Liga mistrů živě: PSG vs. Dortmund

Dortmund zvítězil v prvním utkání nad PSG těsně 1:0. Francouzský tým si tak zopakuje situaci ze čtvrtfinále a do odvety půjde s jednogólovou ztrátou. Zápas můžete sledovat dnes od 21:00 na Premier Sport 2.

Živý přenosKurzy
PSGDortmundTip

Emre Can vs. Randal Kolo Muan Foto: ČTK / Panoramic / Federico Pestellini

Odveta semifinále Ligy mistrů 2023/24 živě: PSG vs. Dortmund v TV dnes od 21:00

Dortmund minulý týden nečekaně porazil PSG 1:0 a jeho finálová účast ve Wembley je zase o něco blíž. O hubeném vítězství domácího týmu rozhodl ve 36. minutě německý útočník Niclas Füllkrug. Francouzské mužstvo mělo zejména po přestávce několik dobrých šancí na srovnání skóre, k potřebné brance mu však chybělo i trochu štěstí, jelikož hned dvakrát zachránila Borussii od inkasování tyč.

Nevýhoda v podobě jednobrankového manka není pro PSG žádnou novinkou. Ve čtvrtfinále s Barcelonou se svěřenci Luise Enriqueho ocitli v úplně stejné pozici a v následné odvetě zničili slavný katalánský klub čtyřmi góly. Podaří se jim to i v Parc des Princes před domácími příznivci? To se dozvíte v úterý od 21:00 na Premier Sport 2.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na PSG vs. Dortmund v Lize mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na odvetné utkání semifinále Ligy mistrů 2023/24: PSG jednoznačným favoritem

PSG sice v prvním zápase prohrálo, bookmakeři ale francouzskému týmu v odvetném zápase bezmezně věří a na jeho vítězství vypsali relativně nízký kurz 1,49. Výhra hostujícího mužstva by byla pro sázkové kanceláře překvapením, proto u ní nalezneme vysoký kurz 5,75. Nerozhodnému stavu byl potom přisouzen kurz 4,75.

Souboj bude řídit italský sudí Daniele Orsato. Zkušený 48letý rozhodčí pískal v letošním ročníku Champions League celkem šest duelů a rozdal v nich dohromady 27 žlutých karet a 1 červenou.

Informace před zápasem PSG vs. Dortmund
📅 Kdy: 07. 05. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Parc des Princes, Paříž
🏆 Soutěž: Odveta semifinále Ligy mistrů
Rozhodčí: Daniele Orsato, Itálie
Kurzy Sazkabetu: 1,49 - 4,75 - 5,75
📺 Přímý přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

PSG má za sebou týden odpočinku

Domácí fotbalisté měli na rozdíl od Dortmundu o víkendu volno. PSG získalo povinný ligový titul již před deseti dny a nyní se může v klidu soustředit na Ligu mistrů. Do středeční odvety navíc mohou jít svěřenci Luise Enriqueho s tím, že podobné situace, ve kterých doháněli ztrátu z prvního utkání, již úspěšně absolvovali.

Poslední účast PSG ve finále Champions League se datuje do sezony 2019/20. Tehdy v něm ovšem hvězdný klub podlehl Bayernu a na triumf v nejlepší fotbalové soutěži na světe tak stále čeká.

Proti Dortmundu se tým z hlavního města Francie představil v Parc des Princes naposled v září. Utkání skupinové fáze milionářské soutěže opanovali hráči PSG po brankách Mbappého a Hakimiho. První jmenovaný se před týdnem nedokázal prosadit a v utkání nastřelil jenom brankovou konstrukci.

Pokud se podíváme na vzájemnou historickou bilanci mezi PSG a Dortmundem, zjistíme, že francouzské mužstvo doma s německým soupeřem dosud neprohrálo (2-1-0).

Mezi zraněnými hráči stále zůstávají Kimpembe, Rico a Kurzawa. K nim se přidal francouzský obránce Lucas Hernández, jenž si v prvním semifinálovém střetnutí nepříjemně poranil koleno.

Vzájemné zápasy PSG a Dortmundu
Datum Soutěž Zápas Výsledek
01. 05. 2024 Semifinále Ligy mistrů Dortmund - PSG 1:0
13. 12. 2023 Skupinová fáze Ligy mistrů Dortmund - PSG 1:1
19. 09. 2023 Skupinová fáze Ligy mistrů PSG - Dortmund 2:0
11. 03. 2020 Odveta osmifinále Ligy mistrů PSG - Dortmund 2:0
18. 02. 2020 Osmifinále Ligy mistrů Dortmund - PSG 2:1
04. 11. 2010 Skupinová fáze Evropské ligy PSG - Dortmund 0:0
21. 10. 2010 Skupinová fáze Evropské ligy Dortmund - PSG 1:1

Dortmund rozstřílel v lize Augsburg, Reus v klubu končí

Díky výborným výkonům německých týmů na evropské scéně (a současně špatným výsledkům anglických mužstev) si Bundesliga zajistila pátou pozici pro Ligu mistrů. Na té se právě teď nachází Dortmund, tím pádem je jeho účast v příštím ročníku Champions League zaručena (patnáctibodový náskok na šestý Frankfurt).

Edin Terzić sice téměř všechny hráče základní sestavy o víkendu šetřil, přesto si Borussia připsala vysoké vítězství nad Augsburgem (5:1). Domácí rozhodli o třech bodech již v prvním poločase, kdy soupeři nasázeli čtyři branky.

Gól a dvě asistence si v zápase připsal Marco Reus. U zkušeného 34letého záložníka se jednalo o speciální odpoledne, protože necelý den předem oznámil, že po dvanácti letech v klubu končí.

Na základě výše uvedeného může jít německý tým do odvety s Paris Saint-Germain v naprostém klidu. Hosté prakticky nemají co ztratit a rádi by proklouzli poprvé od sezony 2012/13 do finále, ve kterém tenkrát rovněž neuspěli (stejně jako PSG v roce 2020) proti Bayernu.

Dortmund bude postrádat dva hráče. Na trávníku určitě neuvidíme Bensebainiho a Duravilla. Nejisté jsou také starty Adeyemiho a Hallera, u nich je ale pravděpodobné, že se do začátku utkání dají do pořádku.

  • Datum, čas a místo zápasu: 07. 05. 2024 od 21:00, Parc des Princes (Paříž)

Tip na výsledek zápasu PSG vs. Dortmund v odvetě semifinále Ligy mistrů

PSG ve druhém zápase naplno uplatní svou obrovskou ofenzivní sílu. Před týdnem neskóroval Kylian Mbappé, na domácím stadionu však nějakou branku vstřelí. V odvetě bychom mohli vidět více gólů, v redakci proto volíme tento tip.

TIP: V 1. poločasu padnou minimálně dvě branky sipka Vsadit u Sazkabetu

tip.png

Kde sledovat odvetu semifinále Ligy mistrů živě: fotbalový zápas PSG vs. Dortmund v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Odvetné utkání semifinále Ligy mistrů mezi Dortmundem a PSG odvysílá placený televizní kanál Premier Sport 2. České sázkové kanceláře bohužel online live streamy k soutěži nenabízí, po registraci si ale u nich můžete na duel vsadit. Nepřeberné množství sázkových příležitostí najdete například u Sazkabetu.

Čekání na výkop si zkraťte zhlédnutím highlightů z prvního vzájemného souboje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lionel Messi s pohárem pro vítěze Copa América

Copa América 2024: program a výsledky zápasů i tabulky skupin

V červnu a červenci uvidíme v pořadí 48. mistrovství Jižní Ameriky. Přečtěte si více o Copa América 2024, která se odehraje v USA.

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. Hrát se bude od června do července v Německu.