Liga mistrů živě: Bayern Mnichov vs. Real Madrid

Úterní semifinále nám slibuje parádní podívanou, protože se proti sobě postaví Bayern Mnichov proti Realu Madrid. Dva největší favorité na vítězství se potkávají o kolo dříve.

Živý přenosKurzyBayern
RealH2HTIP

Harry Kane v dresu Bayernu se raduje z branky do sítě Frankfurtu Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Bernd Feil/M.i.S.

Bayern Mnichov vs. Real Madrid live přenos: semifinále Ligy mistrů UEFA 2023/2024

Na čarodějnice se dočkáme semifinálové bitvy mezi Bayernem a Realem. Oba kluby si dělají zálusk na vítězství v milionářské soutěži. Bavoři po letech nezískají titul v Bundeslize a o to větší mají nyní motivaci uspět. To Los Blancos vládnou La Lize a získaní i evropského trůnu by bylo třešinkou na dortu. Utkání mezi Bayernem Mnichov a Realem Madrid sledujte už dnes od 21:00 na Premier Sport 2.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na utkání Ligy mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Mírným favoritem je Bayern, jaké jsou kurzy?

Dle bookmakerů je mírným favoritem domácí Bayern s kurzem 2,30. Na hosty je kurz 3,00. Na remízu je možné si vsadit v kurzu 3,65.

Hlavní rozhodčím tohoto zápasu bude Francouz Clément Turpin, který v průměru rozdá 3 žluté karty na utkání.

Bayern Mnichov vs. Real Madrid - informace o zápase
📅 Kdy: 30. 04. 2024, 21:00
🌍 Kde: Allianz Arena, Mnichov
🏆 Soutěž: Liga mistrů, semifinále
⚽ Rozhodčí: Clément Turpin, Francie
✔ Kurzy Sazkabetu: 2,30 - 3,65 - 3,00
📺 Live přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Bayern je na vítězné vlně a dělá si zálusk na milionářskou soutěž

Bavorský tým se v letošní sezóně musel po dvanácti letech sklonit před Leverkusenem, který mu uzmul titul v Bundeslize. Poté, co se rozhodlo ve prospěch klubu, v kterém hrají naši reprezentanti Schick, Kolář a Hložek, z Bayernu jakoby spadl tlak a hrají v mnohem větší pohodě. Nyní má sérii pěti soutěžních utkání bez porážky a věří si i na Ligu mistrů.

Po vyřazení Arsenalu, následovaly další dva duely v Bundeslize, kterými se výtečně naladil na úterý. V zápase s Unionem Berlín si zastřílel a zvítězil 5:1. Následně v domácím prostředí přivítal Frankfurt.

A Bavoři mu měli co oplácet, protože na podzim je Orli přejeli a museli skousnout porážku 1:5. To nechtěli znovu dopustit.

Už v 9. minutě předvedl parádní individuální akci Laimer a před brankou vybídl ke skórování Kanea, který se zblízka nemýlil. Jenže Frankfurt na Bayern umí, takže ve 23. minutě bylo srovnáno zásluhou Ekitikeho. Die Roten utahovali šrouby, ale Orli hrozili z protiútoků. Nakonec rozhodla situace z 58. minuty, když Koch fauloval legendu domácích Thomase Müllera a pískala se penalta. S tou si poradil opět Harry Kane a Bavoři slavili vítězství.

Čtvrtá výhra v řadě a parádních pětatřicet branek pro Kanea. S tím se nyní může chlubit tým Thomase Tuchela. Proti Realu je čeká náročná práce, zvlášť když vezmeme v úvahu rozsáhlou marodku.

Mimo je stále Coman, Laimer, Marušič, Buchmann, Boey, Sarr, de Ligt. Nejisté starty jsou u Gnabryho, Musialy, Saného a Upamecana. Zraněných je tedy až moc a je na Tuchelovi, jak si s tím jeho mužstvo poradí.

Real vládne La Lize a brousí si zuby na další triumf

Bílý balet je v odlišné situaci než německý klub. Ve španělské soutěži vede tabulku o třináct bodů a jde si jednoznačně za titulem, když za celou sezóny prohrál pouze jediné utkání. O titulu definitivně rozhodlo El Clásico, které ukázalo řadu kontroverzních situací, ale Real si zásluhou Bellinghama přisvojil vítězství 3:2. Poslední střetnutí čekalo Los Blancos už v pátek, když se utkal s Realem Sociedad.

Obměněná sestava a odpočívající hvězdy měly s týmem ze San Sebastianu velké problémy. Obrana Bílého baletu však pracovala na výbornou a byl to nakonec oni, kdo udeřili. V 29. minutě našel Carvajal ve vápně Gülera a turecký talent zavěsil. O tři minuty se sice radovali domácí, ale branka Kuba neplatila z důvodu předešlého faulu. Po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil, a když další gól Sociedadu neuznal rozhodčí pro ofsajd, tak duel skončil výhrou královského klubu 1:0.

Real je ve velké pohodě. Po vyřazení Manchesteru City a výhře v El Clásicu si nemají proč nevěřit. Nyní pošetřil opory a Ancelotti může odpočatý kádr směřovat k další výzvě.

Jeho mužstvu budou chybět dlouhodobě zranění Alaba a Courtois. Pro žluté karty bude chybět Carvajal. Otazník visí nad Mendym a Rodrygem, kteří mají menší zdravotní problémy.

  • Datum, čas a místo zápasu: 30. 4. ve 21:00, Allianz Arena, Mnichov

Vzájemné zápasy mezi Bayernem Mnichov a Realem Madrid – H2H

Bayern se s Realem v Lize mistrů potkal naposledy v roce 2018 během semifinále. Tehdy se radoval z postupu Bílý balet. Od té doby uplynulo hodně vody a kádry obou klubů se výrazně proměnily.

Posledních 5 zápasů mezi Bayernem Mnichov a Realem Madrid v Lize mistrů
01. 05. 2018 Real - Bayern 2:2
25. 04. 2018 Bayern - Real
1:2
18. 04. 2017 Real - Bayern
4:2
12. 04. 2017 Bayern - Real
1:2
29. 04. 2014 Bayern - Real
0:4

TIP na semifinále Ligy mistrů Bayern Mnichov vs. Real Madrid

Semifinále Ligy mistrů proti sobě pošle dva ofenzivní týmy. Nejlepší útok Bundesligy a La Ligy se střetnou proti sobě a fanoušci doufají v ofenzivní představení obou klubů. Bayern se opírá o anglického střelce Kanea, Los Blancos o elitní útočnou trojici Vinícius Jr., Rodrygo a Bellingham. K tomu se upírá i náš tip.

TIP: Gólů více než 2,5 sipka Vsadit u Sazkabetu

Tip na utkání Bayern - Real Madrid - Sazkabet

Kde sledovat Ligu mistrů živě: Bayern Mnichov vs. Real Madrid  v televizi (TV), je někde online live stream?

Bitvu Bayernu s Realem lze sledovat prostřednictvím stanice Premier Sport 2, která se nachází v nabídce O2 TV. Nabídku streamu nenabízí žádné sázkové kanceláře. Na zápasy milionářské soutěže si však můžete vsadit LIVE u Sazkabetu.

Příprava Realu Madrid na utkání s Bayernem níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Na úvod týdne je na programu souboj Barcelony s Valencií

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 29.4.-5.5.

Na co vše se můžete v týdnu od 29. dubna do 5. května těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen ve fotbalové ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční...