Liga mistrů živě: Dortmund vs. PSG

Druhé semifinálové utkání Ligy mistrů nás čeká ve středu. Borussia Dortmund přivítá v Signal Iduna Parku PSG. Francouzský tým vstupuje do souboje jako čerstvý mistr Ligue 1. Atraktivní duel odvysílá Nova Sport 3 od 21:00.

Živý přenosKurzy
DortmundPSGTip

Marcel Sabitzer během utkání Ligy mistrů proti Atléticu Madrid Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Jerry Andre

Semifinále Ligy mistrů 2023/24 živě: Dortmund vs. PSG v TV dnes od 21:00

Dortmund se po jedenácti letech dostal mezi čtyři nejlepší týmy Ligy mistrů. Do cesty se mu postaví Paris Saint-Germain, které o víkendu obhájilo ligový titul. Oba týmy ve čtvrtfinálových odvetách Champions League smazaly jednogólová manka a soupeře přestřílely. Fanoušci kvalitního fotbalu by jistě rádi uvítali, kdyby mužstva pokračovala v ofenzivních představeních i ve vzájemném souboji. Na ten se můžete těšit ve středu od 21:00 na Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na utkání Dortmund vs. PSG

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na semifinále Ligy mistrů 2023/24: bookmakeři se o trochu více přiklánějí úspěchu PSG

Vyrovnané kurzy asi překvapí málokoho. Přesto sázkové kanceláře věří o něco více francouzskému celku, na jehož vítězství vypsaly kurz 2,45. Kurz na eventuální výhru německého týmu je o něco vyšší, a to 2,80. Případné remíze bookmakeři přisoudili kurz 3,55.

V roli hlavního rozhodčího uvidíme Angličana Anthonyho Taylora. 45letý sudí řídil v letošním ročníku Ligy mistrů celkem čtyři utkání (mimo jiné i první čtvrtfinálový duel mezi PSG a Barcelonou), v nichž si zatím drží průměr čtyř žlutých karet na zápas.

Informace před zápasem Dortmund vs. PSG
📅 Kdy: 01. 05. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Signal Iduna Park, Dortmund
🏆 Soutěž: Semifinále Ligy mistrů
Rozhodčí: Anthony Taylor, Anglie
Kurzy Betana: 2,80 - 3,55 - 2,45
📺 Přímý přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Dortmund o víkendu prohrál s Lipskem souboj o čtvrté místo

Dortmund v sobotu sehrál klíčový zápas s Lipskem. Týmy se v posledních týdnech přetahovaly v Bundeslize o čtvrtou příčku, která zaručuje účast v příštím ročníku Champions League. Řada lidí určitě očekávala vyrovnaný šlágr, samotný zápas však měl jednoznačný průběh.

Hosty sice poslal ve 20. minutě do vedení Sancho, Lipsko ale ještě do konce prvních pětačtyřiceti minut vývoj utkání otočilo. Po přestávce přidali další branky Simakan a Baumgartner, a domácí si tak dokráčeli pro vysoké vítězství 4:1. Dortmund ztrácí tři kola před koncem nejvyšší německé ligy na čtvrté místo pět bodů. Na druhou stranu aktuálně pátá pozice by nakonec mohla Borussii k postupu do Ligy mistrů stačit, jelikož německým mančaftům se letos v pohárové Evropě nadmíru daří.

Svěřenci Edina Terzića budou mít ve střetnutí s PSG jako první výhodu domácího prostředí. Mužstvo již několikrát v této sezoně milionářské soutěže potvrdilo nedobytnost Signal Iduna Parku. Die Schwarzgelben se zde zatím představili pětkrát a ani jednou neodešli poraženi (3-2).

Jelikož na sebe středeční soupeři narazili již ve skupinové fázi soutěže, nemusíme po posledním vzájemném zápase pátrat dlouho. V prosinci remizoval Dortmund s PSG 1:1, o tři měsíce dříve slavil doma francouzský tým vítězství 2:0.

Domácí hlásí před semifinálovým měření sil tři absence. Zranění stále nedoléčili Haller, Bensebaini a Malen. Otazník visí i nad starty Hummelse a Maatsena.

Posledních pět zápasů Dortmundu
Datum Soutěž Zápas Výsledek
27. 04. 2024 Bundesliga RB Lipsko - Dortmund 4:1
21. 04. 2024 Bundesliga Dortmund - Leverkusen 1:1
16. 04. 2024 Odveta čtvrtfinále Ligy mistrů Dortmund - Atlético Madrid 4:2
13. 04. 2024 Bundesliga Mönchengladbach - Dortmund
1:2
10. 04. 2024 Čtvrtfinále Ligy mistrů Atlético Madrid - Dortmund 2:1

PSG získalo dvanáctý ligový titul

Hráči PSG mohli v sobotu oslavit před domácími fanoušky titul. Nestalo se. Favorit totiž po hodině hry prohrával s o záchranu bojujícím Le Havrem už 1:3. Svěřenci Luise Enriqueho nakonec dokázali duel alespoň vyrovnat, to ale nic neměnilo na skutečnosti, že titulové oslavy musí ještě počkat.

Následující den však Pařížanům pomohlo Monako, které v souboji na půdě Lyonu prohrálo 2:3, čímž přihrálo celkové prvenství právě Paris Saint-Germain. Fotbalový klub z hlavního města Francie tak v letošním roce obhájil titul a současně si na své konto připsal ligovou trofej s pořadovým číslem dvanáct.

Ve středu diváci uvidí, jak se úřadující francouzský šampion vyrovná s kocovinou z víkendových oslav. Každopádně PSG si na Dortmund věří. V obou vzájemných zápase byli Pařížané jednoznačně lepším týmem a vítězství ve druhém zápase jim na hřišti německého celku vzal až VAR, jenž neuznal branku Kyliana Mbappého ze 76. minuty.

Francouzský reprezentant je určitě největší zbraní hostujícího mužstva, byť v právě probíhající sezoně až podezřele často začíná utkání na lavičce náhradníků. To však není případ Ligy mistrů, ve které Mbappé vládne s osmi trefami tabulce střelců před dotírajícím Harry Kanem.

Spoluhráčům v semifinále nepomohou Rico, Kimpembe a Kurzawa.

sipka Více informací o zisku dvanáctého titulu PSG si přečtěte zde

  • Datum, čas a místo zápasu: 01. 05. 2024 od 21:00, Signal Iduna Park (Dortmund)

Tip na výsledek zápasu Dortmund vs. PSG v semifinále Ligy mistrů

První dva vzájemné zápasy sice nepřinesly mnoho branek (0:2, 1:1), poslední výsledky obou mužstev však naznačují, že bychom ve středu mohli zhlédnout velmi atraktivní a ofenzivní fotbal. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli pro tento tip.

TIP: V zápase padnou minimálně čtyři góly sipka Vsadit u Betana

TIP

Kde sledovat semifinále Ligy mistrů živě: fotbalový zápas Dortmund vs. PSG v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Semifinále Ligy mistrů mezi Borussií Dortmund a PSG je na programu placeného televizního kanálu Premier Sport 2. České sázkové kanceláře bohužel práva na bezplatné online live streamy k Champions League nevlastní, po registraci si ale u nich lze na zápas vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku má k dispozici například Betano.

Prohlédněte si ty nejzajímavější momenty z posledního měření sil mezi oběma celky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Také v nadstavbě se jistě dočkáme emotivního derby

Nadstavba Fortuna ligy 2023/2024: program zápasů a tabulka

Fortuna liga v sezoně 2023/24 vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její program.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. Hrát se bude od června do července v Německu.