci Králové zatím v aktuálním ročníku neznají remízu. Tři vyhrané zápasy doplnili třemi porážkami. Svěřenci trenéra Davida Horejše zdolali Teplice (1:0), Mladou Boleslav (2:1) a Duklu (1:0). Nestačili na Plzeň s Baníkem (shodně 0:1). Nejbolestivější prohra ovšem přišla v minulém kole.

Votroky čekala bitva roku, ve východočeském derby se totiž představili v Pardubicích. Hosté šli do souboje rivalů jako favorité, domácí do té doby porazili jen poslední České Budějovice. Pro Horejšův mančaft z toho ale byla překvapivá porážka 1:2. Votroci se opět nevyhnuli problémům s disciplínou, když potřetí v sezoně dohrávali v deseti.

sipka Napraví Hradec prohru v derby? Vsaďte si

Tentokrát šel předčasně do sprch Tomáš Petrášek. Ten hrál teprve své druhé utkání po návratu z Jižní Koreje. Hradec celkově v létě vsadil na hráče s minulostí ve východočeském klubu. Zpět jsou také Adam Vlkanova a Daniel Samek. Posledně jmenovaný dorazil na roční hostování s opcí z italského Lecce.

Není jasné, jestli Samek zasáhne už do duelu se Spartou. Mimo hru je určitě zmiňovaný Petrášek. V trestu je také Jakub Kučera. Na marodce jinak v poslední době byli David Heidenreich, Petr Pudhorocký, Lukáš Čmelík a Václav Pilař. Pro Pudhorockého by šlo o zajímavý zápas. Byl totiž kapitánem sparťanského béčka.

Sestava Hradce Králové v posledním zápase proti Pardubicím (1:2)
Zadražil – Čihák, Petrášek, Spáčil – Klíma, Dancák, Kodeš, Horák – Juliš, Vlkanova – Mihálik
Kdo šel do hry z lavičky: Náprstek, Šašinka, Krejčí, Kaštánek

Sparta slaví postup do Ligy mistrů, narazí i na Manchester City

Když se Sparta v roce 2005 loučila s Ligou mistrů bezbrankovou remízou s Thunem, málokoho napadlo, že si ji nezahraje 19 let. Návrat Letenských do milionářské soutěže se povedl až pod trenérem Larsem Friisem. Sparťané v předkolech zdolali všechny tři soupeře, když v závěrečném play-off porazili Malmö dvakrát 2:0.

Do hlavní role se obsadil Lukáš Haraslín. Nejprve sám skóroval a pak krásně připravil pozici pro Albiona Rrahmaniho. Ten byl na hřišti při svém debutu v rudém dresu teprve 14 minut a už se v novém klubu poprvé střelecky prosadil. Kosovský útočník, který dal v uplynulé sezoně za Rapid Bukurešť 19 gólů, pořádně namlsal sparťanské fanoušky.

sipka Dá Rrahmani gól i Hradci? Vsaďte si

Ti netrpělivě vyhlíželi také čtvrteční los ligové fáze Champions League. Letenským losování přidělilo Manchester City, Inter Milán, Atlético Madrid, Leverkusen, Feyenoord, Salcburk, Stuttgart a Brest. Dojde tak mimo jiné na opětovné setkání s Brianem Priskem, který v létě převzal právě Feyenoord.

Jeho bývalý asistent Friis ale nejprve musí myslet na to, jak napravit poslední ligové zaváhání. Sparta v minulém kole doma jen remizovala se Slováckem (2:2). Před zápasem v Hradci pak Letenští řešili zdravotní stav Jakuba Peška a Romana Mokrovicse. Postrádají každopádně Imanola, který si vážně poranil koleno.

Sestava Sparty v posledním zápase proti Malmö (2:0)
Vindahl – Vitík, Panák, Sørensen – Wiesner, Laci, Kairinen, Ryneš – Birmančević, Olatunji, Haraslín
Kdo šel do hry z lavičky: Preciado, Rrahmani, Krasniqi

Vzájemná bilance Hradce Králové se Spartou (H2H)

Hradec Králové má za sebou v samostatné české lize se Spartou 35 utkání. A výrazně lépe jsou na tom ve vzájemných zápasech Letenští. Ti vyhráli hned 30 duelů. I v minulé sezoně měli navrch sparťané, když zvládli vítězně oba dva souboje.

Vzájemná bilance Hradce Králové se Spartou v české lize
Výhry Hradce Králové Remízy Výhry Sparty
4 1 30

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Hradec Králové vs. Sparta 0:3 (4. 4. 2015)
  • Hradec Králové vs. Sparta 1:2 (27. 11. 2016)
  • Sparta vs. Hradec Králové 3:2 (20. 5. 2017)
  • Sparta vs. Hradec Králové 4:0 (21. 8. 2021)
  • Hradec Králové vs. Sparta 0:1 (18. 12. 2021)
  • Sparta vs. Hradec Králové 1:1 (30. 4. 2022)
  • Sparta vs. Hradec Králové 2:1 (1. 10. 2022)
  • Hradec Králové vs. Sparta 0:2 (18. 3. 2023)
  • Hradec Králové vs. Sparta 1:3 (8. 10. 2023)
  • Sparta vs. Hradec Králové 2:1 (17. 3. 2024)

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 31. 8. ve 20:00, Malšovická Aréna (Hradec Králové)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Hradec Králové vs. Sparta Praha v 7. kole Chance Ligy

Sparta má směrem dopředu velkou kvalitu, sázíme ale na to, že v sobotu padnou maximálně dvě branky.

Hradec doma zatím inkasoval jen jednou, ofenzivní síla Letenských by pak přece jen mohla být snížena kvůli možné rotaci hráčů.

TIP: Padne -2,5 gólu sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Chance Ligu živě: fotbal Hradec Králové – Sparta dnes v přímém přenosu v televizi (TV) i online live streamu zdarma

Zápas Hradce Králové se Spartou můžete sledovat v televizi i na internetu. Stream tohoto utkání najdete u sázkové kanceláře Betano. Podmínkou je jen pozitivní balanc na vašem Betano účtu nebo uzavřená sázka v posledních 24 hodinách. Sobotní duel vysílá i placený televizní kanál O2 TV Sport.

V minulém kole Hradec prohrál s Pardubicemi. Podívejte se na sestřih východočeského derby.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

V ročníku 2023-24 triumfovali fotbalisté Sparty

Český fotbalový pohár MOL Cup 2024/2025 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z Česka. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Zápas mezi Zbrojovkou Brno a Varnsdorfem

Chance Národní Liga 2024/25: program, výsledky a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Chance Národní Lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje 16 týmů.