Chance Liga: Bohemians Praha vs. Sparta Praha v live streamu

Bohemians se po dvou zápasech venku vracejí do Ďolíčku. Soupeřem jim bude mistrovská Sparta. Ta je zatím v lize stoprocentní, v týdnu ale klopýtla v Evropě. Přečtěte si naše preview a zjistěte, kde malé pražské derby sledovat živě.

Živý přenosKurzy
BohemiansSparta
H2HTip

Victor Olatunji slaví gól proti FCSB Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Chance Liga (dříve Fortuna liga), 4. kolo: Bohemians Praha 1905 vs. Sparta Praha živě v online live streamu

V minulé sezoně se týmy Bohemians a Sparty střetly hned třikrát. Pokaždé se z výhry radovali Letenští. V sobotu od 17:00 se Klokani tuto sérii pokusí přerušit. Sledujte vzájemný duel na Betano TV.

sipka Klikněte ZDE a sledujte zápas Bohemians vs. Sparta

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Sparta je proti Bohemians favoritem, jak vypadají kurzy?

Bookmakeři považují Spartu za favorita. Na výhru Letenských si můžete vsadit v kurzu 1,47. Triumf Bohemians je ohodnocen kurzem 6,10. Remízu můžete zkusit trefit v kurzu 4,75.

Zápas odpíská rozhodčí Karel Rouček. Toho v této sezoně čeká v roli hlavního třetí ligový duel. V těch dvou předešlých rozdal dohromady osm žlutých karet.

Informace před zápasem Bohemians vs. Sparta
📅 Kdy: 10. 8. 2024 od 17:00
🌍 Kde: Ďolíček, Praha
🏆 Soutěž: 4. kolo Chance Ligy 2024/25
Rozhodčí: Karel Rouček
Kurzy Betana: 6,10 – 4,75 – 1,47
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Bohemians přivezli z Moravy bod, zatím se ale trápí v ofenzivě

Před duelem s pražskou Spartou už Bohemians v sezoně zažili všechny tři scénáře. Po třech ligových kolech mají na kontě výhru, remízu i porážku. Po úvodním vítězství nad Baníkem (2:1) následně prohráli na Dukle (0:1). Naposledy pak přivezli bod ze hřiště Slovácka (0:0).

Trenér Jaroslav Veselý remízu bral s tím, že porážka by byla pro kterýkoli z mančaftů krutá. Když se Klokani dostali dopředu, tak doplatili na špatné řešení brejkových situací. Výmluvná je statistika střel na bránu. V této kolonce u zelenobílých v Uherském Hradišti svítila nula. Bohemians se tak zatím v ofenzivě hledají.

sipka Prosadí se Bohemians gólově proti Spartě? Vsaďte si

Přes léto vršovický útok doznal několika změn. S Erikem Prekopem (Baník) a Matyášem Kozákem (konec hostování ze Sparty) odešlo dohromady 13 soutěžních branek. Místo nich dorazili staří známí. V Ďolíčku již dříve působili Yusuf (Mladá Boleslav) a Václav Drchal (Jablonec).

Na druhé straně hřiště kouč Veselý musel řešit zranění gólmanů Romana Valeše a Lukáše Soukupa. Důvěru dostává Michal Reichl, který po chybě proti Dukle Klokany na Slovácku podržel. Zdravotní problémy v sezoně měli i Vojtěch Smrž a Martin Hála. Dobrou zprávou je nicméně návrat Martina Dostála po karetním trestu.

Sestava Bohemians v posledním zápase proti Slovácku (0:0)
Reichl – Hůlka, Vondra, Hybš – Shejbal, Hrubý, Jánoš, Kovařík – Čermák – Yusuf, Matoušek
Kdo šel do hry z lavičky: Kadlec, Drchal, Novák, Ristovski, Jindřišek

Sparta poprvé zaváhala, cesta do Ligy mistrů se jí komplikuje

V lize Sparta zůstává stoprocentní. Postupně si poradila s Pardubicemi (2:1), Teplicemi (4:1) i Duklou (2:0). Pokud jde ale o evropské poháry, tak Letenští v týdnu poprvé klopýtli. Poté, co ve 2. předkole Ligy mistrů vyřadili Shamrock po výsledcích 2:0 a 4:2, v následném 3. předkole doma remizovali s FCSB 1:1.

Trenér Lars Friis po závěrečném hvizdu nebyl spokojený s výkonem, o kterém prohlásil, že nedosahoval úrovně Ligy mistrů. Přesto mohlo být na Letné veselo. V nastavení druhé půle ale nejprve Veljko Birmančević napálil tyč. O chvíli později nebyl uznán gól Kaana Kairinena. VAR totiž postřehl předchozí faul Martina Vitíka.

sipka Trefí se Birmančević proti Bohemians? Vsaďte si

Kouč Friis na tiskové konferenci skutečně moc nechválil. Výjimku udělal u Victora Olatunjiho. Nigerijský forvard naskočil z lavičky a svým gólem zařídil Letenským vyrovnání. Celkově to byl už jeho čtvrtý zásah v ročníku, což z něj dělá aktuálně nejlepšího sparťanského střelce.

Starosti má dánský trenér na opačném konci hřiště. Proti FCSB nebyl kvůli zdravotním problémům opět k dispozici kapitán Filip Panák. Lehčí zranění nepustilo do hry ani Jaroslava Zeleného, který by jinak mohl plnit roli levého stopera. Tam se Sparta snaží nahradit Ladislava Krejčího, který odešel do Girony.

Sestava Sparty v posledním zápase proti FCSB (1:1)
Vindahl – Vitík, Ross, Sørensen – Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš – Birmančević, Kuchta, Haraslín
Kdo šel do hry z lavičky: Sadílek, Olatunji, Krasniqi, Wiesner

Vzájemná bilance Bohemians a Sparty (H2H)

Bohemians se Spartou v minulém ročníku sehráli dva ligové duely i jeden pohárový. Níže se ale podíváme na vzájemnou bilanci obou klubů pouze v samostatné české lize.

Výrazně lépe z tohoto srovnání vycházejí Letenští. Ti ukořistili hned 30 výher, zatímco Klokani se ze tří bodů radovali jen čtyřikrát.

Vzájemná bilance Bohemians a Sparty v české lize
Výhry Bohemians Remízy Výhry Sparty
4 11 30

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Bohemians vs. Sparta 0:1 (6. 6. 2020)
  • Sparta vs. Bohemians 0:1 (30. 1. 2021)
  • Bohemians vs. Sparta 1:2 (23. 5. 2021)
  • Bohemians vs. Sparta 1:1 (14. 8. 2021)
  • Sparta vs. Bohemians 5:1 (12. 12. 2021)
  • Sparta vs. Bohemians 1:1 (27. 8. 2022)
  • Bohemians vs. Sparta 2:6 (12. 2. 2023)
  • Sparta vs. Bohemians 2:1 (20. 5. 2023)
  • Sparta vs. Bohemians 2:0 (4. 11. 2023)
  • Bohemians vs. Sparta 1:3 (13. 4. 2024)

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 10. 8. v 17:00, Ďolíček (Praha)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Bohemians Praha vs. Sparta Praha ve 4. kole Chance Ligy

Sparta v minulé sezoně dokázala Bohemians třikrát porazit. Ani v jednom případě to ale neměla jednoduché. V lize musela dvakrát jít přes poločasovou remízu. V poháru dokonce po úvodním dějství prohrávala.

Tipujeme, že snadné to pro Letenské nebude ani tentokrát. Sázíme na nerozhodný stav po 45 minutách a vítězství hostů na konci utkání.

TIP: Poločas: remíza, konec zápasu: výhra Sparty sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Chance Ligu živě: fotbal Bohemians vs. Sparta dnes v přímém přenosu v televizi (TV) i online live streamu zdarma

Pokud jde o televizní vysílání, tak duel Bohemians se Spartou najdete na placené stanici O2 TV Sport. Na internetu si tento zápas můžete pustit zdarma u sázkové kanceláře Betano. Podmínkou je jen pozitivní balanc na vašem Betano účtu nebo uzavřená sázka v posledních 24 hodinách.

Letenští v úterý remizovali doma s FCSB. Podívejte se na sestřih úvodního střetnutí 3. předkola Ligy mistrů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

Zápas mezi Zbrojovkou Brno a Varnsdorfem

Chance Národní Liga 2024/25: program, výsledky a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Chance Národní Lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje 16 týmů.

V ročníku 2023-24 triumfovali fotbalisté Sparty

Český fotbalový pohár MOL Cup 2024/2025 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z Česka. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.